嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
3 U& B" P7 {5 ~# c3 ^! n- s多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
& u0 R5 t; E* {. C3 p6 E" w: {4 w3 n) V
偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
5 f$ ^: T9 C$ o' A0 N6 C我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
3 [; X* R0 S. ?" o1 ^/ T0 R6 A
( B( N, w5 ^! J
周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   
0 j, K2 V+ w2 k! w1 i' M8 R6 F
- J7 m7 o4 o) z
$ C$ B. K% j3 f! z  }  Q3 M" D周未可以穿我盡興了....
& r5 B, r6 O# |7 q& S1 E' G- v
; K+ M/ O0 ?. J
你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   & a; E: r% i& U; i9 k: {2 N, k5 V' `
/ u, }! a! B4 `2 y3 r' q7 ^! j
  q0 F; f: p. k" z
著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
$ g7 m8 S5 Z1 S. ?& Z
6 S  m4 a" c; ~* E
黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
) E9 e6 z5 R" y, }; f- \/ `$ {1 G  I, z
* _* q. H0 V" [7 U% W; v( x7 B3 a
) X+ o( l! r. C. j5 a黑色開檔, 比較方便
! x/ W' l* O% }- H& e; R1 K  d, i( _) D2 W# P/ t
我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   3 Y; m  P& \* c. K
' f. g+ ^1 T; [0 q

5 F- V2 @* a/ Q. j/ s# f) ~+ b黑色開檔, 比較方便
2 j% p1 n2 q. B' @+ l: P
1 B( ^! ^% |! K0 u7 e1 h: R# Q你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   ; I1 S# u( b% W! z
& ^& l# I2 s" ~

% K4 L, f4 p8 w2 |7 k+ d# e# A你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
7 A# r6 \5 W* D0 g9 J: q- {

! E! j; J( \* P; S3 R$ k8 ^" K我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?
- t3 V' G+ F4 [9 z- B出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
1 X4 b6 ~% R9 h9 X出左街又好難拉番高3 R$ a5 E  M9 I; w- k1 N
有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   9 @+ p9 q( k+ X/ L9 x
唔怕長筒襪會下滑咩?1 o4 I$ B- b& m' T
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
5 _' z2 w6 o9 @/ ]7 v8 ^8 W( R出左街又好難拉番高6 [( ~! f! d; P
有無咩方法解決?
2 I: k( _. W8 }, G% C! ]
0 k* y# P6 {- F3 l& l' ~) S& h% J1 t
我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   
+ p% k% W1 c# X  X) `# W6 g
. {, h, B7 S, L; [8 n
7 x. A6 W$ [" m* W5 z! M我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
7 l7 z- |' X7 C
: s# L6 c6 c1 ^+ ]1 w  L; C7 p! O
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   ) p2 V  x/ X/ W
3 ^& b0 \# Z# Z- Q/ N

9 k$ W6 Y  j0 J. H. f我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
4 f7 Q; Y6 z  @, h" o2 J
3 i3 l+ G( Z5 h) N  Y* D; V
咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感9 V) M& E9 _% V! J9 S% Z! a
早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子
3 `3 Y/ v' b3 V0 ~4 B背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常 0 e' L4 L5 ?. z: Z8 h2 X
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄/ I: ~& u8 W1 S& b2 J" t# p7 A  j
只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   
" K! r. U/ a* U8 B5 [穿絲襪上工(走路)很正常
: M$ A: c/ K3 V6 q, U老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
* |; c2 e1 [: v只是穿了身體會有變化 無法上工
* N3 M: s) {! G4 S9 R* |

& @. _! e6 `( z1 `$ F8 S有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   / C9 j5 F0 p$ [- B
我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
5 ^0 v& O5 j9 Z
) J% y6 W: `3 n3 q
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野
6 W, x1 P6 R5 B, u8 L係我地會注意到