嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

QQ請問係咪wechat?

我用 Nateen 或 Tena Maxi

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表     L6 `; c+ O- C2 n+ l2 O; V( q/ j
QQ請問係咪wechat?
* K! w3 V. a, f& [* p  t/ I好像唔同

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   
5 n, H1 z% M0 S5 u- e# I; H我用 Nateen 或 Tena Maxi
1 Y3 Z& \5 P0 c+ c1 }) N
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,% e8 c4 O0 t$ p4 k/ h
外面就包ABU比較可愛既片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   ) E) M) n6 Y" m! D7 o
我直接鴨2-3層成人尿片 ; f5 h0 r* q3 [  P+ w+ c8 M
下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的
  y# p" @0 R& G8 }0 b
1 F1 I6 i$ @7 I9 p# a- L" Q ...
3 ?2 C: X" A% Y+ z. tEDDY你都幾勁架喎
. J+ T/ |3 ?. m6 T可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL
) S* p+ b5 y, U只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   
" }* O7 @" w) i% y- s$ M7 c
  r& m5 C* V  T* f$ x+ f4 Z& c" _0 i我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,
; ~( o$ f1 m! ^$ L% m  H$ I$ E外面就包ABU比較可愛既片片
9 {5 b* W% S( Y  O0 n& Y0 }% Z
這些尿片貴唔貴架呢,??
# s6 r1 i! ^. D係咪即用即棄架.?

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   
6 X4 g* ~9 V+ \! l飲酒押片,可以唔洗去
+ o! O' v& S6 D& w7 g5 N; v

( S# ~3 ^1 T' v" t我唔飲酒,,
% O4 ?6 L" w1 U; r不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表   9 N" ?9 k; w. R3 q- U; j
5 p2 Q+ Q; J; V  E3 x

' s6 ?* t3 @5 U( s8 ?. f/ i1 _% R3 Z/ ]; U" C
係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
. M1 `7 W: M6 p# ^( G8 ]7 d
QQ己經冇玩好耐了,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
/ _( r! `! X* ], u6 b, _+ lQQ請問係咪wechat?
# m; d  u5 ~2 t& F1 t
QQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具
9 P: \1 I# C2 N) i不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,

其實想問下人點POST相上來架,?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   
( a! I( @- e) W5 H3 s. P7 |5 A# \) a- q3 `, {/ H
這些尿片貴唔貴架呢,??# j7 i& g. L' ]1 n
係咪即用即棄架.?
6 k1 F* E" e9 m/ t
比一般既貴O的O的啦,7 r% k: m6 c8 d6 R* ^6 K/ x
紙尿片都係用完即棄

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   : Z9 ~: L5 F8 y
: m4 W1 W+ r3 ^

, ^! z6 V8 d6 f: w4 T1 e; `' X我唔飲酒,,
* V# O6 Z; Q. t4 [' M不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
1 E! {. f; D0 V! T" ~
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   
( C7 ^% H0 ~+ f1 t+ |! C- ~* t" e& J4 W5 l3 t8 u/ ?( C* Z
+ M* {& [/ z' C$ ]' f: }9 @) W$ T

[5 A3 x5 k  b! V有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   % H7 o& e, Y7 m7 z" Q; c) N) P7 a
$ b/ q! X# r  }- `( J9 L: d
+ D5 \: _6 g( ^
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
! w, ^6 y; S9 k9 n4 d! ^0 i
未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒

我未試過鴨片訓教會瀨尿

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   " w, k# N% W  H' r3 _" C

( t- F/ E* `- m; G+ r% H0 e( z比一般既貴O的O的啦,7 |+ E' w5 {- w# ?, F2 k
紙尿片都係用完即棄
- F5 P3 f6 F( p- S  d( Z
咁咪成日都要買尿片.?/ g& z6 ]- K# |! o6 a  I2 q
不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   5 \' ~% w7 f6 a, G8 q$ |  T
; D/ W( C' u* K+ V2 p# U+ r9 ]4 N& K
: [" i6 q( n" S8 b, P, i
因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,9 @9 l# w* g! q: V- Z: x( |
但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   
& a7 F8 m& a9 c5 H5 P4 F4 F) ^1 p8 U& e7 s
3 e2 b9 `% }$ J- @
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
% K9 c+ k+ Y2 J: _) b  v0 c
你是否飲好多水訓.?) E4 p9 ~. X6 Y0 w( o
你包片次數密唔密.??
: s! }9 W" J& r" o如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,; F3 b: _+ Z$ d/ A0 `1 N6 m6 ]
影響正常生理系統

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   7 q6 N# o" o; J, m9 H( @! m

, p9 U- f8 N; h; W未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
( X# ^  y, u7 I$ M" B4 O. c& B4 D
我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,9 J* k; c0 x2 n; ]& d, l$ M) f
當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   1 R# J, G7 a4 }$ C7 Q
我未試過鴨片訓教會瀨尿
2 q+ x* [$ w! F1 p0 {5 m如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.2 c# |. S, A6 d2 Z* Y+ N
10次有6次多數押住片乾住訓醒,