嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片% c  p/ z2 I) b& D6 r5 S! d9 q
) S) {9 D( k( H; H/ t3 s
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d 2 j0 q, P% T9 ^* T/ g6 I
# |6 D7 o6 i. C
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
8 A4 n3 J6 o) b+ j6 K& {$ @) K. s, y  V* J* J6 ^
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,) k+ ?2 x( E7 @! z7 `- r
( ^( H3 L2 J& M/ e' N: ~
著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling
( v/ @  Z7 I) G2 j
- v$ `; n. V1 b, Y" U之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
1 Q9 G/ V- }. V
$ q+ F0 F# @% `" a/ D! K用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過' L2 \2 v6 y4 s: r* N4 R& ?
, R2 E% z! t/ v" [
Tena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家5 l0 a  W0 r5 |; s* }
8 h# o* J  N3 F' V
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!* K$ T  ^! {0 @& S6 g& y: v
8 d3 W# `: ^, L7 O( y
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!
4 T. s0 W8 t( U: b% Z( m) J8 A8 H" j! }* w9 r
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
" h, V* x) h5 F* R2 K3 ]% D7 @得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片7 g8 b  ?2 E9 U/ e
2 S6 k& c" G% V" P7 X* y' ?
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d   S, q  {% W$ d3 X: d
. z0 d/ C$ U; T, G/ Q
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢6 V$ ~/ O3 o# L) [' m) e

4 T' U% K- r: ?我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
- `6 R' g1 ^5 A2 @1 }  V( H5 X' Z% H2 |2 Q
著住瀨尿會漏水,又 ...
  C' L; w5 r/ d. o: ^% h3 @  I  Q& S1 @5 m9 E% k& a. J6 m
我用M SIZE,- \% A3 |; T# l" t, d/ I  X
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
, f. L( Y. l% K) N而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
! d4 J5 g, D' n# O5 `
3 O: Q' z; M2 F1 E4 Q+ j8 B- N

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表     l& B8 D5 E% v; G& \5 m

( t0 y: U8 g) L- a3 d( h" B$ \" W5 ^# O( q& j
我用M SIZE,, a' n9 L5 q+ q" E# b
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
  @. ]" M) a" E' q0 I" j而家轉O左用ABU 之類既ABDL片& t* H7 ]) D, T; @! T6 c
7 r5 D( _% K1 a! p4 j5 l
http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
* y: i1 [# e7 r0 w* d9 b: Z, c9 n  B! |) o# P
1 E/ u9 Q, R  V. ~: }* B9 W
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
! J. X8 ]  v+ j呢個星期都只好包TENA.......
! F- _" A0 `3 [" M$ v0 C8 h( I過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   8 Q+ o1 R- }9 p, j+ I
. U9 g% q5 J$ T! z2 i0 j: F
8 N! d9 e" v- s$ s9 \0 J

8 B9 t; J4 r& m& `2 V# m' S屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
' p2 c# {, z, P2 M1 }& u呢個星期都只好包TENA.......7 @; }7 s9 G# n. P- K* I# ~" z! z
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
. ^: j1 U! R+ H. Y! ^- x. w- C+ Y7 v
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   8 [0 n: _$ y# E% }
) o8 p" X7 B$ e% ^0 R: O( O; ?
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
. V3 ?* l5 K3 K& c; Z" u( k, x6 q1 h$ o" R$ l4 K
問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   
: h: E# h$ b8 N: n& uTena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
: i; p8 ^+ W! @8 w" a6 K
可惜香港買唔到膠面,* y+ [5 b! z) M: `+ J7 a! y. x
棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,
$ J& l, a  d9 P8 A* d' L* f
( I, n% S+ A$ `! ]2 A/ j$ D0 V8 q買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短5 ^* L" N0 u+ x/ t+ `4 p/ ~

! @/ ~' g* j' E1 ^又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
9 y/ |7 R1 D0 {你地會落街買?
  Z& p7 Q9 h: E/ t; N/ [1 u6 |我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   , Z. a) F& `7 m: l! L: u1 m
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
0 a" S6 b6 Q5 X& A5 e# o
淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   # ~4 [+ {+ s+ }8 f
你地會落街買?
; W5 N% T: v/ m0 T7 b: o6 |) @5 H
最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   1 Q# f* ~& ?5 S2 W! [
Where? What websites
3 ]& p3 o. V/ [/ V0 \
; A& ]$ F! e- {& [好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到
# C0 \' u3 o# s( t' L[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   
; T2 Q: {0 Z% u' R6 p; R* y/ D( u* b0 Q5 v& ~
可惜香港買唔到膠面,) g" j  w4 s) r$ j8 E2 T* s  ~
棉柔都係唔係我杯茶
. h2 }. e9 \/ g* t$ x2 Z$ M! l6 R% y7 R
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...