嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
+ A/ T6 f* N) P: X) }5 E3 H' F
; h  L; |& I" X- w8 L; z我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d 0 p# z0 x2 s- K. f$ ?

' N! X- w8 y' a+ Y8 @8 Y" u要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
# U9 B* I$ U* S; f0 V8 M+ G( }4 Q$ W8 \
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,  i- C; \2 w, U/ ?3 E
; R1 l. O" b$ ^  `
著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling + [: D; N) @5 m

1 o3 a' ~+ _! m4 z! Z8 q之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
. {% i, Q9 P) e6 t' Z7 w/ `1 `4 L6 K" K
用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過5 d; @1 X! L. p8 u

0 a4 X# f% P' c/ @7 D, rTena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家0 |  c( i: k3 ^" P) `
8 {# {7 z: W* `$ @- H
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!8 g7 r0 l# I% Z; K0 |+ d* ]+ U
( d$ E+ e9 i' T  W) K
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!1 c, @7 m1 @# ?- L5 d+ ]4 k

: |' N3 [, l1 E: h: H[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   0 l( }5 @# t1 P' `3 j/ h* a
得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片" m( J" s6 d+ _( |. t

1 [& I1 ^8 H& F* r) ?9 e+ c  g+ U我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d * Y* O3 A+ f& ?, x
& q! ]9 y2 V; ~3 y* E0 A$ G, g- F
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢$ j, |) G; z5 b
( I; P8 @5 p9 T6 h
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,6 ]6 k5 N5 X/ D8 c6 c7 D

9 ~( a% {9 v7 A9 Y+ F0 h著住瀨尿會漏水,又 ...
+ v6 b  m% X6 `
) D! N# g( x! O2 w4 Z3 ~3 g7 T我用M SIZE,
5 l6 z8 i* p1 T' d* u+ eAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
, g+ `0 J, R6 q+ ^" [! h而家轉O左用ABU 之類既ABDL片2 O/ J+ Q( |* X* P
9 ~& }( u: I7 ?6 r- _7 n" m( s3 L, [

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
' M* k# ^0 K1 I- u" o" v7 K  R" G( m% X8 v2 ^5 Y) z
# s5 _2 i3 N" X0 D8 R4 }
我用M SIZE,2 z# H; _0 ]1 m, K  b
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯/ x! k) a% H. B7 w
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片4 Q% m' ^( m* N5 f' [

# [7 X9 T; S2 b9 d' v. nhttp://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
* b) N7 x) z7 ]8 |/ \7 ~6 z: x" s* o! ?3 n% f' f# L/ G! R5 m

* O; K7 D5 O# [6 \. m% x$ }# x& O屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
6 _# _& m+ j7 R% T" J* n呢個星期都只好包TENA.......% S0 |  c2 k8 z) w  j3 V
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   + l$ V* r8 _8 V# T
2 G) ~* a, L+ X
6 z9 `% O# c& @8 ?
0 y1 r1 B/ F' \9 Q% R) w; Q) i
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
( @3 _. A6 e$ A, i- S呢個星期都只好包TENA.......
& e- I; U8 Q2 d# T! q, i9 c& c過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
8 v, u0 H4 ^$ a' H! U
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   . s; p$ `: H. ?( U$ x! N
0 m6 [5 g7 ?7 Q  X
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
1 Y% z* W: y/ \- s  o; u, Q

$ j& x9 z! q; ]: q問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   1 Z: E: \0 y/ X' M
Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
2 k) F) q/ t# N# z9 A, s
可惜香港買唔到膠面,/ @8 U) ~, ?8 ?  N9 j! J
棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,
) v# X: K9 u2 C- y, X/ _' U
# |  t" D6 M" t& q: B買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短
: f& ]& K) Y- ?, e$ ?. Z$ e, n6 C% A+ `* x0 Q: j' B
又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   1 `  ~7 d7 o0 p! Z
你地會落街買?
! R5 n% _0 k5 F& R) T1 {2 v
我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   1 s7 |3 p. _& B3 c2 @
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
5 S- r0 m+ t8 t" h! [9 t3 S
淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
- a' U% _) a! W; @/ r你地會落街買?
& W2 p4 s: c% U4 F& i0 [
最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   ' e% w: s9 W3 _
Where? What websites
& P" X# S' Z8 g+ C

- o6 s( h9 m; B9 L好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
6 Z) i  S# V* W8 X$ H[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
" r0 _8 k+ r( L8 l" E! {
, _  f% @! l- X2 @( Q) Q0 b可惜香港買唔到膠面,6 Y/ D' W9 g/ p% `  I: I' |1 @
棉柔都係唔係我杯茶
% T1 Z3 s5 t5 x, X, O( n1 G7 e5 @: k
% e" J( z: f' g  H/ a現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...