嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家CD時會點樣自慰架?

求人攪我,我要,我要

cd後就不會自慰,唔會去搞jj

回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出

鐘意著學生白色長襪- v. _' d4 m  C- {* F; u
或者日本和服二趾襪" B" l7 r4 R4 ^( n" W6 k' N( y
又或者睇日本和服AV1 V/ x0 C- L3 Y9 _# `
是但揀選一樣協助到6 H7 I/ C: ^& t5 @
打飛機9 D; z6 @* c( [0 {, s

回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
# l* A3 P4 I  H) {7 Z  c$ B
, S4 X5 N* h3 X( y! t2 Y( i  _7 [4 l, _- B2 S/ I. |! L- s
Cd出街要打夠兩次先可以6 H* Y! _# k% j% R
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
" R' b+ ~! k  V
咁好辛苦。。。。
晴晴Jessie

回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under

我都會咁幻想
0 G* U. S  w# |& H8 U1 z
0 P1 E3 _% W8 [' T$ n: T
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   
5 A' K1 [+ m, o" @$ G5 B: n女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

同意做咗女仔就唔打J
& C5 R2 H  {4 g+ }5 Z, C+ k# d
' ?, z' m4 z2 U: M& O) c
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   & M! j, W: r) p5 G
基本上
8 ~. \% |9 n9 C! u  m著左女裝
# k7 d" W$ N% p& M0 {8 o% T1 U我係全情投入作為女生
3 h' C" I3 z5 l+ p但的確係會有一定係性需要$ |; M1 N. S8 M+ M  ^# m
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮; L8 {9 a' V( }' G' B; [# g
呢個唔係女生的表現
( q. g9 B2 Q9 B$ x% ~, V6 Y( ~* t
& i# B0 u" Q* O. j$ f# o" R暫時兩個方法
1 K/ P5 c5 j0 `2 p一、用假陽具插肛門到自動射1 \; k' r$ p" }, ]& K, L+ p/ \1 Z
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   9 `/ \+ R" U. o6 l
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
, j$ i; D: V0 s2 L  g
4 g$ N6 I" d  Y& J5 F- P( `% c其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛

射落自己塊面度 當俾男生顏射
: W, Y+ S8 U. u- T當然要有返幾日

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   1 @4 u; P2 _. X5 |3 J1 k
同意做咗女仔就唔打J
3 h  w* a4 y3 W) m1 V6 a$ U, h5 N2 _' i+ l
: C: p' X& I1 B" q
# M- }0 A" }: E0 h
呢個心態2 g( \$ _0 g: y
我相信係較為忠於自己

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春
* Y2 h' G% \- ~: u偶然另一隻手會按摩後面

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出' B" i/ P+ F9 R5 T! Z8 K% @% c- l6 C
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   . U5 k2 u# B" E( c5 m, M
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出9 G$ r8 l5 E  L
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
  t) y0 i- D+ i
有時間可以玩玩你的方法

我都曾經咁試過
$ k9 h0 {% ]/ ^, U8 [- Q+ @9 u0 m6 \, {' J2 }$ |5 p2 i
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
/ t1 v& S# ~; w) O5 i' u+ q我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
& N3 q- a- R! W/ I! {而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
& P+ Z+ X1 G/ b# |5 d我都曾經咁試過  Y5 F% \1 r& a$ A

) U6 i" c% G5 K" x) A8 V  }5 m+ A
( x0 g+ j+ p* F: v% w% g
可吾可以清楚講解一下??" S9 S' J4 W% L
如果流出來,不進入聖人模式?

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   # @5 i$ t7 `9 U2 ^
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
" b# h; B8 k8 y! P% |, z. E而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
# H# R( v# H$ {' Y' f6 N; m  \# `. _

$ y% u2 s. J% [( b) y4 x4 T8 j
* y( L8 S  v9 A# t( G0 w我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話* q  [: N. N  e' H2 P

, B$ \2 ^. u- ^基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎/ W% B- l1 U1 ^; s4 l, q# D
  e. x! @$ P8 s9 _( ~
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
7 e7 [" @% h4 N8 r. g, B* ]2 e
* H: B; f  c- j% T/ E! N! |/ S而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事9 l" h( D: s& B3 d' m! R
5 |9 ?5 d1 ~0 \! f6 X
個刻諗番起都覺得又爽又正

回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺
; `0 Z- R  l& \" c6 D3 o其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘, S: x5 B) B5 S( \
3 O9 ^7 j8 U# M9 G8 E7 b3 P