嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

乳膠緊身衣

乳膠又係另一種感覺,而且好薄
5 R0 k9 E; Z  j8 b7 U不過著果時可能好易扯爛8 P# f- J! j/ ~2 ?
咁貴著一次就玩完. [) o7 _' i8 ~2 x9 n- R
好肉赤

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
latex 有好多種,有厚有薄,好似絲襪咁." u2 i3 m/ `0 x: X1 i& A; b
著果時通常用lubricant 或者silicon powder.
9 b. |& b" x/ }$ y好少一次就玩完,應該好過絲襪冇咁易爛,咁當然要小心啦.
6 }" T& \+ M& R1 V同埋要小心打理,唔見得光,唔用得bb油...所以我覺得好煩,唔玩啦,但外觀冇得頂,shining完係一流...
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

真係如你所說,打理幾麻煩下* V" W$ E0 x2 @# k0 w+ C
都係買D平少少既玩下

係囉,平平地玩住先..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

我鍾意pvc質地多過拉卡, 感覺貼身d

但係我覺得pvc冇咁貼喎,因為通常冇latex,lycra咁好彈性..除非一d特別pvc混合物料..6 O# G9 d* g4 e; X& h
呢個亦係我考慮買唔買pvc zentai 嘅主因...

係咩, 我覺得膠面包得比較貼d

先著膠喺底,再加件萊卡喺面! N1 r1 ?3 D# K7 O
一次過滿足哂兩個要求,正呀

引用:
原帖由 arson 於 2009-5-4 20:22 發表 9 w4 X4 D- v. p' L% ]
係咩, 我覺得膠面包得比較貼d
3 U1 j( c* J3 U: e
- Z: M8 D8 C/ `0 w8 b; Q膠面只會令,貼嘅要彈性好才可..不是嗎? 

乳膠彈性應該都唔錯喎
) w4 S* U$ u0 x/ R9 _! t# B- j不過就好易拉爛

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-7 00:00 發表
. J( i! Y5 }$ ?! ^7 j5 p乳膠彈性應該都唔錯喎1 ^& `9 S! n; J' Q) C+ x. [
不過就好易拉爛
( c2 L  ^( e1 T乳膠都幾勒...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-7 01:08 發表 5 w# a& V6 [0 ~# \5 [3 s+ A; \3 Z

6 C! _( {; J1 }. e; k! z乳膠都幾勒...
* D2 o( C! S% u: O6 h" Q7 ]0 O) X+ ~
2 l; V) W% Y3 p9 @9 c點勒?係唔係緊既意思?5 u: F; x& A& b! G! a$ x& y' a
3 c% w# n2 E! F3 v
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-7 00:00 發表 9 r5 ^6 \% |  T# m- R* h8 A  V/ g
乳膠彈性應該都唔錯喎
6 S/ W; @2 V2 V/ a7 C, g不過就好易拉爛
7 G& @* G+ j/ f. Y5 ^$ E  s! D( s8 {4 n
尤其係指甲介佢,好易就爛..

指甲介落去唔止乳膠
# Z' j5 f0 @, n& c2 HPVC同萊卡都爛啦

PVC同萊卡唔會咁易爛喎,有排介啦...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-7 01:08 發表 ) H0 a% m  R/ i, J, q. \
+ z) y8 v) m' [
乳膠都幾勒...
# V3 O% y" j/ x# Q2 \* R3 L, g
7 k5 o$ k& M6 u6 ^
佢應該想話韌呀

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-11 03:47 發表 5 b6 ^) a  c' K9 M. h

, z# g0 }/ Z% c' G5 A+ l/ u1 z/ N! T* }' T4 O, W5 k
佢應該想話韌呀
+ x# X1 ~( s. B2 ^1 s+ T+ L4 W3 \, Z* \& }, v" `
咁要睇幾厚啦.. condom都係乳膠..咁夠唔夠韌??

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-11 23:13 發表 / y3 k- g/ o) M6 Q" y" l9 r
- _( z8 E2 W! ^$ p

5 G3 n4 O% n. l4 l咁要睇幾厚啦.. condom都係乳膠..咁夠唔夠韌??
5 D( N! t* X9 R" x! ^+ a/ X==================================================================/ w: f+ o# U2 O$ w+ _5 k
1 c: ^' X$ W' D# m
如果唔係太激既話都應該夠韌架喇

仲要記得唔好用BB油喎...  

用D天然純正芥花籽油會好好多

唔得,一樣死...
: Q! A9 H  k( o5 N) E9 m* K
1 m: F( {: K# G8 E% {$ o' K$ }係油都唔得...