嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   $ X1 q4 B/ l: m. W, Q. P3 N; ~/ e
我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
  k+ t0 H8 E: n! T/ F& I1 ?著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?: [* U( f3 p0 N2 }0 H, `5 A
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
' p- `. J& j! J% ?6 t& K) n1 O% H又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人
3 w3 [( O8 c' N
+ r, W/ x* S. \4 z, j. A3 E. k7 X[ 本帖最後由 748159263 於 2015-7-15 19:26 編輯 ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   
' Y9 R3 B; g- w. I我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
* O3 p% z0 I( B* p& W
系呀!1 F6 C  U$ M5 e/ a: `) G" ^- e
之後順便射埋囉3 |$ \4 y8 q5 J9 h' E6 ^% I4 a

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   1 I8 f$ s. z/ b' S
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
; c6 F- r. _; A$ q) K( C6 o8 A唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾' u0 ~2 a  I! h0 c8 B& f  t# u5 q
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
1 u; G- O% D" Z# K: F  r我直接曬出窗口,明天一早收返.
$ R9 Q7 `  R, b+ q

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   0 p* c% D, t$ Q. l% [- \( p7 K
嘩,校服濕透好誘人
) Q2 X5 }: B% t& ]& n5 s
哈哈!
2 I0 z( D( }& I7 N

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
% [" q$ C2 v- ^+ R件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   
3 O4 c' c  C: g9 _% P前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, 7 b4 F: e9 b. j- }
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
8 l' l6 z; @$ K9 N
無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   * m- H. n9 p" A7 m6 o
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
( c* l# T  y; q9 R5 H' b唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾3 L6 T& Y  j2 v$ p0 w% b+ x
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
2 P/ e. S9 Q9 i3 t6 a  o% l; c+ e0 C
其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   2 H4 l9 N- K# K( ?+ u. J" u
著埋吊帶底裙會正D
2 c: A8 _9 ]3 D# |  M* W2 j
咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   
8 c. g! G- J7 w# z8 ^0 ?( R3 I. C7 z  q7 L% M" I1 k
無錯
" O  A+ J2 {2 d# s/ O+ d

1 d1 N6 X5 @4 M$ A
5 N- {" Y/ x2 t- _3 |2 U; u跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   + @5 d. v; }6 e% [0 F0 Y
, ~. ]% N  ~5 X* w' T  l. ]; E0 J
1 V4 V! x7 K  X
' U! d2 e2 x3 j
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
7 W- O+ w# v8 H( o/ G9 I; P
咁又無咁易發燒嘅
' x4 v, e7 n" P

學妹出浴照......

好正
# o- }1 Y4 U. T; v* k有機會試下