嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-16 20:46 發表   1 c, D8 U) ~* }
好似最大有44,我買了41, w7 J$ [* I7 w" L' |
我係灣仔約瑟校服買的
# o/ S8 ^3 E* ^2 h% c; ?5 ^5 C. U( b1 d; k% y! X; U3 ^

* R2 Z# z# ~9 w  V8 q) S想請問下佢係邊? 同埋第二度有無?; U6 s7 O5 G7 E
不過最重要係易買 (有得試就最好)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真令人羨慕

回復 41# willy 的帖子

聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度# w" L# \# C4 ~* F* K8 l
約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係
5 x% `" q! @$ z3 ^: a! y佢重比我慢慢試,
3 N2 P  l3 {: N, ]: u# P熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la

回復 42# san629 的帖子

買番對熊貓鞋丫

我有時也會當熊貓鞋係行街鞋

我買開劍牌, 學校隔離間校服鋪同銅鑼灣商場間美華都有
; t) \# l/ q+ s+ N8 g9 ~# M  ?, K: V* {5 s; z- Q' W
其實以前約瑟都用開劍牌, 但佢開發左自家品牌, 對鞋厚同大左好多, 變得好大舊。

good good

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:15 發表   
/ \0 r0 t% L3 }9 z$ t6 o! C哦,原來如此
/ |. p9 {; x  S6 u但你在人地屋企玩?
* ]5 Q& B6 @' O* R! m  ~
唔系玩,只是帶套校服著住來睡.
0 [: [& J0 D# Q( [" K3 q
. [" X9 ^/ l( F& M5 U- p9 t5 F  K[ 本帖最後由 kingphone 於 2015-1-18 12:56 編輯 ]

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 22:19 發表   
, B8 e& K8 N! G4 \0 `- ]係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫
0 b8 s! e2 C! J: C2 ~" u* b; J  U嘩!. N2 n+ p3 l; v7 }+ V; f7 I! H
好羨慕呀!! N: k( D8 P) L9 G# _$ T
有邊D校服呀?. r0 J' V! E4 h0 q4 V
有相睇嗎?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:13 發表   
8 N# z2 L# ]* y3 N0 a3 q% [8 a0 \
- {7 O/ z1 ^$ X- _, E! C4 e同學^^ 嘻嘻8 |% I) J& U$ j8 R- B; V
  J$ U2 l7 Y3 @5 N! @1 G7 P
Sweet are the days of girlhood
9 q, _7 Q3 u4 x; w! A" _9 E9 ~4 k) \' x# y7 D
我鼓勵你試下著靚自己出街
0 O! f3 w# I. r- P' n/ g/ S2 y+ @- b5 L* C* w! f! f
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服
# _! G& d  g' r' n5 j' n& {# E1 L
2 v5 ~% l) u9 ?8 a% j( _我呢世都記得呢一刻!
) V* o$ j6 i: o' @6 l! J$ c% I1 G  [; M2 F) s
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
1 _2 S" c3 k2 I% p+ t+ p8 i$ `( X咁正........' a9 A4 L. p! c7 j7 a9 N7 I

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-17 00:17 發表   
2 A$ N( F. L# Y2 ?! `  h聽e個網話銅鑼灣森發也有賣,近銅鑼灣聖保祿果度# x% [3 x! D6 y
約瑟校服果度吾難買,我上次自己上去買,果度d人好好,佢問我(你著嫁)我話係
% A6 m5 q/ S7 V. N佢重比我慢慢試,7 G( ^) e7 f7 G+ v7 J
熊貓鞋其實囝囝都著得,都好襯,所以放心買la
! T) b7 @$ a! k  x* Y! R
間店幾好

回復 46# hehehe1402 的帖子

好想試下劍牌,唔知好吾好著呢

回復 48# kingphone 的帖子

咁正,有得訓

回復 49# kingphone 的帖子

我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相$ |. {% x" w; N/ N- z6 A
除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……

回復 51# mok21241 的帖子

真的不錯哦!

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:57 發表   3 h* {+ W1 X; \% b& w
我睇吓send比你定放上黎,因為無試過放相4 S* F4 W7 P: N+ F9 T
除了paul con還有女拔,可立,銀禧,上智,賽官……
: L; c3 _3 Z3 Q( M% @% X9 {: ~6 ]; j4 _
我都想要~~~

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-20 22:48 發表   
$ q& F' M( U$ F6 N% G1 \  [咁正,有得訓
. v: D6 m" B2 _6 j0 J4 T! G! }( y有架,間房得我一個人,鎖埋門想點都得啦!

我今日著左paul con冬季出街' [% m' Y" f8 t  W

# E, g6 X' w" p) d! A7 l好舒服, 好正....望住對腳就覺得自己好可愛~

回復 54# 中學生 的帖子

放上黎分享下,想黎女拔多点
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

2 B4 @% l; G, Y/ _" _7 p, K
如果著埋PE褲就似足一個學生啦