嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?

小心冷親~~~~~~

引用:
原帖由 cxyx 於 16-4-2014 09:22 發表   
" y% c4 r; O2 x+ L- y8 M0 M7 X5 O雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
- q/ l( P8 j$ R# y- x* y6 ]6 Q5 A5 z) D; F/ E% _* w
所以我5敢洗校服
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD

引用:
原帖由 maxima_enfield 於 16-4-2014 11:20 發表   
- C% m; t5 W9 R2 h同感...唔可以曬出來...所以唔敢整濕佢XD
( s& W* c2 e! U7 a' B
2 D$ q+ [- l( Q3 a9 b5 c
洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾) c8 S: N9 {5 U( T9 ^
牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la

我想試下洗多啲會再透啲
8 i) x: D# x. H  C: j有一套每次有機會都拎埋去洗

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 13:56 發表   6 k7 y( ]: P' i2 e; k
我想試下洗多啲會再透啲# d, r! D8 I4 Y) F
有一套每次有機會都拎埋去洗
3 B9 H3 B  g4 A$ }, S$ W姐姐要露bra同底底嗎?

哇 不得了

順便洗衫xd

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-4-16 04:09 發表   
0 f/ C' u0 g; v1 j; x1 [順便洗衣服嗎?
( i9 v2 {) |+ ^只有夏天可以這樣做吧
7 k) z( N9 B5 X) O. H, n係呀!% f, N& B) u6 g0 B5 P" c. z6 @8 l- H9 C
冬天實冷死.

引用:
原帖由 紫_wInG 於 2014-4-16 05:14 發表   ! X3 ]: l4 {# ^1 f
好好身材好羨慕>
% t; q( H. z6 P9 X; b7 m; v; |
我是一個不會肥的人

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 08:53 發表   
% u1 R% ~8 Y0 Y5 @& d嘩!姐姐激正牙!* L3 Q7 `  V6 N' Q8 F* d
校服濕咗是不是又重又難除的?
+ u( ^" v/ X5 o$ M6 Y' F( V, S. C
不算太重,但好難除是真的.

引用:
原帖由 cxyx 於 2014-4-16 09:22 發表   " R" @0 R' G2 W* i% o
雖然屋企人睡了, 明天起床你又怎掛乾呢?
+ a6 K. Z' m8 H' s未起床,我已經收好了.

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-4-16 09:26 發表   
: w' A/ h( g/ K  ]小心冷親~~~~~~
6 e1 S( }: B8 `9 |
天氣熱,應該不會.謝謝關心.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 12:25 發表   $ `% k# D! _) ?7 L! j8 o8 H+ N

- f4 w4 g0 ~8 e. r$ H5 J% b2 e& a2 W2 S$ j9 ~( F' {" X  }5 X
洗條底褲刀要吹一日,一套朳大服真系5知幾耐先乾5 C2 @/ k8 G: [
牙妹d校服攞出窗外哂刀匚一日la
8 b' \/ a8 t" Q0 P又乾得好快,幾個鐘已經乾晒.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 13:58 發表   
  D3 X$ p; u( N* h; y* ]2 l2 u  s- ^% v( e
姐姐要露bra同底底嗎?
! e' p8 t2 l) \* Q+ b1 u- V- Q; T唔知要幾耐先洗到透呢

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 19:27 發表   4 p; I& T& t- E; R

7 u7 T( P3 n$ F/ b% @. }不算太重,但好難除是真的.
# l( \2 {, @( n4 I* @加埋底裙會重啲

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-16 20:55 發表   + {/ o# _; N# Q/ K3 R+ r
/ M2 D5 x( Z$ }0 P: O: n% B
加埋底裙會重啲
! \+ J! ]: B5 p$ o我喜歡裸著校服的.

咁你點整番乾佢?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-16 21:17 發表   1 G# k3 ]5 x! n

0 n& w- f* Y/ K$ K- j我喜歡裸著校服的.
. c/ B, t! l1 E& ~

' C- L/ w$ e4 r+1