嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有幾多人出街, 外面男兒身, 內裡著絲襪?

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-15 23:09 發表   
! k3 Y; j' _0 ~$ b' g. F5 g" s其實可能正常人無乜會留意依d野( I- ~1 j" B% b5 f
係我地會注意到
6 J  p: k4 s" L8 F  l" p! i
4 d3 A+ v" {+ E+ m" D8 B5 \) F& D都係既, 宜家行出街, 有幾多人會望呀, 好多人都掛住睇手機!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
今年冬天可能會試

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2016-11-18 15:03 發表   
9 q  t# y( E/ \+ e0 E. b今年冬天可能會試
. K* U% A8 U8 W3 ]
7 m* ^# I8 v/ \" G  D
唔一定冬天先試得既!

頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  
, S) d  A' E5 p7 o& a街上亂逛都沒人理
9 }! W# y( q$ J! p8 o0 H! w; F$ o# N只要D 學生番緊學既時段最安全( B! X8 R+ L  H! C* ^% d
因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網
& P) D: ~/ V: h$ J
. M5 b1 Y/ F$ G8 c, k0 ~PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我# N' g* E- c3 O9 t/ S1 c3 e7 i
: ?' H4 d) D) _5 F3 R3 g) U/ z! b

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-18 16:43 發表   ; \- H1 j4 I- a
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋  % x+ @: \( `6 `! ]: K' q) E2 p+ f
街上亂逛都沒人理
4 c7 c* I6 B  G+ y. _; E只要D 學生番緊學既時段最安全
4 e, D( n6 l! e& L$ s因為最易穿崩係比學生睇穿再偷拍UP上網$ z" l, q5 v5 u4 o; {

7 G0 V' A" W: F! V8 \PS.頭先去了性商店一趟, 店員推薦了女用的給我{mon ...
$ Q) U$ {! B6 ~7 n! I$ j0 i3 v1 H* d
3 L) {# X; b+ V4 W5 o" p$ V1 s5 J+ N$ {0 @0 Z
頭先我中性打扮 口罩  高馬尾   黑褲襪  短褲   波鞋
" d% o/ ?' x2 t3 W) O9 O5 \# P1 ^( T7 Q& ]  f! H5 ~8 F
咁已經唔算中性打扮啦喎!

回復 84# Joesphine 的帖子

其實即使被發現,只要無被人影低就得
/ T+ F: Z( ~  a( z7 d  r' b多數d人好快就唔記得

引用:
原帖由 MICHE 於 2016-11-19 18:14 發表   2 G. A& H, i8 D$ x' z& J% B% f
其實即使被發現,只要無被人影低就得
( G6 K! Z9 U! j# E多數d人好快就唔記得
& k! l6 `* J. U- f% N! s3 r- t7 u+ k$ d: q2 f7 Q( E
最怕十年後又

黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著

引用:
原帖由 bigpig 於 2016-11-22 01:23 發表   
0 M$ a2 l7 g% W$ w% L黑色開檔,黑色絲襪, 黑色內褲,日日都有著
2 v/ q# }2 J/ W6 t/ A7 X+ C- }  B+ \0 V+ B. P4 B
著係裡面都唔係咩問題既.

回復 89# 雲妮 的帖子

之前著左黑絲之後,會再著對綿襪,諗住可以遮一遮
1 q8 W" W! Z1 q4 d, O; ?( q+ W
7 f" Q2 N; h$ T1 {1 ~# |" A8 ]4 G  w* e依家諗:反正遠距離睇,邊知你係絲襪定綿襪咩,依家就著左絲襪就直接著鞋,舒服好多
% K4 [$ ^6 Q: a0 j' q" M' {
0 l$ C/ a$ t5 W, |; D不過,吊腳褲就著唔到啦

試過去寒帶地方時黑絲打底' ^: }4 }- t) s, C$ N+ c( {& B. u
平時就...等天氣再凍d先算

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-21 08:38 發表   
* `' u9 s; s( v" _0 n# r/ G" N1 N9 P# b: w

. V1 a8 \8 L$ Z. z1 j" o最怕十年後又
/ H5 b7 Y' ~: J. T7 Y/ k- m

6 c# \# d. b' i5 ?# _8 @' P今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈
( q/ X# d6 ~% X# {" `# z, D
. P; C0 u+ ]% B/ L之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機
" [3 v& P4 M4 j! j( g& }! P; L+ s; M% ^1 h
今日都係中性打扮之嘛2 T0 g$ }0 |- n( M% `$ T

! a6 Q4 w. F' c# l
; m6 d: m' i1 N* j0 w, w/ e  k4 a! PPS.突然發現頭像同呢個下半身可以合番體
, E& D$ |. W  \# O, M
4 f" |! o+ Z8 Z" k& Y/ N/ Y[ 本帖最後由 Joesphine 於 2016-11-23 02:18 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-23 02:17 發表   : S0 K+ `3 z# ]8 \( \

# C1 ^- |# e# \5 B  f3 `
0 F* e9 U2 `- q" V! v( P8 L今日坐巴士上層第一排,我0係前方玻璃見到有個男仔用手機對住我, 第一下仲有閃光燈 ) ^- M. k+ G* ?1 v& X0 [
/ D# U6 M7 ^6 C% Z
之後我有意無意望到佢一直用手機對著我, 明顯又不是打字打MSG, 更唔會吊起隻手睇電影打機
6 K7 F, R! I6 F. V$ t  x/ i! l( ^2 h5 X% R  ^2 D' M1 E
今日都係中性打扮 ...
  d  d$ k4 n. O" l1 g
  N3 f4 E5 S1 ?/ d. v
冇其他人見到?

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-23 07:29 發表   
4 G8 X' V, U% u/ B6 H' D, _! i* \3 t8 X2 l4 Q: ]) E
& q1 N  L/ r1 F" d
冇其他人見到?
% ^: z; {8 g  ]( B5 W

2 Z& K/ \& I, P/ P- m6 A2 M應該有人見到,不過部巴士收工時間個個dup 頭合埋眼囉

常穿:吊帶背心 + 貼身牛仔褲 + 男裝 boyshort (就係似女裝 boyshort 嗰種。雖然唔係女裝,但很接近,又舒服)0 c; y/ ?4 G# M. D; n  Y3 k

^, i& C4 N/ [: M; g冬天:女裝貼身保溫褲

最近反宜出左街無咩野,出門口果下成日都著唔到,屋企細又無房,灰

回復 92# Joesphine 的帖子

影你背影既話應該無野' g6 ]; T/ Y. d& p& O0 ~
9 f6 T5 l1 p4 E; W+ a. J; x
何況背影都唔會好認到男定女,可能係影風景呢

回復 94# Joesphine 的帖子

而且好少人會眼定定咁望人,唔會話好仔細去睇

回復 96# oloveglovec 的帖子

驚被屋企人同鄰居見到?

屋企人係到著唔到,屋企細無計