嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

回復 60# 雲妮 的帖子

多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-2 11:08 發表   
4 \, b" ~* }( |; B( w多謝姐姐。其實最驚都係撞到熟人,要plan下路線先∼
' x+ R7 Z4 g3 ~

; P8 P+ N5 U% o- r偽裝我好, 應該唔怕既!

有呀,冬天,最後帶bra加絲襪返工

我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   ' U& [8 B: K: g+ {# H8 F; Q
我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
/ V6 Q" H1 V' y- g1 W% c; X- U

$ }; s! k1 h9 ~) h+ b周未可以穿我盡興了....

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-8 19:13 發表   4 o* q7 H: g$ g" ^' Y9 |
& ?& ]9 O! y; F3 o. d

5 `+ O, m) B0 j/ C周未可以穿我盡興了....
9 ?8 k$ G, E. T1 P% T4 F% @. X( \% X6 y% \9 @1 E  M. n
你會點樣著?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-25 09:28 發表   7 l3 c! c7 w% G& t" N
8 d8 o$ P; v' D1 V1 U
3 Y9 Y: f& u  o: K
著咩絲返工?襪褲?筒襪?吊帶?咩色?
4 q9 v7 r" m5 G/ v# H, [$ G9 i
  C2 ?; S6 _0 j4 l( b2 d; _黑色開檔, 比較方便
喜愛T-back屁屁

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   5 h  X; e3 _# B' H5 |. e* I
5 l4 Y; [' o* E9 X

. \0 ]" f# z- T  O% K2 n黑色開檔, 比較方便
3 W7 a2 |7 ?% K; G/ D( ]) ]6 k6 j4 o& b2 ~8 o& K, Q  U( W& v
我都好想試下開檔... 相信感覺唔錯

引用:
原帖由 garter 於 2016-11-10 07:18 發表   , ]: I% X; i8 V# f& h# C
; H4 _( g- V3 M1 n  q4 b$ |
& a- z/ Z5 H4 a# B, ~
黑色開檔, 比較方便
( X, t8 v( h1 E7 s7 ?3 ]( z& H# M  \" N1 D. d7 M) j
你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-10 10:34 發表   ; s( R: S- r9 V- t. ?; w6 S/ |' ~

, K) y0 f1 W  @% Z$ N
+ e( s4 Q+ ]5 L( R你地著咗褲襪之後會點樣去廁所?係咪去坐廁?
) F( T- a( e3 B$ y; R* |$ D" A' T- W+ Q' A
我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.

回復 70# 雲妮 的帖子

唔怕長筒襪會下滑咩?) V/ U* t# ?2 J: g3 [8 {+ T; L
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭  a; W" {; g# X4 v; q9 z% L
出左街又好難拉番高7 V* \6 C" @8 P' G0 G' L' |# L+ m
有無咩方法解決?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-12 09:26 發表   
5 A. x+ R% N" E唔怕長筒襪會下滑咩?' @" x0 Z; Z0 ]7 i* p$ `
出街著在褲入面,成日行下行下就會下滑到膝頭
1 k5 Y, K; w3 e$ D5 K* I$ E5 g1 I  F- {出左街又好難拉番高2 a# M7 H* [- r1 }4 v
有無咩方法解決?
; _2 o! i& W% A! F4 \0 V) j0 ?; m  i0 @! n
我大脾粗, 多數冇呢個問題, 如果想防下滑, 著吊帶..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-10 10:44 發表   $ V7 n; k7 ^% ?

3 j! F6 e0 O" H: C3 \
2 a# u4 S, a/ A: b; A- l我著筒襪多, 所以可以企係度去廁所.
! \% ]8 v0 _7 }1 V

1 l6 [' n7 Q) O( c& U3 v我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2016-11-12 11:30 發表   8 U7 ], n9 h/ i& I( d2 p* [7 ^

* U5 y1 d& S  I. z' g
8 G) \- k* f) M3 M" T) O我宜家無論係咪cd緊都會用坐廁,感覺女性化好多
2 o8 Z8 x$ z: X+ o* V8 p, S  j7 F' h. T0 g- ~: i! _& k
咁都係既, 我又試下先!

差唔多日日都著絲襪, 番工又著,係屋企都著,女朋友又知我著

回復 1# 雲妮 的帖子

有時男衫下會著(BRA+ 小丁)外出   對那很敏感9 R" j; F  E; w0 b" w
早上門前紅燈停  一騎士髮型肩寬應該是男子
$ b' B$ d$ J, ~背部明顯BRA痕

回復 16# 雲妮 的帖子

穿絲襪上工(走路)很正常 " w% c( H7 c- c1 D/ ^3 }! n  x
老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄1 p$ ?+ d& `3 f' h4 }4 j. k
只是穿了身體會有變化 無法上工

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-12 12:50 發表   + y' ]/ K6 E- L( n% f, D
穿絲襪上工(走路)很正常
+ n4 N) U; w2 L4 X( \. n" {0 {老婆要我穿著上工 (靜脈屈張 +腿皮變薄
& z& Z+ Y, u, [  z9 q/ A) W只是穿了身體會有變化 無法上工
/ [% }3 M4 b! w2 r- p

9 a, O: p: {6 T有什麼變代?

引用:
原帖由 horsema 於 2016-11-8 18:42 發表   
. U' S6 T; t5 R' y2 U9 y我也很喜歡絲襪穿在裡面,這樣出門不錯
5 Y' U) |$ A0 ~
) Q1 k3 f9 y# u
I like it too..

回復 76# 5438g 的帖子

其實可能正常人無乜會留意依d野
0 V" F4 |) ~6 X5 M" r係我地會注意到