嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
3 j- s5 g" m  P- S# \( H4 g' J: c0 {7 c  @3 ?2 J
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
8 ?' A0 a% j' J. h: f% ~0 X4 u' j8 f' ?9 }
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢: M! g; G$ \- B9 f- z
: x2 l  L! c( T0 ~
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
! ?  g0 k" P- J7 l" C2 g! z" Y3 ?" W6 l. E* X5 o. V
著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling * X# e% V7 c1 d$ p7 L

. _3 b+ s& W% B之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水4 l$ f7 G# T* q' {

3 m  f7 C/ s9 j  A' I; t) f# E1 o用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過7 g) Q6 S* Y  H4 G

1 u1 @: i* @2 N3 D5 }, h; xTena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家4 [5 ?- }9 ]; {+ D4 O& o5 S' z
- I  `; J; e0 u" a6 y* k# [
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!
8 b" W- H3 I- D
" [2 K; ?2 I$ T" J' c2 V我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!4 u4 F* r" R( T- r! D

+ I) \+ B' O1 C' _# e& i[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   , ]4 A' _; `0 ~; i8 ?9 F
得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
/ ]9 N7 j* O: [, {
- |. `: t5 f( |/ O我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
, O: n  H, I, Y$ C7 J" o3 I6 C% q
, N9 N" u% O+ q1 ^5 y3 H要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
2 H% s- O3 @2 \
: n; ~  F2 K  e* q( n1 V我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
% p0 a; A" v) @7 Q( a
  G- y4 S# e  k: ~/ R/ |9 v著住瀨尿會漏水,又 ...
1 a. p7 ?/ ~, d& I) n4 S2 b  u6 @1 ?

: f. b2 J6 V( D" n# {我用M SIZE,) n! I; B* T9 P
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯  S2 i8 I- f$ e- a0 Y( C; n/ Z2 w
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片7 d) J2 j2 C8 L6 ~% c

% u; i9 a- J: A1 o7 ]* U

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   ! F: g( Z% l% a6 R2 `

# R1 V  j4 ^! \% k$ K
, ~2 S8 X% u; C3 H+ W我用M SIZE,
2 s" w2 T& J1 Z+ Y6 {Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
+ Z+ x' p9 ~2 P0 R) E7 `而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
, k# b4 l0 p; U- N. @. Q! S" O# {" B$ |
http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
" h8 _+ e' d& V% i( G; S

+ `$ Z2 K. m) h2 P: c- k! z
( W' [$ ?) r) @/ i% s屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......1 w" q- N  e5 N# {" i3 U
呢個星期都只好包TENA.......) d. H/ L6 R& k3 N& X2 Y
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   
; d9 B8 [& G% L; Q4 s
2 q, e- p: t5 ~1 N. Z  U4 T3 R; a7 q0 ~- T  ~( V2 a

" h7 f  @- I' O. O  h屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......1 i! Y% i( G1 \0 t
呢個星期都只好包TENA......./ n# K7 m# O* H% s
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
: V+ O- q  D3 A; o
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   
5 v- l3 f( Y6 F7 A6 b$ W
# g, p( G! ?( Z7 ~' Z3 q你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
" N* E4 K! Y0 G) [( E- u
3 `, [. e6 r+ H$ H! P! A- H問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   1 T8 ]+ R7 J, K8 X2 Y
Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
: T( G0 {! k5 v% U4 f
可惜香港買唔到膠面,
+ _; V- S! |; }% I棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,; q* d* w$ A% u5 |% E+ y. {
4 Y, L; V. Y- k# S: y- y
買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短
& [* @- Y: G0 ?7 ?9 \+ Z
6 w/ M& S& p" |% |! X又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
+ p5 n* g. d. Y6 p& @3 @3 b你地會落街買?
/ w: }. G- w/ ^# B% U6 w! B
我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   6 J0 f0 a, K  a7 e2 l# s
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
9 A0 A: S4 ]3 V淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   5 U/ I, x3 }+ O/ ?; ?: W
你地會落街買?
* D8 K" X# s8 w: U+ y, r2 ^* k' A
最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   / A  B! f- I) H( j
Where? What websites
! V* E& D* \. g2 r! W
2 Q* |- j( V" X& Y好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到% N. [* T. ?  g0 s: a
[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   + b% K: G' ^( O" [1 G6 Z' J

. E7 Q$ v3 N$ ?可惜香港買唔到膠面,
; w# u" g& s4 I棉柔都係唔係我杯茶
# n+ O$ y' \- Y! M
: H3 Z6 I$ b7 E現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...