嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?

小心冷親~~~~~~

引用:
原帖由 cxyx 於 16-4-2014 09:22 發表   # T+ i! P& C2 P5 T2 P
雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
7 d* W% @% u6 r
  G$ @. U9 _# U. ]
所以我5敢洗校服
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD

引用:
原帖由 maxima_enfield 於 16-4-2014 11:20 發表   
4 C* f4 ^/ n. I! y& i! |同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD
6 v6 A" X3 Y6 [3 O) A9 K3 _- B+ }3 A' ?/ x' K
洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾
+ d$ t: O/ ?  }/ ]- H牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la

我想試下洗多啲會再透啲
! v. Y: Z7 u* z! {有一套每次有機會都拎埋去洗

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 13:56 發表   6 T/ x1 m/ w& w8 ~
我想試下洗多啲會再透啲' X2 S0 O7 Y) o+ {8 G7 |
有一套每次有機會都拎埋去洗
/ @3 N* c+ I( k. q0 d( b姐姐要露bra同底底嗎?

哇 不得了

順便洗衫xd

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-4-16 04:09 發表   : p( R$ X6 W9 N' s8 Z8 ?
順便洗衣服嗎?- L! h6 Y5 V7 D9 f
只有夏天可以這樣做吧
' Y+ |- I' z) n% P1 Z, a係呀!
+ c5 H- B5 O4 R' l冬天實冷死.

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-16 05:14 發表   
  d- d: J) s, ^9 `9 H好好身材好羨慕>
% c# S1 {( W6 `( _' Y. {
我是一個不會肥的人

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 08:53 發表   
. q% @! J1 [7 n( t$ \8 j2 h% y* o( }' V嘩!姐姐激正牙!
( E. ?3 e; `1 ]校服濕咗是不是又重又難除的?
0 p8 R7 b4 n, j/ s- j不算太重,但好難除是真的.

引用:
原帖由 cxyx 於 2014-4-16 09:22 發表   
  ^& a8 r. }! B1 v雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
* y7 m6 l/ P% n# n
未起床,我已經收好了.

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-4-16 09:26 發表   
0 k: v* {0 x' w% q小心冷親~~~~~~
" C- H. ~. {& Q, o1 ~天氣熱,應該不會.謝謝關心.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 12:25 發表   
( B! d+ F& @- @1 n: {5 D, o' f, _, M. g6 j. L

) [8 `* G. l0 ?% v. ^  u& N洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾
- ~9 y3 H8 F% o9 V8 F牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la
, C6 B8 n1 E$ T$ x( f" ^1 P  @又乾得好快,幾個鐘已經乾晒.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 13:58 發表   9 r- ]' k) x" v  d" j! H5 I6 X" @5 e; E

9 \" `& x1 s% x1 u, g7 Q) M5 h$ m姐姐要露bra同底底嗎?
- c$ c4 I. u6 }1 k
唔知要幾耐先洗到透呢

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 19:27 發表   
/ w9 B. P2 M. w; t' k$ ?2 T% v8 l# v8 b2 H- U  G6 V
不算太重,但好難除是真的.
- _9 s8 b: D' ~) c5 J加埋底裙會重啲

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-16 20:55 發表   
  u& G( D, n9 A. ?- L, q$ W9 s3 Y3 e' [$ _
加埋底裙會重啲
3 U" F5 S  h  P* k  U: E6 G我喜歡裸著校服的.

咁你點整番乾佢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 21:17 發表   ; `' e$ i* i. O, z
7 L8 |  o' [1 x3 q
我喜歡裸著校服的.
5 I4 T# r0 ~# t5 T& m2 v4 y
8 y' h/ T. Y- l' h& Z+1