嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
, b8 T$ ]# y3 j; f- z或者日本和服二趾襪
1 q% Q+ U" B* l; P, l# `: ]又或者睇日本和服AV$ O8 V7 t; R2 _* q. W+ `
是但揀選一樣協助到
  Z! e' D5 T- h# z# S1 `打飛機
( p5 E/ Z2 z9 n" C+ N

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
: x2 S# v5 M3 u/ ^6 }* X5 B* E- H; s' U* ~* X) t# E+ m

0 W% r1 e$ h2 u1 A% }Cd出街要打夠兩次先可以
# j! _, m$ f7 l" _" L如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
- X3 T! ^$ Q8 t/ S/ q" U; z
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
! C- O& Q3 E  V2 u- J% Z" [* `! M: Q! ]6 \+ e( X: b
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   ; d- V( Z6 o8 d3 J+ |+ D% i
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J 4 X4 P5 \# W: F( x. N' ~
4 G+ J. y' k4 l7 n9 f- p7 x
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
7 n) ?* I) l7 _9 h; ]7 [1 A基本上
4 y; s' \, C# x5 e  n著左女裝
4 v5 g) W" [% I, [& P6 T+ ^, O我係全情投入作為女生
% T# q  `1 _5 h: N; p但的確係會有一定係性需要
4 y/ Y  Y9 M( z: E: G3 V一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
+ |9 X# U2 ~1 n) I呢個唔係女生的表現
/ b' W" ]" }) p# u6 I/ B
! N+ p! K  z$ N2 g; A1 l  q8 d暫時兩個方法
4 f9 |5 \; s0 ?' R一、用假陽具插肛門到自動射( y. s" Y! t8 k& [5 g' t5 S* U2 [" g2 ]
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   
  _/ D) M- N5 n. e% L成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
8 Q4 b! e( l% G. g, v; z; u1 r: ~+ q0 c6 [
其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射 ! f! a/ N! `; \
當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   
, C) C7 d4 n) B: g- K# t( }同意做咗女仔就唔打J
& |- \9 _" `0 A* R5 J( @0 T% Y# }. Z6 W+ x! D
) {9 r) X6 y" _: @

6 y% h6 g" w( K" X  ]0 S1 n呢個心態4 e4 j: x4 F5 S( T
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
) Q# {& @  J: v偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
4 E0 w4 C7 ~$ k+ w8 Z- o; {而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
% ]8 e: {( ]. U( |/ c  ~# ?我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出# |& }6 h& j: t' w
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
- n/ c- ?* _9 u6 q
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過$ {7 W! z6 |) T, Y7 ^' \7 k
2 L1 j, E6 P+ o: l/ w
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   2 Y  p' u9 E: N* Z2 }
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
& ~, C1 M- N; j# X6 n5 y/ B* X5 L而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
, U( |. t( d! D6 l我都曾經咁試過
' w5 d  H/ _9 z  S5 A# D5 H
4 g0 Y2 C1 ~+ }
" H' k+ D/ r6 b( B
可吾可以清楚講解一下??/ S8 G6 w7 I, ?/ t
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   7 Y& n- W$ o; y: w4 @9 X( o/ N
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出( ^9 [2 O' z/ l6 g) [- E9 m
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
1 v4 J/ A& b% u0 n. O6 X3 c

0 l& t. |3 T8 N3 u6 M
8 c  F6 G  s# q) w+ u我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
& ]  f; S0 J) u1 Y# g) u  O5 K5 ]8 ~
基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
+ ]: J+ q" u) M; E) U% w0 C4 b! y; v0 d( G
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
) o( i. R6 P7 O1 `$ O/ C
' l# M" d+ }( \+ k! x: z而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
2 |0 n- M) v# r5 x9 h6 V! B0 L& |, X. K# S8 ]4 y6 k0 E  q
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
6 L) g, R/ f' s# J其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘9 R+ o" j, q( J4 t7 s! x) g

) Z0 G1 U6 x8 Y! q5 |[ 本帖最後由 StephanieCat 於 2018-6-4 20:17 編輯 ]