嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   
2 e* c) b! _9 V, \+ D其實可能正常人無乜會留意依d野
5 U8 a6 h6 U( j5 u/ e係我地會注意到
6 t* ]. K7 u2 g9 g3 y2 Q) f! K0 p# S
% P. Q* W; n# t9 i% g9 G+ A
都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   
" ^+ a- Q: r; x: z2 A, x, [今年冬天可能會試
3 W6 r3 y' x$ e
$ H8 U  |0 W3 C1 M5 U唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  + n5 G& l7 t) ?7 v$ d! |' v
街上亂逛都沒人理
. P# t8 r8 z5 z5 I' P, p: u( V. Z只要D 學生番緊學既時段最安全- g! J& M- u* ~! g
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
: {! ^" Q2 }7 K9 w( c* ?' G
+ X! C# _: @0 d6 BPS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我) ~4 p. l4 M0 F5 ]
" N* N+ H6 N3 h" ?

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   
- M( D) E& R  @頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
4 G% B* `" r: g% U: W  u街上亂逛都沒人理
# [) `% t* N/ H/ {# {只要D 學生番緊學既時段最安全
+ M) d! @8 G1 ?. @/ ?* v因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
1 m! m+ ~9 A( {! D# g0 [( q. R2 {3 ~! s, M
PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
( f% r* Z! a5 Q/ U& M0 a
6 ^+ j) t* _- ~

* F+ ]( r' y# b頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋* y: W( u& X2 l: |
) `; U2 S' K# w/ L. o% G6 r
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得+ J9 _% p- H0 z) F& C
多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   % y! I4 O9 J3 ~/ s7 Z; ]' n
其實即使被發現,只要無被人影低就得
) S* {) `: Q! u" _2 h, f# f6 ~2 c% s4 E2 r多數d人好快就唔記得
6 M* D5 O2 f9 G
& @: T5 ]. C- W, i: g4 ?
最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   : n) N3 ?8 q% i0 u7 o# ~- w
黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
9 U. ?' O7 E. a) l1 C$ w
8 X: |" H8 y" H" Q
著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮( `! y' y, z' I# A. v' ]' n
4 l3 y, K4 v6 m- p
依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多
4 P: B: Y- S  R3 w6 F% `
, V8 J3 J! Y: y0 S1 q5 h! W. z, r不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底
2 V1 }  j" e6 r9 \4 q$ @8 f7 y平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   
$ t9 A; A* M6 I5 `2 F9 H9 w  o$ F* m; @. b
0 E4 K6 ]5 v2 V6 H7 t
最怕十年後又
8 |. T6 N  E% d: f6 Y0 T( ~

2 [( f' c7 N$ Q' X9 H今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
7 s) V( i9 u6 j8 \2 E% O4 ~1 t* K$ _
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機  D& u/ B# r: j6 y/ S$ Z
9 I; _4 q- F4 V$ T: N$ W( }
今日都係中性打扮之嘛
# d% b5 t8 [( c. e' f- ~
* ^" U+ U7 U& O
6 X9 ]& r  I! ~0 o# k6 [" ]) QPS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體
6 I4 X+ p& z3 ?' B7 a; Y  ]# l; w+ L
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   ; @0 X6 z1 d& ~! L; V& a6 H
! P+ g$ H# S8 Z4 L6 Z! R

% g. q* B8 v" k今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
% r6 @* z5 u6 N$ P* c" V
3 f$ M, Q8 i2 a2 r: H8 W: s; i9 a之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機
  R8 f# `! w0 d- Y
( H7 Y0 u; d/ h今日都係中性打扮 ...
! k5 q* E3 w* E) E
1 V3 I6 g4 s# g) ^; v* }/ I
冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   * T& g8 E1 S* N+ d( J$ u4 n! h

M1 C6 ~5 z0 N9 a
; Z' }4 ]5 X3 P- A; C冇其他人見到?
/ X7 P" B9 @5 X5 R- K
+ i' L% |  W; M! h7 Z6 E, }# j# _
應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)7 K( S3 x0 u, J7 m1 z
+ }$ m7 U- e% s2 ]( p' z
冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野
! \9 r  j$ `8 h2 b  Z
# g  P, X5 I0 B, w( n! P何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計

最近訪問的版塊