嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-5-16 00:12 發表   
3 E7 y9 ^+ ^0 _3 {! N: @著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死
6 W  f9 T" U) I我同你一様,不過再加m巾

pantyhose~~~~

著住制服打
- l. h6 h( f. N( f6 v# T) L試過射完仲係硬晒
3 I/ D/ d! N' F7 Z. H+ V7 Y4 q
  i, [7 S9 J8 j* Q* D# J* N' i[ 本帖最後由 carmenlee 於 2015-1-30 21:13 編輯 ]
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

打還打,問題是服裝的清潔真是一大問題

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   ! E1 v& |" c6 s5 ?# v
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
& R% ]" u0 p( T! E7 I; y) Y以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
4 z6 X5 m9 P/ V5 M8 K聽聞有女仔會用桌角自慰~
- B$ M3 Q* K; D3 V5 A7 q8 j+ {不用你用呢個方法感覺如何?

自己鐘意穿T檔剪個窿露條J出來再帶絲襪J套,插住陽具或震蛋,加震蕩器震J!但我最like著全身絲襪帶手套同人口交,射落口度果種快感又鐘意吞精,因我非常like精

成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,

基本上) U$ U0 Z5 J$ j6 T5 T
著左女裝# S8 `9 f# I2 O2 \' ]/ F6 ?
我係全情投入作為女生
+ k% M0 N2 b) C4 Y, [但的確係會有一定係性需要! f  H) W6 q4 H: j
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮$ G( |8 k) v2 {" N  u
呢個唔係女生的表現% Y1 i5 f; Z- N0 {& P: A

- a: q$ ~3 ]% H; |& |暫時兩個方法
* W& c# T0 L9 ~. g8 ?/ b一、用假陽具插肛門到自動射
; m" c5 F" t# q/ x# u二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:07 發表   
$ {. `( Q" f  k其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
5 l3 e; ], G5 T4 [5 f- y* i7 ^& A我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛( t8 a% y# s2 G4 j& w
最緊要落KY
7 ^+ s+ x, \! k( |$ |

: s' r5 `# x" q其實唔得架/ K- `3 i7 g( F( |/ p
我最初都係用好幼的( k) ?6 e3 J$ S& E/ y4 k
越玩越粗就返唔到轉頭# Q, k6 R* h+ E/ `. p  h4 |' j
6 d- g+ T9 M7 O
最緊要練習放鬆
: I3 x+ z$ t0 G' Q5 m- U3 `# C! J識放鬆就唔會痛或者整親

我是比較喜歡C D後户外露出加打J J。找一個冇人
* k. g( y& I3 T. O7 ]
8 ^1 N3 G- }8 T5 n7 i9 t3 v- \% v- ?[ 本帖最後由 dixiechick2010 於 2016-4-29 02:33 編輯 ]

著晒胸圍底褲拎多個胸圍,然後自搓胸,再反轉個杯位拎電舌,放埋一邊乳頭到,另一邊乳頭手指上下挑,扮到有人舔我乳頭,呢個時侯會有小小液體係小弟弟出黎,再用手塗小小上乳頭到,再用另一個胸圍包係底褲外,跟住一陣會射,抄小弟弟出黎射係另一個BRA到,如果仲係硬晒,就換已射呢個上身繼續

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
/ @% |% g1 c( g. r# K, F+ {基本上
& M: m, Z/ L5 H( F" ~著左女裝9 I! U) D' o" V) _6 R) b. a
我係全情投入作為女生0 w, p! P: w, q! I6 M0 E7 y* L
但的確係會有一定係性需要
& k2 w2 p0 H9 D, x一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
4 p/ G- b6 A( s  t4 k0 p" b" `呢個唔係女生的表現
- t9 T4 S+ B( E0 C" H5 N" J1 `8 R2 g
0 f! B! p5 a* x/ g+ j暫時兩個方法
* X7 p4 O+ N4 X( m一、用假陽具插肛門到自動射
0 f# @: z7 R6 f二、放震蛋入肛門,著機,震到射
4 A- w. B9 Y9 W2 `0 _. o' v% o
( R- l0 w% b- p2 W呢個唔易學, 我都學緊....+ w! a( z* \2 Y( [  Y) C
你個兩個方法我都試試方法二~

回復 48# Carol0122 的帖子

你真係個好乖嘅cd/sissy

回復 14# okmijn 的帖子

同妳一樣 諗引誘男人搞自己

我都想約同好一齊玩

我會先洗乾淨,之後打開攝像機,然後慢慢的用手指擴張,等到開到2cm就開始用肛塞玩,玩到都張開後,開始用機器邊幻想被插,邊加速抽插,之後就出來啦

我好鍾意淫蕩

吃過偉哥, 著住一件完全祼露女性內衣, 露出光滑

最愛穿女裝到戶外自慰了

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂
0 Y+ A6 ~; h* g4 ~9 d- ]" ~# t: I' o; q( Y9 C, @$ n
that is my style !!