嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪$ F) L5 B, [2 l( h* T0 p
或者日本和服二趾襪2 z2 e1 @% o( B
又或者睇日本和服AV$ l% N, K$ S2 @- C4 n6 _
是但揀選一樣協助到) q$ T! i0 @8 m
打飛機
3 v* ?' u/ y0 |9 b& o2 w

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   5 O. R1 G, t3 E9 B% q. O+ W- i& a1 @
1 w& T- R4 O! \# W$ p. V

8 ?% o0 h( V0 l0 PCd出街要打夠兩次先可以
5 H7 y$ a  V) j% d# H: ^; \如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
% s1 Q+ f, v" }, t5 E+ Z
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想& S2 C  i( i' M( t- h
# }+ V7 E/ [+ N0 I2 F" {
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   - R7 P2 N0 A) t/ r& Z* F* U+ {
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J
0 @: a7 ~$ A$ P0 A  O* M6 n# ^7 U- Y' g( x# g
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
1 b' M; a5 }9 K. _( r, a- i+ t基本上
4 V2 {6 w8 X3 W0 Z著左女裝
7 z7 |/ `0 h! A我係全情投入作為女生
: v: @2 K) M9 Y7 |; O但的確係會有一定係性需要
6 ?& k; O# h" H- i8 V. l( O一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮' }6 O, W9 c3 c) d7 F
呢個唔係女生的表現5 Z( P' }) g+ z# d

8 C; j) f6 P: p暫時兩個方法" N8 N1 j" _0 ]- c$ t9 M1 E
一、用假陽具插肛門到自動射
* g, U# L3 M* `9 J& o/ H' h二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
: |/ u( d8 K1 j3 Q9 Q: W成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
0 _! T3 W, X, d# Y8 q
+ K; }" \/ l, ], _其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射 , k5 Q& q. J0 i$ r) B9 J! i' T
當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   ! q) v# d8 w3 T9 w' }! e
同意做咗女仔就唔打J
8 z. Q; U. O. O
4 X/ e6 y; a  x9 K. H- n9 t5 J7 D# w% v
5 H6 I" G+ y& p6 Y
7 e+ S0 A- G9 P( ~* n8 L
呢個心態0 T, i  i1 r+ f6 E. `  ~/ u
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春) b: _5 [# e8 i5 Q
偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出: \- E+ |/ u; G+ d( d* I
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   " i* B$ |  S+ R2 O
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出% t( n$ N% m& _% ~: j
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
3 v' |& J7 x; S) d
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過9 Y$ A3 k! m( I" N7 Z0 f- l! z

; }3 ]$ i; Y5 ~7 B9 F, z
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   # f& V# `" t% R" W1 Y, d
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出, @. O3 l& W: m$ p

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   7 D8 P# |! f# V1 J* F0 A
我都曾經咁試過
% s/ `! v. Y" I# _( r( w5 l1 f/ [  c0 r2 Y6 B: X6 h
$ ]% m& V( c, C7 X2 o
可吾可以清楚講解一下??: _0 z/ R9 E# C0 b& ~
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
4 I+ F! O0 i/ D/ V) O) ?3 \& V我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出/ e$ ~) f. M: T$ t; j* E
8 ?, V2 d/ G$ Q4 W. ?3 s! e
- K- B- q/ Z1 Z1 y( k
2 c! S" _$ G( }5 B我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話% S3 T9 C5 T2 g' k4 w& p6 w+ |) w' o

4 h' c, K& U7 i$ n; Y5 Q2 ^基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
$ T9 q7 D6 h+ O9 n
7 I9 V3 e0 s; ~當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
! M% i. g. k" m4 I7 b2 X0 K6 T# O8 I
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
1 |  m2 V2 Y  k7 P* x, v; }! x( @2 D9 Z6 l$ F  `/ r
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺& L7 I2 u4 u+ O; S4 K
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘$ \/ F3 k& I' n1 w1 J' s

5 O2 t( `' [6 d( k' s$ e[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]