嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
+ l. x& K" Q2 E# R/ v8 C/ ?% R0 r( R多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
7 K4 v+ k) O7 _; `8 X3 A; D; q5 o% n  `) I. e7 ?2 D
偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   6 D0 y" T, X$ n9 `; |6 g
/ _/ N1 E  B5 Q5 {6 {$ ]

- a) E! M& U2 i; [1 [) h周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   9 E+ `1 G. O  ]" [+ n& ?, U. E( Z9 I! \" q6 _
2 u/ R0 [+ r, o) c  ~# [

* r) b7 a3 t' d1 x  s/ f周未可以穿我盡興了....
4 a7 ~; E/ ^3 b! P9 u
4 f1 x: p, }( M, p0 R2 e$ Z! k
你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   
: F6 ~5 k2 K6 K5 S$ x* }
7 z* ~: S7 f! J: e& ^) Q2 |/ Z6 V1 k
著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
" j' `5 y" P" t) U8 N3 X( d$ I3 G: l, g4 r/ n: T
黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   ; E8 ?7 ~. \1 v

+ k+ d3 y4 e  w& H& M  o6 m( e; S5 M  S, M4 }
黑色開檔, 比較方便
4 \' O& k! Y' S8 x- O: \, O" B
2 f/ `9 H8 p% p; t
我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   
6 e8 C8 K0 S- ~1 }
+ t+ V# z! c- a) K# u* ^0 o0 r9 d
黑色開檔, 比較方便
9 R1 S3 O4 n$ N9 W( y( b
; j+ O1 `  K6 ~: V+ [你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   
9 W3 d+ _1 T( N3 D* T4 N( |) l# J  J/ Y9 B1 ]  c, S; t- |

" A4 @1 A/ P+ w# g1 N你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
& J6 U) p( j( L3 p3 \" I3 I. P
  R$ D, P  k# ~2 Z+ j- m
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?) H9 [# `1 K+ q
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭% v) [1 R, T  u" P  E
出左街又好難拉番高
6 h3 |: P' l7 n& u& C+ L! E. \有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   ; s. R) F' b# y9 E0 j  o; m
唔怕長筒襪會下滑咩?
: o# u6 P! U- P出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭9 Q& _' U: }# S% v5 z4 Y
出左街又好難拉番高
7 O7 u! J  q$ m4 t2 \# ], p有無咩方法解決?
( `* T* r- K, x1 [- L$ _9 [0 D. z+ q/ b7 V- S3 B# T% X+ V0 E
我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   0 r3 X; W8 S2 j  @, b0 u7 m6 `
" b" H; N0 e) l) u: x$ w
8 C$ U0 w6 |1 M
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
/ }6 @$ R9 y2 b, K; c& t" a9 I# U2 _( M9 E& n. K) t
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   % B* d( N+ U0 |' Z/ d4 h6 L( f
. j0 \4 }  g6 Z, Q+ i
' ~) k4 C  ]5 g0 Y4 M
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
- N. c1 R/ I( w/ y$ J
+ d5 {# ~9 e+ \8 Z( O咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感
8 {* X3 X+ O% j* q! x 早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子. W2 F6 A6 U# X" v1 h
背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常 2 C' n" q$ h- }! y( e
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄" \1 ?; f/ S1 S) w9 D8 D
只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   
& ~! W9 q5 i2 K穿絲襪上工(走路)很正常
8 ^$ X7 P# D# ^7 v- Y* B' [$ \老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
: r% V6 [% R5 T0 ~2 T只是穿了身體會有變化 無法上工
5 L" d& j/ P# O+ u  j$ s/ `

' E9 S: J* S6 Y1 k2 T有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   3 {) V) u$ m, ^, I6 X1 G& ]
% B* `( f3 B4 y* ]
: g  i+ `" Y+ k! Y  ^
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野# `1 ?+ w2 Q: V
係我地會注意到