嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

9 X. @6 t& }5 V& q# R# ~! o係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?5 S+ e0 p& L$ ^6 ~0 x# l/ c( ?
我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。
5 l9 j5 E8 [4 R3 v* }, lCd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰% N6 a2 R$ u9 x9 q. Y
直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
% J# I- D. W/ [+ D1 f7 ]3 q8 h+ {以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
7 j- ]8 g9 F- q* A. p8 W  Scd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
6 v- N4 d1 v8 q$ N8 \; [以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
; U# M* W* p; ~5 h2 R  C9 R; S1 J: b5 @" P7 q' N9 h
我完全5得law
! \8 w. {" w, ]+ V想著女裝已經硬哂5 q, l9 O! |1 }9 V$ K5 I
著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   
3 K( `# f& s# N* B我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
8 Q% [. w; ^% [7 q; a3 w

3 ?# N/ L* t  ]8 G9 N. C8 i; F3 @肛門?8 {' A8 {5 x9 O
好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
: U) T0 I3 x, J1 Lcd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
8 |# M5 L& U" I8 J7 Y以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
- W4 b$ w& y% a. T2 l  ?9 X; C2 ]" N; {& m
呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   + b6 y7 y5 W+ ?4 V

3 B* P1 R0 {  z5 q* a  z
8 r  S0 t6 Z+ y我完全5得law; Y, @. N  Q4 J) l- f9 K, o
想著女裝已經硬哂( c- s& }; c' Y  S- d
著咗已經濕埋
6 d* i; h3 J- ]$ Q
8 m# Z; t, Z) T7 m) [3 O5 }6 B
我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
" O( K( ]1 c/ f% B; }& C9 H$ M5 \5 Z6 f6 ^8 v* z

$ n4 O; c* i& A' _5 r9 Q我完全5得law. u+ P2 u/ w- X, [
想著女裝已經硬哂
" q/ j3 T0 m( C著咗已經濕埋
+ w/ o# n5 t  c# h我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
: V2 _1 h: L; [6 r我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
, O$ N! E8 u( i* R' g

$ h6 p2 C4 f: K黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   
: ^4 c& h$ g7 t: J- I4 I7 I5 X- |- z5 p' @  k2 U
# v$ M' R4 t8 S
黏實左取唔到出來點算 ????
! J1 u8 ~) }! C( |% L" E1 Q一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   
% ]! I$ R) y. Q; o/ Y我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
: T; i) D+ E( S; u5 Q' G, C1 w5 w$ P: W0 M
甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   . W7 X5 _3 b3 c* H3 X) Y$ T
' u7 q6 X0 R# {/ e

, a4 m) G. i5 h+ i) N我同你一樣!!!!!!
; G( K: K0 @/ I1 @) X$ i* {8 F5 H4 @, B$ E9 G$ p8 H$ x
Cd出街要打夠兩次先可以
1 U9 j1 c  I2 A  o2 I8 F如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   - A0 Q: a9 L6 J# {5 }& w5 J
# {1 s% q6 D* X) ]* N7 K: l
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
3 n) z$ \# @: V2 u9 L" c( T$ z
會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   , J6 E+ f4 f7 P
我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
3 e: `$ @( P! B6 p: P2 D9 w6 G1 C# j/ e/ z4 n; T
絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   & m" h" X2 e: ?4 p: X
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
, L" k0 j, F4 |/ t( q" \
! `9 l% C- h% r: `& J0 O
唔係好明,可否講清楚D?( k# M* Z! D' C) }- ]* H
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   
/ c% w7 |) Z4 j& Q, N  N我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
& o- X0 T+ N( P好激wo, we chat我:jockeyub