嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
9 e  w8 c) Z8 `1 W; ~或者日本和服二趾襪0 u/ l3 O8 Q- c2 M% @5 G
又或者睇日本和服AV( E" o. O) k+ k" o; p' I7 @& C; Q- P
是但揀選一樣協助到
! w+ _* B0 p) k打飛機( Z; e& L/ n" W, T- ^

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   6 Q1 }% o) }4 Y+ r6 a  j
+ V* K8 i  E2 F8 G

. _/ S9 g$ @; i0 A9 Q: I! @. e2 jCd出街要打夠兩次先可以) o: a7 o; \7 {1 c9 ]
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
, P2 b# C! i0 W/ L
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
  C* ]: G8 Z% d0 R: N: n4 j2 @4 c0 [: V7 q. ~3 N1 t' F: V
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
+ n4 p  A9 O# Q: r/ ?. \女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J * X) Y; K; |) j4 u- V

: \* B, ^$ F* J8 j
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   + b4 a, P8 ~% @3 t
基本上+ o- S, L$ U! z
著左女裝& ^2 E0 V# ?# c, Z
我係全情投入作為女生
/ F. |/ O% Y0 z/ H4 s: V1 S但的確係會有一定係性需要
- y' t5 v7 d. Z! f& e一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
* [4 c6 l2 J' }6 f呢個唔係女生的表現1 D) |3 F" z6 {3 |5 p& C

. @5 \. Q* p( C2 V" p9 u; S4 J暫時兩個方法
3 r) n5 M, t# E. F* U2 h" U5 ], a一、用假陽具插肛門到自動射4 F2 n2 q" @3 b2 t% s9 H8 T8 O
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
4 J, f. l/ c5 C, `  C成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
5 z0 e7 y" X; L1 i6 K8 Y! T' Z1 }
) s7 G1 U% Q+ }; N% v% h; E$ B
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
; v0 F' m& C1 {當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   + I! Q7 _7 ?) o4 ^: i1 _+ M( Y
同意做咗女仔就唔打J
- [) I) u/ m% q- |; ~2 A! j
( a. e% n- ^& o
: ?( Y' N; i% r3 _1 d8 B
. C/ o7 P; X% S3 ]" H1 {& Q呢個心態* l* y5 A3 p. u( Y8 }8 G2 z
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春, k( v" I: E! o' ?) m& n
偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出2 T% C2 w6 G4 i2 Z4 s
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
0 _; T2 h. r6 @3 l- f我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出0 }8 i" N, z; _- z
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
+ T0 o# K1 \. B
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
9 v9 E+ {* ?0 V& _
6 Q. R; M) {6 U: @7 H; q
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
3 q& R% k% t: d我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
' K3 F+ [. o6 r; H而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
5 a( c) g1 f! C2 f我都曾經咁試過- \* v* _4 X8 F/ _

- k7 N% O; _/ s; y
1 z- [7 ^! f2 g" t0 E9 z; V* q
可吾可以清楚講解一下??
/ R, M& ?1 m' @如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
3 z1 B5 o1 T! g1 q9 G* d! j我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
2 u( R: b+ F0 E' h2 @而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
9 ?: O( h) z# ~- M& X
0 g/ L7 j4 K2 l$ F2 f! d5 g
8 N2 {8 J/ K* ]2 B1 Y2 G0 p我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
4 Y, M( d0 H1 k' C' r5 _! d. T' Z5 V9 H
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
" Y7 m9 q  _0 d1 B9 J
# _( q9 ~  m% Y1 S4 C" ?當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透7 N, G. M7 a) h# d# x. ?

9 l  ~3 V; K: C4 J, Y) u4 w* R- R: K而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事2 U3 ^1 `/ b& J& S1 E! D
' i2 C5 A1 W2 _  F1 q" j3 U( S% y
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
- N! ~  _5 R1 t& b1 R- S其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘* K0 H8 ?; P, E& O! Q" D# B
0 X5 H' z7 |+ V& J