嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
) h- d# o' z; H/ ~
4 z% d, b% \- x9 ~8 q' B我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d 6 E* B7 T0 O# P( T

" a$ x" E* {( n( w+ C. v要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
' U4 z2 J) H, p
& T6 P, o1 m6 M( H我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,3 {( [8 u2 F4 ?

1 z& |# \. ]. ^' a. ]著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling
) x" N6 _8 \0 [9 h0 }5 E8 I# b  W' v3 q) [# `3 m8 ~
之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
  J; |/ _  j  |3 [( m- r. b/ E3 Y1 W1 a. O! E; M( {4 x
用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過$ @% F- O: N2 n8 }$ S! [9 P9 a
+ c" ^) n- N; E2 L
Tena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家. r9 d8 @; z# z2 ^* S1 z/ M
  x7 c. ~' r) c+ W( e* R
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!
, T. w! A# k2 Z& ]9 V# f* \7 }: s! x* E- \1 L- F/ y' @
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!% z& [' M! ~6 B
0 L, ^; K' v0 h2 G$ B
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
# S  W4 D$ L$ J1 O: f3 }得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
* K6 Q$ Y6 @. {2 `) y8 v/ c* c+ y: M) Z2 a' b  E3 K
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
( y! T% t0 C7 b+ ?$ ^( k$ `
, p9 q3 D$ G! K9 M. B' U要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
7 K8 f2 L! b  o3 y$ M: B4 D3 ^% j! r5 ^# W3 Q
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
4 y! ^1 ~) a2 _) @- z5 m
$ G/ G6 s% u0 M9 ~; L! K2 F) j著住瀨尿會漏水,又 ...
- K) N. I; O8 v$ W" b: f6 W

4 ]! f1 o! y' _4 k我用M SIZE,
: P8 |0 C. P2 c8 S% C! qAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯# F# a9 k6 a2 Z. {/ o
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片  }% h7 Z3 Z, |9 i2 m8 N
2 c" H( U. p' W( s# A8 Z& E

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
; N$ z: j. W1 U; A) X* a% U
' |% t0 F6 `' K9 Q; H
% x. L& [, B9 o' k! q& Q我用M SIZE,
7 m$ J9 D8 l& Y4 z- b6 C/ gAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
% u' u5 ?/ e! s而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
1 F6 {3 y- j- t) Y0 Q. N) s+ F% e2 I' Z: ]/ E9 b
http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
8 a3 V3 J* a5 h" Y0 l- N4 \9 d& Y

; H0 }/ U$ z; F" o5 _: a3 |屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
( S( J6 g" n; D. m+ Z$ w6 e呢個星期都只好包TENA.......
- z9 Q/ Y3 E- n  O3 r. F過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   6 A; I# U" f" G4 ^  h
' U9 q6 u) S" F% e3 K

( y/ k/ _3 M. K; p) H# I0 ]( {; J& I( ~+ I: Q( _
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......6 r3 G* m; ^! E  ~3 }4 \0 n3 C
呢個星期都只好包TENA.......
2 Q' k4 A8 M6 i9 L過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
7 F* \# H6 n% f/ q7 q你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   2 C1 j: S4 ?# x3 i8 r- I

( e& [; Q- A' U) c( J你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
& o4 z+ o+ m/ n. L' q  \! U
( G7 X( a1 G+ W0 m9 n- D問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   
: y( ?) N1 \$ x- i' k5 [Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
* l% w. e' T8 b  j可惜香港買唔到膠面,
4 h- _; |* ~$ @1 L+ L棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,
/ R' @& o6 v8 B- x
* D2 e+ r/ R* U( o/ }+ ^買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短# [4 f0 m" g1 F8 A+ f! v4 k, _

8 z- V" A, @4 S又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   6 u0 o( D* r! [8 E2 p, L
你地會落街買?
7 J+ L# Y2 c) @9 P- @# u
我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   1 N+ J7 O) E6 d) m' W! ?. X0 \, Z1 K
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
% u2 y7 ]9 ^, c5 s4 D8 v淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   3 V/ E" [7 `* l! G5 g3 D
你地會落街買?
8 X( C6 U0 J9 f- T! Q
最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   # r# L/ x6 J2 Y
Where? What websites
  s0 B- k! ?( t+ ^- M' r+ {" p
+ b: g6 c% B0 P" s好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
1 o. n* m, X/ a[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   / z  |: L5 ~  |

& @+ I  \% {1 t, Y可惜香港買唔到膠面,9 B6 |' L2 m0 e0 e
棉柔都係唔係我杯茶
0 T7 Y# v: I% o

% I% m" b- W! H$ s* h% K現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...