嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   
- `: M$ B% a5 I  c) y+ D我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
$ z# M$ b: g7 o- {
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?- ]1 i5 l" Z9 c. G5 c# z% ]
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾" A$ [; N0 K+ {5 f# G5 e
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人 & d9 Z6 c5 f8 ~: q6 p; ~8 j4 o
; A- W$ z- R: G

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   ; ?6 t; F3 P4 w
我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
' j2 a& [7 E# H+ l系呀!
% K9 m  t8 D" c$ [之後順便射埋囉) i5 X  C. A& h

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   * G- Z& e7 V! K. r* Z5 o
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?, m# `+ Q0 [4 \0 X+ `
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾, `/ g8 \! ]7 k* }) h
8 J1 t6 A3 V2 X9 W  ?
我直接曬出窗口,明天一早收返.+ S+ }0 r  a+ D/ G. n, o2 o

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   
- k1 X1 b& M, O  |, U5 `: f0 W嘩,校服濕透好誘人
6 P8 R& `* y' c哈哈!0 G. E' \$ D( r) e" z+ Q& a

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, + E/ P3 Y: X! |( ~- V3 V
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   
, Z$ X7 S2 `5 H0 ^; K9 m9 O. i前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
, j' N* V, [6 d' S件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
& A# v! }6 ~9 q- q4 c3 V- E9 G無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   ( e) s2 h  ?2 V3 \4 i$ t
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
7 G  I; e5 a& {5 t) S( n$ T唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾' o( B! l: ^# y; k5 Z0 q
+ d1 Z$ ?4 M1 X& T; R& k! D; U+ ]& O; K' J, Q
其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   
6 F6 L7 [5 |! |1 j: d7 Q著埋吊帶底裙會正D
6 B  c0 P% M3 ?5 ]0 s; O1 T2 S; y: Z
咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   
# p6 a* T" T" S1 Q  @% q  L; [0 ?4 m. U6 a7 O
無錯
/ d7 I6 G( u# l5 X* _- z4 E6 p- q# r) w9 V: R; x# R
$ y9 f1 O" Z" x: v5 z
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   . S, }6 e5 Q4 j4 A2 k) k3 m
, V  ]# ?. U" o1 x; z- r! w( D

+ n& H9 [9 B7 x3 Z8 b$ ^" J. g7 ^+ v% d' H4 f' x
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
, @. l. T3 s/ f9 i1 N+ _  o% G咁又無咁易發燒嘅
" N) [  e0 |4 e5 f0 \' ?

學妹出浴照......

好正
' s; X, z+ G1 i有機會試下