嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?2 B2 c  [  V$ |# H% K
係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?
# u3 y, a, q5 H' ?我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。
' T$ N- R2 G7 }8 O1 P& aCd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰
6 _6 z3 W' O" E; {直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
' c" \  Z+ u. l$ B以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
% M+ O2 V  n& D, J, W5 N7 z  Ecd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
: r: l' p4 |* H# M以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
$ h3 m5 b9 W, w' [3 e
1 N3 K: R% i) k7 i- I% @
我完全5得law
, N9 A: h+ ?0 I" m想著女裝已經硬哂% A  O$ c( f  `# m( J
著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表     u1 d/ }, p! O
我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
* W3 r6 R9 [) Z' c( t% p
9 J  |/ j; }# C" r2 I2 n
肛門?
! D( M3 c& u4 A* Y好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
# S! v6 S( g7 {cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題..., V$ r' j- y  r# N4 X# P3 L; w7 L
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
6 B2 n2 y$ V6 _
  j- N% T+ `& Y! F0 e呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
* s4 z  I+ F5 h$ t2 ^+ Y- ^
" T4 H, j0 [' [) _. N1 F( g  B2 N  [6 h) X3 |- b* M- E. i* D7 G
我完全5得law
$ W% D! b5 ?4 R  ?0 V. l. F/ C. J" f想著女裝已經硬哂
4 c' h% n, S: a$ F$ K6 r5 _* C; ]著咗已經濕埋
; r/ i- _8 ?0 [# g( f" R" Q0 Q) b) r+ E2 C1 `
我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   * n- ]- [+ b" ~( O5 [( Z

6 [( E3 c) S  P1 Y- A' y  V0 z$ ~" Z' P7 b$ j6 w( T& O& Q7 O" {& t
我完全5得law
- T; N0 k0 ^$ O. h& L- p( l想著女裝已經硬哂: a6 q2 x( b0 x* v$ _
著咗已經濕埋
; |' p2 N% L; h) H7 }3 E& ~
我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   6 D9 O8 ~3 G( i) M# [: u# ~
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
6 J( V" |% r4 g( q. H9 T
; f8 l% S. b7 [. {
黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   & o, e" |8 J0 U
4 q( o0 f) @) E/ v+ C1 t4 s
; e( ~2 J# J1 G5 R. j
黏實左取唔到出來點算 ????
* C% M  A5 q  o: |0 c一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   5 o) b% I* P# T! T' P* h
# H" U6 c/ {5 j/ B) R, o4 q6 ^9 {+ ?, [0 O
8 C  [& M6 ?# F: X2 \1 b
甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
/ w+ m0 u+ [$ H/ U: H" U5 o: X* n% ^2 r9 F! W
* f9 Z, U  X' h8 f/ j3 m1 x6 R
我同你一樣!!!!!!
5 j8 ]& B; R- [2 j4 `4 _

9 u& I5 I9 k% @Cd出街要打夠兩次先可以
2 \6 T' ?2 G7 J+ L8 V) h如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   % g) [% R- u. z# Z/ t7 }& Z, a
" w+ }7 c' _, l, t
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
5 V& h8 k1 @1 B8 Q' Z* Q; p. v會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   0 m: b3 {0 l4 u8 v: ^9 b# \
我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
4 x8 y/ A5 S+ V" [' v
* V# [: e& w/ ~7 M  C$ ~絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
4 y/ d" y* ]2 ~" i4 O我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
4 F- b/ A, X) H6 f+ C. z

: f3 C9 d. s  Y9 t9 }3 ?唔係好明,可否講清楚D?
4 C" K) D# r5 T' S% b) \4 n點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   
) k$ x5 c& D; a4 R, q: G7 f$ Y我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
4 O" S8 b( I! h. {3 T
好激wo, we chat我:jockeyub