嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   
$ B3 Y& \) O: u: I" m) j$ H我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
7 s4 A5 n+ l( t+ d6 t
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?7 P* w& h$ _4 x7 L( Z9 F+ v% G
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾4 O# [1 m, ~3 `0 G
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人
- h1 X6 \' E  A* G% C* T7 }  |+ A+ r) ?: ]

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   ) F5 C( D# n  I$ B+ R4 s
我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
. \: Q$ W9 G& P5 L2 a9 D3 }- P+ `系呀!
% @7 @0 g( ~3 P# G  ?+ Z+ H之後順便射埋囉. E0 S, p& J; [9 T3 B. ~

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
# V9 ?3 F" Z+ a- F8 ]: ?我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
( n4 k4 Y. m7 T) s% B2 z: s唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
3 k% B" s. Y: H5 \  Q7 q又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
& I0 k: k0 H0 J1 W
我直接曬出窗口,明天一早收返.
; d% K' I$ f+ J. X

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   - T/ _  F9 C6 Z# h7 N/ }) H! F  f4 L3 G$ s
嘩,校服濕透好誘人
8 D2 w' S: P5 d/ N9 n哈哈!
* G7 n% ]- p! F9 f, S, u5 K

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
- s! ]1 A; `; U% a! r, o# o2 _件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   
1 i7 ^! @# O0 h; {前排屋企人去旅行, 就試過禁玩, 7 c( A. o* }& T! f3 Q% C
件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
7 q- B# O$ U4 A% L/ a1 u無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
( P2 g2 K1 P# N5 Z2 ^我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
* d# l8 ~0 ]% A# _6 r唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾9 g; A; w, ]9 V+ T+ B
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
  w% o2 P" t2 C# o( l6 [/ a7 R* U  {$ P; H
其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表     O$ K0 I0 S1 s* d1 M
著埋吊帶底裙會正D
5 ], t/ P* e" e! F
咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   ( [/ b8 b3 j' d- {1 i  `
/ c$ d  Z0 ]  \9 i
無錯
1 L( b0 Q& [* g+ V6 g: x
9 s! Z: r) r8 G- G/ _+ G* x1 U# o) e  m' g# o: d9 t5 d
跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   
0 b& s4 h* q) o+ }+ ^9 }; O& ^3 _) Q& q( R% ]8 x9 y
4 r& s& K( w: Q

! g) X3 d: e4 K9 z0 V) u; |, b4 y跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
* p$ I& X# ]- s, q
咁又無咁易發燒嘅! u+ g* P: ]  h' f

學妹出浴照......

好正
& D( ]; _- j: O( V, h有機會試下