嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
7 I$ _8 r5 [) N5 `2 M多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
+ H) V* H  \0 S$ ?& z7 y9 M+ C8 Y. C8 G$ k8 c
偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
$ `) {5 [; ^" s& W4 q我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
9 x! @6 t4 L6 N& X( {6 B3 [: s6 V; s% ~. w; k/ ~* u
周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   * H* i1 C9 b1 V, k
8 T6 h4 {2 I% [: h' r$ M
# r4 D1 z4 H! O3 F
周未可以穿我盡興了....
" b* R: r0 b# j7 D$ O
) ^& e. F  g, O) m# e你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   + t4 F  Y, `& G+ U

( H4 f( l. u& U! y. D+ Y  M
( v2 v9 |7 H, p, T" \3 B' C著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
2 p8 [1 e* A4 n7 l9 Q" Q! F& N6 A: c: ~& I1 k  Q
黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   1 O0 A4 a3 r; |4 b

) x& |9 ^5 |1 A( k' [: U
5 ?- @6 r8 ~8 P黑色開檔, 比較方便
+ e6 U; U: l! l* l
* _7 U3 \3 a% V- E& N5 ~* e
我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   6 I/ i' E. P0 }2 L: X

0 G4 y, M7 }" m. S$ a" N  L! u& |9 @2 f+ X1 T- h3 P
黑色開檔, 比較方便
3 E& S+ v6 O" u$ A; h& [0 U
& m: m; N8 h) H4 y" ~. @
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   
2 b2 _0 u% b- a9 ~0 W! Z; d- Y
, E$ e# W; v6 K! _- ]0 c# K  l! q/ }" b! G) }0 r3 D# G& _/ F4 j8 X
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
3 d& L' ]' K* i2 w8 t' k7 w3 s( i: K( |. a+ C
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?' j7 J+ G8 c$ o
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭- a/ z% Z) ~8 i& Q" d9 S; [+ v
出左街又好難拉番高6 |0 m* o/ a' q  ?
有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   ' I( n3 l( B, {8 v& m  }& J: f
唔怕長筒襪會下滑咩?% a4 z# a' X4 ^3 L$ ]. Z
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭9 S+ \4 }+ Z4 x$ P' T
出左街又好難拉番高% }* f# j0 o" t& ~: a
有無咩方法解決?
' C7 U& p4 |; K" q# J; r; P/ Z9 X/ b, O* ~* e' V3 H. I
我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   
4 ?/ j9 j) F: \0 N+ r- x# O. r
0 `% u1 I1 V1 B% N, f# b" `, \" o# U6 X: M# f& g- B( P
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
1 @' K* o. M4 l5 o9 M  g5 j- u- Y1 [
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   3 H. Q& ]5 z9 K  a  {2 [2 r) H

* b( `+ [; }  d4 P; L: {. s: x  w: U+ z5 Z  c' r1 X
我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
* [. Y  W2 y8 C7 d, w, t+ |
3 f1 }; F! O& v! y: b$ j咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感
5 `! @* H) A& i, F$ M. U& A& ?5 ] 早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子5 D: [' K; K/ L4 t" ?
背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常
# N2 V' S2 s* y8 |老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄' f% U2 f7 c. l) a
只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   
3 A" H+ L5 d$ G, S穿絲襪上工(走路)很正常 7 W  F% E# L0 A; g' J. K
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄2 D/ j' B, f1 c/ `6 R- N1 [# A2 x
只是穿了身體會有變化 無法上工
+ v# R3 T# l$ L
, |. v7 F2 O" ~. v7 }# w
有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
1 C2 F' l: ]" g) f. `. A我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
( S2 E/ ?- B! X1 G5 e. z0 ]. v: O, |* ~/ C/ a, O
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野
8 o" @- X6 e0 ~; t  B6 e係我地會注意到