嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-5-16 00:12 發表   9 @) @( ]. Y5 s3 M- A- D4 \' L- ]
著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死
4 Q0 E( u# E7 r8 e5 l
我同你一様,不過再加m巾

pantyhose~~~~

著住制服打9 D% S4 O8 o' [; k
試過射完仲係硬晒
& ]2 m: _- ~: `
: M- |6 b7 v! E, ?) I[ 本帖最後由 carmenlee 於 2015-1-30 21:13 編輯 ]
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

打還打,問題是服裝的清潔真是一大問題

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
6 v5 `- `7 C; \' Kcd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題..." l( o% M4 v7 e, J4 J. A$ l: m2 N
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
9 @8 p9 Z# g! m  i+ z聽聞有女仔會用桌角自慰~9 @& @" ~5 x0 e  O  m) F
不用你用呢個方法感覺如何?

自己鐘意穿T檔剪個窿露條J出來再帶絲襪J套,插住陽具或震蛋,加震蕩器震J!但我最like著全身絲襪帶手套同人口交,射落口度果種快感又鐘意吞精,因我非常like精

成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,

基本上4 i) Y9 Q# y/ }  x
著左女裝
+ x( A4 O( j9 m' ?8 A7 X, O+ d9 `我係全情投入作為女生
0 F0 j  ?# c( n# Q3 N( c3 A但的確係會有一定係性需要9 z- [" i8 d. N9 s
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮; J! v" [) b% c
呢個唔係女生的表現
* S1 n+ x5 W1 s& J" s( R' O4 P
6 G" P, M4 f5 A% x" m- h& u暫時兩個方法
% I8 q# E* D) c: o: e" O8 c一、用假陽具插肛門到自動射
- ?7 F: k# R0 H二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:07 發表   
) l. j7 g8 J& _" J9 x% H其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩& T5 o9 t% |' r# I$ w5 G5 |
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛
5 ^- U( x3 x3 N. t1 f最緊要落KY
9 A  i! ~4 `; m& B- U" Z/ P/ E) ?: j1 ?& \  j
其實唔得架7 l" t2 M" A4 ^6 o" \) x
我最初都係用好幼的
/ m$ }+ S0 ^- Q5 \越玩越粗就返唔到轉頭/ Q8 K" N3 N" f, k

+ R. e/ @. Q- c# h, n  ~5 I最緊要練習放鬆( Q2 i, M  R3 ?0 Q1 H% [8 z
識放鬆就唔會痛或者整親

我是比較喜歡C D後户外露出加打J J。找一個冇人& Z+ N: y+ P7 u: I2 T6 ^

/ N9 r7 N3 L' n8 s! o5 n4 x( i7 d[ 本帖最後由 dixiechick2010 於 2016-4-29 02:33 編輯 ]

著晒胸圍底褲拎多個胸圍,然後自搓胸,再反轉個杯位拎電舌,放埋一邊乳頭到,另一邊乳頭手指上下挑,扮到有人舔我乳頭,呢個時侯會有小小液體係小弟弟出黎,再用手塗小小上乳頭到,再用另一個胸圍包係底褲外,跟住一陣會射,抄小弟弟出黎射係另一個BRA到,如果仲係硬晒,就換已射呢個上身繼續

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
, M4 n8 ?2 e' ]- q8 V$ o# C基本上
/ j0 ~/ b$ C1 D+ _& ~  K著左女裝
2 o( K3 j/ k- j. P/ X' y/ T我係全情投入作為女生& y2 k1 l$ n* V; F
但的確係會有一定係性需要1 B# Z, P- d9 Q2 r5 \6 W
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮( u; o( E  Z7 s& `- D1 A5 C4 K1 }) w. y
呢個唔係女生的表現* X7 M7 b' V/ d8 I% t( Y! o8 u
  I' w3 M& g; f
暫時兩個方法) u& g& D/ Z) O5 p: Q$ a
一、用假陽具插肛門到自動射% w" ~% S+ m. y
二、放震蛋入肛門,著機,震到射
/ N$ Q8 x. ~  A+ S, a; s5 P
+ |2 L3 N; S- N- w. k: z% [
呢個唔易學, 我都學緊....
$ \3 v6 Y& s" x- t% o; f你個兩個方法我都試試方法二~

回復 48# Carol0122 的帖子

你真係個好乖嘅cd/sissy

回復 14# okmijn 的帖子

同妳一樣 諗引誘男人搞自己

我都想約同好一齊玩

我會先洗乾淨,之後打開攝像機,然後慢慢的用手指擴張,等到開到2cm就開始用肛塞玩,玩到都張開後,開始用機器邊幻想被插,邊加速抽插,之後就出來啦

我好鍾意淫蕩

吃過偉哥, 著住一件完全祼露女性內衣, 露出光滑

最愛穿女裝到戶外自慰了

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂
& [$ V1 _3 j) ^3 S. A' Y" ?/ [7 T  F$ m) k  K9 m
that is my style !!