嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意玩尿片既朋友分享

QQ請問係咪wechat?

我用 Nateen 或 Tena Maxi

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   . H! `! a0 u4 |! p
QQ請問係咪wechat?
- ~) E, u% @# {' h8 ]好像唔同

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-2-22 17:21 發表   ( r# f% T( k  C: F
我用 Nateen 或 Tena Maxi
* i2 h; i) u/ c+ d8 Z% a
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,$ ^9 D  o" n( p. E: I+ v( q, O" S
外面就包ABU比較可愛既片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-20 17:05 發表   
2 f  T  l2 W/ Y- O1 m0 Y我直接鴨2-3層成人尿片
8 I5 g) c" O2 N: \* l0 v9 t5 }下面幾張係我星期六去深圳完O左成日後返到屋企時影的1 v7 `0 D, ~% B# t# s: H

6 V; f+ x. l! {3 ?3 u. T ...
/ ^4 |& {; g+ v* o1 H. U3 b% Q3 h
EDDY你都幾勁架喎
. h5 a) q" C1 T可以影埋出來比人睇,成人尿片我試過,,但可能押慣自制布尿布.押成人尿布好似唔太舒服,自慰卻冇FEEL
; Y$ y* O" V; f( c" D0 N只有厚厚壓迫感覺,,但好吸水..有安全感.濕晒都唔會滴水,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 19:19 發表   
" d9 Q0 i% Y. g- a; m) N2 t, D8 ^5 d: {6 t% N: n4 n! N, M
我都有用Nateen & Tena,不過都係包響中間吸收用,% p% d. E% D4 ]; `2 T# T
外面就包ABU比較可愛既片片
( V; H: @! V. k$ o4 E6 t5 `這些尿片貴唔貴架呢,??% Q- ~% t: x1 }( T% P
係咪即用即棄架.?

引用:
原帖由 littletim 於 2017-2-21 12:22 發表   
: q  E) f" v2 Q  a5 h* h6 {$ ~7 t飲酒押片,可以唔洗去
/ f9 c/ d9 h$ }* M+ |7 J3 s- ]
: f1 `2 l1 }; I, [2 C
我唔飲酒,,
/ C# U* s9 H( R5 r5 O9 @8 y: M不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-22 11:36 發表   9 c8 k, r1 L8 [$ m/ S

. v4 ~! d6 P0 @
. ~5 c* p& e$ S, ]( h! U
" B' z! _+ y$ j  ^! y係超厚,行路會見到好明顯既鴨屁股,有冇QQ?可以交流下
9 X: o: g9 p) s, C+ Q- w4 y
QQ己經冇玩好耐了,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-2-22 13:42 發表   
  i2 P, j4 n8 X, L$ |. [QQ請問係咪wechat?
" K* F0 ]! T7 L/ {QQ係早期10年前大陸好HEAT既通訊軟件,作用同HK之前既MSN一樣,都係聊天工具9 L7 v$ F2 Q$ W: o* [# f. L, l+ U
不過QQ係大陸監管得好嚴,所以只有大陸人玩多,

其實想問下人點POST相上來架,?

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:21 發表   1 G$ V! R% R6 o3 Z: C
6 e6 Z% L& }" K- D' D
這些尿片貴唔貴架呢,??3 \" L# F7 [9 P+ P
係咪即用即棄架.?
- n. A5 }, }: ^% @/ j* I
比一般既貴O的O的啦,
! m3 ?! i" l0 j+ z5 b1 Q( |紙尿片都係用完即棄

引用:
原帖由 X~BOY 於 2017-2-25 04:27 發表   
) e0 A7 d7 f; B- l: R
: s% f2 K6 h; ^9 \# |3 w# U
& A  Y9 |. a: o我唔飲酒,,
% @0 B( p( X9 y& X不過平時飲水後押片訓,通常唔瀨得好多,,而家天氣又涷番會押完就訓,,自然瀨,,
6 s' P+ j6 ^8 g
未試過訓著會懶尿,通常都會扎醒

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   1 M. i3 m. ?1 p. {1 u0 \; c
2 Z. U; b2 h2 k0 P0 y+ m
. J% ^+ b: F$ Y( u
8 s- a1 l, y0 L* m+ Z, G! Q  @有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   & [  D7 L/ Q( Z6 d* ~4 @; Y

# g) t, J) f& _) X) C4 `1 R) M3 c* ~4 R; m# Z4 c
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
* J% x# y" i7 Y2 {+ H  W4 I. i) ~9 j未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒

我未試過鴨片訓教會瀨尿

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:39 發表   4 g6 }4 A2 y" ]% I& w% t
% H* q# q* d1 X* g
比一般既貴O的O的啦,4 O) E, W) c- D. O. [& D
紙尿片都係用完即棄
' b* k, F6 d0 Z, }0 S7 u咁咪成日都要買尿片.?. I* J2 b) W- M- d- J8 b
不過都好方便喎,起碼唔使洗,我用布尿片就次次瀨完都要洗,,仲要另外洗,,好麻煩

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-2-25 19:51 發表   7 }$ l) _' p* Q; ^6 X% k9 ]( r
7 N, u7 X0 \+ i/ b
& U2 k% T$ C" r# e2 Y; t5 E因為我正常訓覺前一個鐘是不會飲太多水,而且訓前一定柯定尿先訓,所以正常訓覺模式是不會瀨尿,
3 F/ U) |% k+ `( n6 K: |9 u但當有心玩瀨尿時就會訓前飲多水,再去訓,因為慣押尿布FEEL到急尿就會自然瀨,雖然訓覺但其實都有少少知覺,不過唔瀨得好多,,訓醒只會濕少少,

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-3 21:53 發表   
+ l; d0 z1 ^, {2 L
4 ?" D+ ~, g6 V& F" C- g2 [. h% s2 b: h5 l" x( @3 V5 x
有一次包尿片訓試過瀨. 訓前係換左新尿片, 但第二朝時發現濕左, 心諗, 好彩有包尿片.
2 O/ x2 z; n4 b* b. o
你是否飲好多水訓.?
. g3 Q, J1 w* c  t: f你包片次數密唔密.??& p! G1 w4 Y4 Y& y: Q9 D. m& o
如果太密會變成慣性瀨尿,唔包片都會瀨,,變左一定包片先得,,
$ J+ V' q7 f5 `/ }  e# r% o$ i影響正常生理系統

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-4 21:02 發表   ' w7 z+ T& V7 a  i+ }

; R$ n- I0 ~* I+ K未試過,就算飲酒飲到醉O左發緊夢以為自己去O左廁所,懶出O黎O個一刻都會醒
" ?( n( L0 H% H' D" O3 n我反而押左片,包住有種壓迫感之下先會瀨,,可能玩耐左既自然反應,但都試過少少尿意個時係冇押尿布之下瀨出一兩滴,但只濕少少,訓醒時重有尿急之後去柯,
6 x9 s. l- `( D8 h- \9 P: k; j7 y當押左尿布時,訓覺就急尿會自然瀨到,,可能有安全感先瀨到,,

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-4 22:32 發表   0 @* c1 [8 ?' d+ O
我未試過鴨片訓教會瀨尿
# _, e: c4 _9 Q* V
如果唔係訓覺前先飲水正常無咩尿意係瀨唔到既,,試過好累無飲水狀態下押片訓覺瀨唔到尿,,但起身時有少少尿意.9 w  F# o+ W% J! G3 A6 L* B
10次有6次多數押住片乾住訓醒,