嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-5-16 00:12 發表   , t& \* U1 q. e5 _6 o3 t8 B
著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死
( @6 i. n  U2 i1 J& t/ t1 M
我同你一様,不過再加m巾

pantyhose~~~~

著住制服打% L. j) A8 m3 p2 m9 C" g& c, b
試過射完仲係硬晒. s' g. j8 p. Y5 I$ m
  Z  I5 H$ A0 W- C' S$ Q
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231

打還打,問題是服裝的清潔真是一大問題

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   % S5 e/ G% g! e) u2 J- `
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
- x# r2 a4 [0 J9 m, @  h7 @4 i以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
0 s+ O7 m3 [9 o/ f+ A/ _) h: i+ \聽聞有女仔會用桌角自慰~
! o9 P8 p% e! |: o% i不用你用呢個方法感覺如何?

自己鐘意穿T檔剪個窿露條J出來再帶絲襪J套,插住陽具或震蛋,加震蕩器震J!但我最like著全身絲襪帶手套同人口交,射落口度果種快感又鐘意吞精,因我非常like精

成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,

基本上
4 N" V4 T( I+ u  d) w% h  j著左女裝% n3 c  |3 d# P& i: d+ g
我係全情投入作為女生/ D1 D& ]; Z  g" S, e! _' Y; i! \3 d
但的確係會有一定係性需要
- P0 Z4 l) V% d+ i8 U: I" O4 l& @一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮3 e1 r% B# T# [# G( V8 @
呢個唔係女生的表現  ^7 D2 c/ ]2 T7 S& w

% ^2 i0 ^: ?3 {- A  y暫時兩個方法' ^4 z6 r' ?7 Y: ~5 Y6 o7 d1 B
一、用假陽具插肛門到自動射0 D0 W" l4 x  Z! ~' a5 D) R) z
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:07 發表   
& `: c8 C% l3 Y其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
7 H( ~" c5 U2 x. ~4 ^$ x. b我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛' i- }8 d- w; ]  z$ m! I
最緊要落KY
5 P* d5 F7 ^3 ?3 s. ^4 S
8 F4 C3 b; }4 i5 ?& \! K其實唔得架0 d9 F8 q: e; i) u" {) K5 R- d) [
我最初都係用好幼的" K) t0 I9 w; E/ c6 B# q
越玩越粗就返唔到轉頭
8 G3 Y2 B5 Q" F* P+ R0 G9 s" s
最緊要練習放鬆
# Z3 V% v: T$ f# c6 o% o# U識放鬆就唔會痛或者整親

我是比較喜歡C D後户外露出加打J J。找一個冇人( ]7 ^6 l9 U8 q* b

- V: v7 u( m; a) B[ 本帖最後由 dixiechick2010 於 2016-4-29 02:33 編輯 ]

著晒胸圍底褲拎多個胸圍,然後自搓胸,再反轉個杯位拎電舌,放埋一邊乳頭到,另一邊乳頭手指上下挑,扮到有人舔我乳頭,呢個時侯會有小小液體係小弟弟出黎,再用手塗小小上乳頭到,再用另一個胸圍包係底褲外,跟住一陣會射,抄小弟弟出黎射係另一個BRA到,如果仲係硬晒,就換已射呢個上身繼續

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
; o+ f" `) l. A4 [基本上
; R7 Y7 E2 N& z4 G著左女裝1 s: t% f3 F1 s9 b6 O! o6 m3 U
我係全情投入作為女生+ G* f2 T  W: v1 s
但的確係會有一定係性需要
3 ]0 J& X: U/ P4 n一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮* f. l9 d' K& p
呢個唔係女生的表現- i4 j% c. z/ [

, v0 p( s2 Y2 S0 }暫時兩個方法& }# ^  {) B& \- W: {
一、用假陽具插肛門到自動射
! J2 k5 M0 R* F/ m: a% ~% w+ W+ z二、放震蛋入肛門,著機,震到射
5 [, t" W5 v5 E6 f' ?3 ~& m

" x  W/ ]( I4 Z6 g3 F; p呢個唔易學, 我都學緊....2 \& u: a3 y7 B/ Z
你個兩個方法我都試試方法二~

回復 48# Carol0122 的帖子

你真係個好乖嘅cd/sissy

回復 14# okmijn 的帖子

同妳一樣 諗引誘男人搞自己

我都想約同好一齊玩

我會先洗乾淨,之後打開攝像機,然後慢慢的用手指擴張,等到開到2cm就開始用肛塞玩,玩到都張開後,開始用機器邊幻想被插,邊加速抽插,之後就出來啦

我好鍾意淫蕩

吃過偉哥, 著住一件完全祼露女性內衣, 露出光滑

最愛穿女裝到戶外自慰了

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂- b1 }* v3 C  G" d

% D: _6 P1 G% p; k; q6 Bthat is my style !!