嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   ! z; f$ Y  |9 p
我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
& z! U7 y' G" r  h
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
2 U0 i& N, B% N唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
9 i$ m& }+ P$ R# {8 f+ l! w2 I又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人 4 o" f5 f8 j& Z& [
% ^) i+ {5 Y% q+ g

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   3 g" f1 i/ ]! W; t4 a
我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
/ J; j2 w4 L6 V3 B3 o+ G系呀!( F. a2 ^) @: G  s* g$ Y2 }1 ]+ @* e
之後順便射埋囉
' \0 B( ~# s, _  P, B/ I, ~

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
6 N7 P7 }; [8 e8 L2 @! t3 F9 ?我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
2 |; Y! @4 F$ q0 R; P+ r9 |唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾: e& K+ u. |# b3 m
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
5 E5 d2 B) P7 i- }我直接曬出窗口,明天一早收返.2 e* v6 X/ m3 W2 n

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   
# K, z+ E. y6 R; U0 @嘩,校服濕透好誘人
8 M- v% [: j! \5 h1 K) \; v3 q哈哈!* i' @0 e! Q+ {  M3 ?

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
  |& q# F3 h! U& x  c+ g件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   
; b: |5 }: L/ J( h前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
, q# X. l% Y: r- @, q7 E件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
) I  E+ D$ Q6 E+ C5 O* p8 I
無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
. E0 H9 F1 Z; j  {3 v) E9 o. ~我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?- z+ ]) k1 }# U" {3 E
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾( p- N7 C' l$ l
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
" ^$ A4 B) H* J3 _) F" o# f1 g
5 k0 [6 n7 r* x+ _9 L其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   5 V. v7 i% E2 U0 v) ]/ r
著埋吊帶底裙會正D
9 l# A& }- E' P. W& K
咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   : M( g: Y( G  @  y

$ E: n$ f+ D; g' p# I! V無錯
6 L( w( f/ v& O! k9 S" E% m; R% Q1 Y/ x

) [) P2 N+ I# k0 r, D5 t- ^跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   
$ S8 h; m; K6 r7 I( }* p5 L; W9 _+ v5 g- Q$ B( Q
$ B) I% y. Y+ C& S0 w: F  K

5 u& i( |) Q, |3 ^7 u7 |0 @. u跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
$ W3 Y& H. z" J/ l! o/ E5 w- f咁又無咁易發燒嘅
4 m# T# f0 N1 c/ D! M( @

學妹出浴照......

好正
; e$ d- b  j& W/ P0 m2 c有機會試下