嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

QQ請問係咪wechat?

我用 Nateen 或 Tena Maxi

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
! y8 J0 x# r' A, D4 y* sQQ請問係咪wechat?
7 X# f# b: ^9 f/ O, B3 Z0 ?好像唔同

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   
# E! K; v7 ~# _- f$ Y" X' Y2 _. c/ h我用 Nateen 或 Tena Maxi
9 q: X" i9 o8 x8 n+ |. c! _) Q: ]; u我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
! M5 c: `0 Z5 X# t2 Q外面就包ABU比較可愛既片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   
2 k3 O% F! l# P我直接鴨2-3層成人尿片 : K" S1 i, H5 K; T- ]# z& w
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
) I6 h1 d; e' a  {. H; y2 q; l
  X. W* D+ Y" V4 t: P6 t ...
. m6 m7 d; o# s% N# ?& I
EDDY你都幾勁架喎
' O7 S2 Z. u. a' X可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL6 g1 e% [+ i, @
只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   / U; I, ?: S- K: b6 \/ {7 y8 R

6 h) w) C+ Z# j. G! z我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,: M; w5 S* U3 X( F8 P' h
外面就包ABU比較可愛既片片
+ A2 I$ h2 h1 @1 d; L# C這些尿片貴唔貴架呢,??
( i# O8 m- y# v5 E3 R係咪即用即棄架.?

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   
/ c5 \- Q, u" z. Z飲酒押片,可以唔洗去
) F9 M6 b. e( V9 b# Y

4 \/ ]' |% V3 ]6 \我唔飲酒,,9 \9 h/ F4 K- |
不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表   
+ \: C* }+ J, y5 X8 |% l$ Q* P. c# Y' j* }  D% f

: P# h: g/ d+ G. G- e
( k5 e8 h) Q" ]- [1 x( m4 @係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
7 d  C: R7 U* ?
QQ己經冇玩好耐了,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   0 C+ q/ a( @% @1 I3 R2 v* {9 n
QQ請問係咪wechat?
) O% c, }2 A% c9 Z
QQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具0 ^9 S2 W; X+ I& x: o
不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,

其實想問下人點POST相上來架,?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   5 p! \; L6 N4 y. e# H+ e
5 U( Z0 ~2 h% h4 {( b
這些尿片貴唔貴架呢,??
0 q0 F% s; L( q3 P0 Y) @係咪即用即棄架.?
, P0 L) `; F/ B3 T$ O" `$ {& c
比一般既貴O的O的啦,
* r6 z# Y+ [: P, E" o紙尿片都係用完即棄

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   % ~& y% l, s2 H' t( h
* t. p; x  W! m7 ?
2 _: v6 k- s2 Q" _! ^2 G4 O5 H
我唔飲酒,,( [' `  q, p9 m' r
不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
2 k) K* G  N& U' B- i) X$ ^8 A
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   ; e/ {% x1 n9 L+ `. ?9 ^$ m
* t! {3 D+ `. a) W" x* a
5 j) B; b/ X( B- v, O
; R5 K/ \* t/ Y/ S. l
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   2 q! V4 s- u" A1 e! k/ E0 K" M
! V8 X+ Z; S2 b4 p7 A( V( H

}! b3 W" H) b0 h1 S有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
( {  R- v, T, o/ e( u' C7 @6 {
未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒

我未試過鴨片訓教會瀨尿

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   6 w) a& `( |3 E# r7 R( l- `
3 Z0 p6 D1 ]8 M6 }% A
比一般既貴O的O的啦,
* ]: Y, B- A% T0 s紙尿片都係用完即棄
2 Y$ |2 E' Q) @咁咪成日都要買尿片.?
2 |3 C; R- l9 u0 ^) o不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   . z2 B, u6 i; F! y" k
& A. y6 Y6 R. v# u9 `1 t- L
! ?) a" z& u" A因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,# r% A* L: A7 f( j2 y
但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   * U6 p; O4 S9 M2 C" j9 x- c  O  y: g

+ b3 u! O+ z/ O+ R( U6 m; i1 z3 F; C' q5 i, t- u2 S& q
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
$ m5 @' V9 u4 r3 Z# Y你是否飲好多水訓.?
* Z4 j4 H7 b7 q: m% u9 ^你包片次數密唔密.??# B& b! X3 N& P0 Y( @$ c, w# h
如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,
# t3 ?# H" a$ I: p影響正常生理系統

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   
5 g* h4 `1 A) O8 H& m6 Q
% ^" N  _& ?1 R$ J/ l! j- O未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
$ o0 g- B8 [3 l3 G我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,' `* M* _) \$ W8 H0 d. p
當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   : X8 Z9 Y6 s, U: g* A2 L' \% m
我未試過鴨片訓教會瀨尿
( U) M0 v! k2 G0 W
如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.6 m5 @) G9 L' M% W9 q
10次有6次多數押住片乾住訓醒,