嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?! l/ A$ k4 _4 F" [- F
係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?' ]) z- |' ~# d4 f$ F% w
我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
覺得好的就按一下感謝吧~~

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。
2 d* ~+ a& e, i+ n8 DCd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰  ^# w3 m! f2 d% _! j% m. D
直接射係條底度唔除著住訓

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
! P7 z% K% P" P以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
6 {. v  X  X' v  Icd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
- [; L2 h" E- M) N6 l( W6 {以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
' a$ W" s/ D; G2 d; m1 f3 G# i9 k
5 L7 y" R2 _; H: r* ?我完全5得law1 x- W5 W3 ~. C& Q
想著女裝已經硬哂- O/ B4 K' E% l: Y
著咗已經濕埋

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
http://www.loveforum.hk/?fromuid=88982

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   4 w% @2 u8 h' ^1 l- f
我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
' N% d% ]; A+ i# ^% R+ s; m5 z
: y' V! L* B0 U2 r' J: V0 B0 A1 {肛門?+ T$ ~5 W9 Z6 l1 G6 v3 R3 E+ K
好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   . f. i( d! |" J. ]! o0 W0 u3 o
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
/ o) o: U3 a4 R2 w2 k; @$ H以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
, H; Y* i; O- F' T* H, |1 K, I
/ P: j6 c: F* z) N4 ~8 j呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   + S) c, K4 O! Z1 A9 V
* L7 @. ?6 Z: e$ ?1 }# o
" y+ E$ }' c/ A  t) b
我完全5得law& o9 p+ Z( r3 W$ F5 _, d. f" a. a
想著女裝已經硬哂
( e$ j% F* ]% L* S著咗已經濕埋
3 e  j2 D) @( d. e0 P% d) R0 ~
7 E  a0 ~, p* W( _/ Z: W4 [
我同你一樣!!!!!!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
, c6 d3 T" g9 M: Y0 S8 K7 d
1 v$ z. J- d1 g; t' u0 R2 I
; o# ~. h& K5 \我完全5得law2 B7 s+ v% x1 g0 Q- l$ i2 y0 D
想著女裝已經硬哂( ~+ p  ?& W: e
著咗已經濕埋
5 n. ~# h; K( S+ i+ @1 Y# }我就見到都已硬晒出水.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
2 b( w/ Z; T3 F7 H. k5 \( g; i( p我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
- I: {2 n5 c! d" Q* M4 M4 k+ |

" Y/ n- v  N, J5 C' C$ ~黏實左取唔到出來點算 ????
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   # s- \2 Z* M: @
# Z( X* J! s/ V/ A0 n
5 ]& T9 L7 f6 L9 y) M: R9 r
黏實左取唔到出來點算 ????
! N1 t( X* {* y' f+ O一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表   
/ ~* A8 d! I  O$ H, U$ x我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
! m  c/ V2 O% h$ u% S/ q; c( Z3 T! d
甘系咪會好痛?

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
* S0 ~- X* w6 c4 e' R+ X
4 G, s6 J( o1 u, N) `; ]1 i5 J0 V4 s; w4 `
我同你一樣!!!!!!
# X- S% X! N. w3 K- ]9 q
7 k! {+ u7 ]" l7 E- n- w0 \Cd出街要打夠兩次先可以% M) R/ c: G% b  q/ Y0 \- K: D9 v
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   
: @- I' T; a* j5 @5 M8 Y. J
$ d! [9 F- n( u, f! P$ e& C$ ]  y0 ^9 I一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
% a7 U& l% g6 n9 }- c3 `$ f會5會黐到去5到廁所?

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   
' V& K# y" z6 _9 s: @" {我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
3 l8 }) k9 E8 E) |

4 F; p5 b1 I1 n絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   8 r/ T# S7 W$ s
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
0 m7 B  u: d2 \" I" m( E# E( p: E9 q1 [, \  v# O
唔係好明,可否講清楚D?1 q! y. @2 d5 o9 U, ]' `
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   
. ]4 r4 ^' I2 z4 p0 G" X0 U+ C1 B我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
: j9 y/ [  V+ _% Y$ w好激wo, we chat我:jockeyub