嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著校服沖涼,濕透了!

雖然洗好煩,不過好好玩xp

好貼身呀, 好好身材, 好想做你男友

我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕

引用:
原帖由 iamcar 於 2015-6-2 23:31 發表   
  J; T( h0 o! Q我會著埋全套cd,可惜暫時未有機會,好羨慕
: x' A4 ^( \8 W; h
著埋鞋去沖??

感謝分享!!!!

我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight

正~

我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
: @: |$ a% ?5 q( N& `2 @5 o唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
# C5 p- s9 C. J4 r) \7 a) W% o1 I5 D又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?

嘩,校服濕透好誘人
/ o& ~1 ?6 B2 G$ A' S1 R/ v, c' y! K4 L  i% b' B2 M

引用:
原帖由 messi335890 於 2015-6-12 16:18 發表   : ?4 ], Z/ p* [2 p8 x
我也成日試,條裙貼住條j正到hight hight
* e/ l$ b0 B7 k% s; L. {/ L0 H$ T- @* y系呀!
2 w1 u3 ?' w) K8 `3 J/ _/ U之後順便射埋囉! O- `0 R: J* B* l7 K

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   
8 n" Y7 y7 ]% F% j% q* \7 H我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?
3 Q* j& E+ R) k: z6 b( m唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾; M0 ?% N" o  f9 _: G5 Q* B
又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
- x1 p) x" ?  }2 z* j
我直接曬出窗口,明天一早收返.6 \" K* M0 N+ E: N( G; E: }$ P6 g

引用:
原帖由 748159263 於 2015-7-15 19:24 發表   
/ c* l0 H9 u1 L! [  r嘩,校服濕透好誘人
6 p) Z$ F3 @% b* K8 n哈哈!9 |7 g3 F% D2 H9 K  G( B" P5 U

前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
# I4 B4 P: x% o! A件校服濕曬, 想除出來有少少難度......

引用:
原帖由 willy 於 2015-7-16 20:12 發表   
; A3 c" U' ^. O8 w# h; ?* m前排屋企人去旅行, 就試過禁玩,
* H  l& T' g1 t+ V8 d6 Z8 k" Y8 [件校服濕曬, 想除出來有少少難度......
/ O& J% R) C9 y/ \
無錯

引用:
原帖由 lkysu 於 2015-7-15 18:53 發表   & c7 c. O) y: g: e: v8 i
我都想沖涼玩,問題係件濕衫要點處理?" j1 f0 Z1 f- t0 ~# o
唔係一,二小時就乾,家中又唔方便晾乾
  ^5 M1 m7 s% l# ~1 G7 N8 t6 M  d又冇乾衣機,點快速整干件衫之后收埋佢?
4 V5 V7 d& t( p) v
8 T# Y8 n; T2 K其實校服布料比較薄,夏天咁熱濕完拎翻乾再用衣架晾起,跟住搵風扇吹住通常2個鐘內就乾晒

引用:
原帖由 o_cambridge 於 2014-4-15 23:31 發表   
! @. W6 A. ~6 T$ }; i著埋吊帶底裙會正D
$ u0 Y; p+ s# V- d2 o2 h; e咪係!無一款衫新係正得過著吊帶裙黎玩濕身

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-7-16 21:35 發表   # r# p$ }3 s2 Z: P& E
8 \9 p& Y0 I. S2 C
無錯
) u) R+ U3 R! C$ |
# D& G* p, T) @+ w3 e
# c  E' l' a5 I- o跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......

引用:
原帖由 willy 於 2016-5-5 20:02 發表   ; x# B6 A, r9 Q+ _
: I' s( r: G, Y/ S% l. P- j* D
9 E) J5 P0 W! Q" o) ^- G2 e3 w5 @

5 A  ~. t. i0 a; n* K跟住之後就發燒, 所以爽係爽, 但試過一次下次唔敢再禁玩......
; r3 ]: _5 M: z/ K
咁又無咁易發燒嘅9 o0 P. Z7 D  Q2 M2 Q

學妹出浴照......

好正
7 o! X. e+ Q/ @. a8 `5 |% d有機會試下