嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪
! _' }8 i4 x) V& w+ [或者日本和服二趾襪
. G* Z% _2 r9 t+ q- |又或者睇日本和服AV
( \; L; U# U; a" |- p$ B+ H是但揀選一樣協助到5 g, l3 t4 }( D! y
打飛機
- r3 v# t* ~; i( n

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
5 _8 a1 b  F' F
( E8 Z* x; E; j5 r2 e1 k4 o  y6 `5 `9 ?9 s( `, J# b6 I
Cd出街要打夠兩次先可以/ y* z2 }6 y4 d5 F% ~% v) F
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
0 X9 [! X4 {5 X9 t
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想) W6 ?2 G0 x- V# Q% H& ?
0 W( P  n6 O3 e- V$ _+ Q- f. |
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
& I( ?2 [9 I$ ~' D2 B' h; D! \女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J * W: W7 b/ P5 U  c
4 w$ M2 D: O1 ?
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
9 S: X' ?# U+ c; ?0 s! f基本上2 q8 \6 c7 {4 W/ ?! b* k% ~5 k
著左女裝# z/ `5 A' A: W; [, O4 g1 R
我係全情投入作為女生9 O9 D, d" S1 K% B, K
但的確係會有一定係性需要
$ y, N( J7 ^- z( i( E  g. H- m1 D一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮
* @8 m1 }& Q6 i: T; S  h呢個唔係女生的表現
- |0 o+ ?' Q4 O! _: k. D# e- x9 c3 D+ U/ K. o  M; R% T' b
暫時兩個方法' {- u  z" w8 q/ V+ O1 ]
一、用假陽具插肛門到自動射# s# b9 `# O9 ^
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   - ^9 Y- b  H+ Q. n, k& P. l
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
' j5 k8 x$ V8 l- J' G: x

9 Z) ~% ~2 R1 N其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
0 k* [6 T# ^2 L+ n當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   
1 d! a3 L: ^7 G# }1 v同意做咗女仔就唔打J 6 w, r, o5 j& Y8 n' g

, O4 M+ N, ?' X! x( F1 D4 n$ Z# ]
" V  n5 d/ f) J! a

$ Y( P$ l" ]  A  U" M+ J# q呢個心態
" U  o/ B* Q( e) @% d# q我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春, w6 {. ?! e* p
偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
: d. _& A7 t" l! E0 u而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   2 y3 ]5 K& u* s
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出0 |+ ^+ L/ n3 b" [" A
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
# u5 T/ `) i; A, B" E有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
/ M) D: M* k, h% A& p: `* S! d& Q3 i4 m7 c/ U$ L
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   " t1 U9 K4 i: `
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
$ d& [8 e: q9 U3 m" t3 j8 s) v% I而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
2 X' E" ]" o# {2 g5 k我都曾經咁試過4 A3 K) V0 }7 H# K& N- n

7 y8 u# S! c$ C5 W. t& I, h8 S! I, ~
7 m* i0 f9 U9 V# g. K0 X" H可吾可以清楚講解一下??" B; M) }2 O2 E
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表     ]! y9 U. e) l
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出1 _/ M/ n( P3 u1 ^4 Q
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
5 b+ F, z8 S, [. \
( o; O1 r! R! k9 f9 z3 ~9 Y% L0 k& J+ q& c- v
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話5 ?* h8 C; j3 P

, D! n2 i; i7 S, u, I! m& j基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎4 k/ I$ x1 t& u/ R9 P: [6 J& ^
0 S* {! t6 Y- l
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
" a8 s$ M7 _+ t1 R  Y9 a$ e9 ~7 Y
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事0 j7 M) H/ ~( m& S0 d( J' T* V" X8 n
' |9 F# _  G) k3 e! w, T
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
9 t' _- j) C" j& d, a其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘
9 h9 \! G9 W! q  ]8 ]3 ]4 o0 F- p4 U# Z