嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-16 20:46 發表   
2 b* j# C' B8 M7 ]. R8 \2 ~1 p好似最大有44,我買了419 E6 S0 \4 `# g# b; u& K, H, |* I' Z
我係灣仔約瑟校服買的
, ^2 A2 v  I3 Q/ q$ M1 i' O
3 {  m2 l. K3 `. A5 K. b7 _. M/ z+ g" r  f" I
想請問下佢係邊? 同埋第二度有無?3 g# i! x2 S- ^
不過最重要係易買 (有得試就最好)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真令人羨慕

回復 41# willy 的帖子

聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度: f' W: b; y% T* C8 r! k
約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係
/ M7 `& Z5 a" e佢重比我慢慢試,
7 i) W! s- f' a7 R. b6 y熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la

回復 42# san629 的帖子

買番對熊貓鞋丫

我有時也會當熊貓鞋係行街鞋

我買開劍牌, 學校隔離間校服鋪同銅鑼灣商場間美華都有$ @3 ~9 H9 X0 S* K! M

6 c, J0 N, z9 V" d' y其實以前約瑟都用開劍牌, 但佢開發左自家品牌, 對鞋厚同大左好多, 變得好大舊。

good good

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:15 發表   
! }  p# w9 Z% D: E8 d' g! W哦,原來如此. k- x8 ^% ]- c. d8 ~
但你在人地屋企玩?
1 F) |3 C/ l! r4 O: q, Y唔系玩,只是帶套校服著住來睡.
$ U8 F5 h+ S, A% z6 y4 C7 M
' l# m8 W' I6 J[ 本帖最後由 kingphone 於 2015-1-18 12:56 編輯 ]

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:19 發表   $ H% k, l+ C- k) |* V1 ~
係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫
8 P! s0 Z9 o; w2 K" L( G0 u* S1 i
嘩!, M  t  C' A1 c9 J6 O* b: m2 h1 [
好羨慕呀!
  L/ q0 j# L/ e) j  k有邊D校服呀?4 l2 g+ D2 f9 `7 z, M
有相睇嗎?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:13 發表   3 q0 t" G9 e4 }/ C' H

& ?, x; P2 n9 g' G/ Z4 J同學^^ 嘻嘻
+ I  i: \; F. f) q3 a) `
  M* {# V+ f) ?$ oSweet are the days of girlhood: O! S1 s. v0 ]* \1 ?
/ ~  Y8 \/ }. T; U& B9 A
我鼓勵你試下著靚自己出街2 |( f1 Q5 o  ]6 m. g! X

' T( x# L; y2 p! ]/ O" _" Y) Z試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
; {) S4 B- j8 Z1 L4 S! z
* S8 x0 T5 ^- H1 _我呢世都記得呢一刻!
. g# c, N. l, x3 y6 M- T/ K; }- r( ~; ?) V
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
8 O; {, c* C& S4 `9 T
咁正........
5 e9 I- D% J. i% |

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-17 00:17 發表   % ]9 ]& d: Y& M3 h" O$ I/ M
聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度
7 u& g: H  R  ]7 O3 \約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係
% C( H7 D& `# j$ Q. |0 Z" X佢重比我慢慢試,5 W8 d: K8 z# u) j
熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la
$ R1 R! z7 h& b2 K間店幾好

回復 46# hehehe1402 的帖子

好想試下劍牌,唔知好吾好著呢

回復 48# kingphone 的帖子

咁正,有得訓

回復 49# kingphone 的帖子

我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相
5 f: l* T5 |& r1 Y5 _除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……

回復 51# mok21241 的帖子

真的不錯哦!

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:57 發表   
  l6 M  U4 F1 l* y我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相
& _, o0 [3 l4 R: t; ^. E除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……
# [1 O9 |# V" p1 `' c9 u$ W我都想要~~~

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:48 發表     o: [% b2 o/ |+ s% n. d& x& M
咁正,有得訓
8 Z, H! s, u' c' {. ^. T' }5 U; L有架,間房得我一個人,鎖埋門想點都得啦!

我今日著左paul con冬季出街
9 \! }! W2 J/ |) |5 C* Z: l, |% T9 R/ `$ U+ d
好舒服, 好正....望住對腳就覺得自己好可愛~

回復 54# 中學生 的帖子

放上黎分享下,想黎女拔多点
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

. d- ]5 e( T% \' B, W
如果著埋PE褲就似足一個學生啦