嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
2 M3 C! K. u9 v& f9 B7 [5 P或者日本和服二趾襪
6 f7 Q, h3 D3 i2 u* h# Q又或者睇日本和服AV
: k" O9 z0 I$ G. C. E* g8 y  T/ t是但揀選一樣協助到
: `" o( E3 Q7 ^打飛機
* ]3 @7 f* r! Y+ J6 _1 ?

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   9 A( d$ C! W- \; J& L. t; I) g# @
0 m3 E) m) u, m% B, V6 d
5 Y! l; \- Q0 u' a% E; T9 X0 C
Cd出街要打夠兩次先可以
8 a+ _) D1 o) G% c2 v$ b. m2 y如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
! S" T4 n4 s) j1 n; _
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
% X4 l4 {) g7 y- O% s: C
9 G% x7 V! l/ a; `$ r
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   ( t5 o  D* y2 }9 E4 F; _
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J
) x# i3 t% a) s. Q- d3 ?+ G
* ?) m2 K# P9 C! T7 ^( W
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   ' |- Y: p. |- u5 J; {- b+ U4 v
基本上
7 A* }' E( s8 \1 Q) [8 E0 }著左女裝2 A  e2 K4 e' S0 B
我係全情投入作為女生5 j( U4 r, D( }
但的確係會有一定係性需要- `* a: n7 j; ?% x% \. s9 i
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮+ C' V1 G2 E3 _" W
呢個唔係女生的表現
4 {: S6 Y' T& v6 B
. X0 [. u# m& U# f) G: U暫時兩個方法; y) X8 [/ @3 H9 b  u6 U2 ^) v
一、用假陽具插肛門到自動射
% @; c/ b9 \0 U* U! y4 h二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   . K4 S, ?+ v) C/ N9 Y
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
  l, [1 h7 L; K/ V: z+ T2 u

9 h+ o9 f! l. q8 I3 {0 E* i# S: Q$ L$ i其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
4 B: ]& e  |' i; p# G當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   - V6 W0 C2 Y! a5 V
同意做咗女仔就唔打J 2 b9 i4 a( y% t! X* X% F1 G% H/ ^
9 G' B3 {3 c2 q7 a: ?2 ^4 n7 y
2 F0 I/ m: D0 v' Y6 h; v' d- u* d2 R7 m; K2 N3 P
呢個心態
0 A) I! h0 t8 a0 U( n6 E# U我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
: S  ~" c+ q: ~偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
! b1 @* b" h; A  }$ h而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
5 N: a: q. G5 ]: M& y$ m9 m+ w我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
9 Z) T7 C( O1 i/ X* z. |+ g而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
. y/ K" ]; p8 |2 Z+ [" e6 @0 \有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過2 P* s, x: B9 ~, C

/ y" k8 q* j& S4 A
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   ) M/ H: P2 D6 H& u3 t
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
( u; }/ |# \5 {而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   3 m7 v$ ?# W$ M0 b7 r
我都曾經咁試過
" y$ ?0 X5 k9 Z* P# a3 A  R; Y, @) t6 P
4 d; W6 }5 u" H4 u
可吾可以清楚講解一下??. d& \  W$ ^' x
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
1 z+ ]0 A  Q5 R/ A, G, d8 G7 r. E我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出  t5 |* n2 L" L  l/ k0 ?6 y
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
/ T( p) q2 G* }

" D  Q1 X+ A5 X  n4 A$ u4 t1 P1 F; u5 x" t. |6 E
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
  W  x1 G1 n  U8 S+ |/ H5 Z$ I1 X/ W6 m6 v" E, ]
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎. o/ N2 b1 v1 d& V+ }
3 J4 C8 o6 {- H9 J- s" ]; v
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透( \/ o- h0 P- {6 P6 _
. J3 M; b5 Q, b0 x# A9 A
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
2 t6 v, u- q! x- Y$ p
" I+ _( q7 @7 M8 r' S: H個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺$ u  c9 V" V. y$ K
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘
1 {7 y- b$ H' p9 {
" F* z8 m5 ?8 w4 o[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]