嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   8 M4 @' Y. i/ A2 b$ I& {
我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
1 A; u7 _( j9 u: W" p6 x著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?5 Z/ Q) g* Q5 N& `
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
! X" @: G7 n" F# U! L又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人
, [5 s5 I- N8 m4 p) B
1 Z( h2 a3 `; t! G' F6 c[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   - h' H$ p" A$ h) |
我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
" B: i, q7 B4 r" W系呀!
' q# n8 Q: q3 e) a% ~( e5 m之後順便射埋囉
9 N) e% B' i$ P

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
: M) h/ R9 Y* f我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?' T/ c0 c  W7 i7 `
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾+ f! ]6 Z, O9 Y* M+ p
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
5 g  M2 d9 K% p
我直接曬出窗口,明天一早收返.
2 V  Y! _6 t. t

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   
# j+ U. Q2 w2 P( A( v嘩,校服濕透好誘人
! d0 r7 j  K% ~, e3 x2 Z哈哈!
  W/ t" ?# W4 o2 ?: t0 k$ w

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, $ K& h5 M/ Q% V  h- @
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   
! e9 w; a* C/ ^5 W8 u5 p8 r前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
# {( L% F; Y: }' @件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
7 b) e2 v6 k% C4 L- S6 J
無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   - V7 P. d, @  s6 k4 _
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
8 S6 d) J# n2 o4 X! |1 G$ w. S唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
: D4 l+ Q/ l1 m' y% c又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
2 O# ?5 L. I9 K) ~2 N& i
5 p: V- K9 z' ~) h7 O其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   ! @, p' K+ P3 S" _2 |8 F% l
著埋吊帶底裙會正D
  b3 ^1 n+ _8 [6 d: s! o+ {7 V咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   
) R) R/ H; z, I  l6 k* _2 x' L: ]. H' ^! q; @7 ~
無錯
' A5 i4 T/ v( T5 I/ @2 J# _

; E+ C4 q( R1 {4 a1 E
6 j3 G, Y1 E/ B" U跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   % i, e5 t7 f7 O
' ?8 E0 v, z% N3 j( V& N, j* ?: ?

& t+ U3 ~2 M9 J
. h# D6 ~) x$ K1 I+ J# z跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
4 t9 Y  J! K4 `咁又無咁易發燒嘅4 ^: [- |. x  x

學妹出浴照......

好正
3 `& y! |1 P, l; A: i' q有機會試下