嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   
8 j* x3 ~! y) I9 K; \4 O我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
$ E+ _' d0 N* D4 y9 y
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?4 ]$ W4 S9 z7 i6 u6 k2 C
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
7 P4 O; A1 T9 c, v又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人
6 P# _, L% W9 E* v0 B1 i
0 y3 T! {1 `& C" T  s) }# t[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   
0 l/ T! d; h* `* ]我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
) E3 Y' V6 p; k, q8 Q9 W, `系呀!' q# b$ `; n. r1 n, ~6 V
之後順便射埋囉
# B6 v3 x1 D- J& n& s% \  {7 ?2 r( Y

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   8 \. s/ U' q$ p/ E$ |2 F
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?9 p: w; m! i9 _" \
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
) D( `) Z* @' y: w+ Y又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
/ U' h* j% g2 s0 Q2 Y0 ~我直接曬出窗口,明天一早收返.1 _' {) n' w  N6 P' f9 |! i

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   ! i0 Z1 \5 Z( Y- O
嘩,校服濕透好誘人
+ c8 `; I3 t! y( H0 S7 _
哈哈!
' P  C$ p2 d' N& g, G

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
$ a, `. y; L- O* G件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   
. N, |+ _9 |4 j; P2 ~& q( L前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
! G1 D0 l  C- z  T) x+ O件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
, V& [  Q9 E6 L. O& t: n. n
無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
: k4 Z7 d8 l5 i# E8 u我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
  X8 C8 H: e; q6 @3 q6 Z唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾/ M  I5 m7 g( e$ A0 ~
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
1 g" w4 [% F, ]  A& B
1 B6 m4 k3 ~; s2 H* b8 y
其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表     o; W( z( h: G4 X' o
著埋吊帶底裙會正D
3 Q% J" k' f- _0 K; U: l咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   
1 l+ r0 w* p0 ]  Q, Y% S
; e! Y0 Q7 X2 A$ x無錯
" Q( v5 q8 l1 c+ p. p) n

. T7 v1 F$ z7 f
* [' s" Y9 g- D跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   + |  y( t+ z& D) l

) V: M1 P, \0 c; _* U- d( K! Z, T+ e) k- e! V' w6 ]
" U& l7 g: v# q0 q! C. {
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
6 Z$ `$ l# w$ N2 j3 e* r( L咁又無咁易發燒嘅
# n9 _* _3 T4 A/ l. g

學妹出浴照......

好正 ' b7 ?. L  w% x9 K% {! z
有機會試下