嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

QQ請問係咪wechat?

我用 Nateen 或 Tena Maxi

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   8 ?/ ^* }6 w& Q% L
' W# Y; }' I$ U( H; D0 |8 Z- f
好像唔同

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   9 A/ \3 A0 H4 Z. G0 K& F
我用 Nateen 或 Tena Maxi
% d/ n; f- b, G0 [我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
  _1 d: l; S$ Z/ |3 T, W外面就包ABU比較可愛既片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   
; l1 }. `; F4 n8 ^7 E0 O* c& Q我直接鴨2-3層成人尿片
5 L2 g8 _* f6 ^6 j2 R6 a下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
/ ?. o9 N) n" I3 U3 L9 B. I
4 f2 V5 X9 _# F. V ...
7 d. K; Y8 {9 R" \; z
EDDY你都幾勁架喎
* I$ b, e8 q& Y  y* g可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL
' _' s4 Z5 I4 T# c只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   
. f7 p+ h/ \, U# |6 v8 P9 _
4 `% x- }9 e0 n' L" B" z- `我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,7 y& e- H  i& M# J2 H. S
外面就包ABU比較可愛既片片
- d  o4 H6 }+ G" c  N, E
這些尿片貴唔貴架呢,??
. `8 A: @& x" e  n1 Y係咪即用即棄架.?

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   
3 {* X/ T# q/ e% w飲酒押片,可以唔洗去
' @6 _4 I; {8 u7 I ) k8 V+ Y! ]" k( H
我唔飲酒,,7 }! `0 Q) w, I$ `" [
不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表   ; M, E  i* W# \6 m  p$ S1 _( l

" t6 e# [3 F% m: ^) I& s6 I, ?/ m3 Y; h" q

& T( K' T( \3 n$ K0 W; `% T5 X$ X0 G係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
  k; p9 a1 i& D( A
QQ己經冇玩好耐了,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   6 F. G0 A0 Q) _5 {0 I$ j
: L3 R' z7 b8 U8 O* }QQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具
1 m# \! Z3 u. Q$ O5 d不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,

其實想問下人點POST相上來架,?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   
" h3 p& w5 w9 q' @- F/ b2 {+ _/ t, @: S& l6 d6 m* \
這些尿片貴唔貴架呢,??# y: d! q" |0 Z4 j5 g2 ^
係咪即用即棄架.?
! n1 v0 U7 e0 L1 ?4 X. @: d: N7 f/ l
比一般既貴O的O的啦,
/ d. I8 f) p: R7 p+ e7 v) s紙尿片都係用完即棄

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   5 Z  A/ K4 P+ }6 x) r6 @9 w

5 n" [9 h0 ^( k1 M7 K
4 S* S+ V9 s9 h4 e) E我唔飲酒,,
* T* I! W6 p- t: b' m6 u不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
) m( D6 o6 a* H5 V1 {# o6 `
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   
8 |( i8 k4 e& K9 d  l
4 U8 L; b8 H# z- x未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
3 [: X3 |7 S" @1 ~" z8 I  {

v8 y+ h- _* v有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表     p0 K( }- {  i. i) p3 e0 ]
0 s4 M( m/ y# g" x6 {

& J7 V4 C% X" `. w# y% {% A# }* L有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
3 n- ]9 `% S- _7 I$ \( G未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒

我未試過鴨片訓教會瀨尿

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   
6 F# T. E& Q. J
' [, o$ ~& T' m* M1 u# M比一般既貴O的O的啦,
$ ?! t# ?; i2 L" I) ^. q+ y# ?) S) i紙尿片都係用完即棄
# K5 O3 d% o. I& v咁咪成日都要買尿片.?
7 r' S2 E7 V! ?/ i& Q不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   ; y0 E3 P4 j; ~, K

D( u" M7 {6 h  m0 x& Q! ]未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒
( j; }; R) ~- ?, C- E
因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,
% W. N/ |# \1 v9 {' N但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   
4 p  L% Q! f6 D3 k
# f) U. L/ N# A! X6 f) ]; W* m6 J1 H; {7 n6 F& ]
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
- Q. L% Q: V4 i8 F6 q" N9 R你是否飲好多水訓.?+ j$ Q! N2 `& M' l
你包片次數密唔密.??
7 _* J9 [# ^3 ^8 @! x如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,
1 e3 J) [+ O: n0 I5 P影響正常生理系統

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   
7 N0 A& B; j$ B4 x+ f$ a/ v; y# R. v3 l4 R$ F% B2 U
未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
4 C7 i! W5 e' g% j: K; F
我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,9 Q, v0 D7 v& ~+ j$ b
當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   ) `( y) O* X$ W" o) b
我未試過鴨片訓教會瀨尿
, e2 _! K' _% q" c- J! c# p+ f如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.* u/ Y3 d9 @  @
10次有6次多數押住片乾住訓醒,