嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片7 f, g0 u9 e$ l. x. b
/ O" p0 B3 }4 T4 |# _
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
, O- G! t2 n7 N: G4 {  h& f8 r% \7 \7 _9 D- Z$ }
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
* j' s, G0 v$ i4 S6 l6 U( K7 T( H  G. O9 X
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片," m2 h1 k, q+ u' G
9 o) T/ B/ h) S$ }" a2 @
著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling
0 W1 x4 b' X3 |  }! n* E$ b4 T
  R% d0 h9 k9 D' A之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
+ V: y0 U. k, k* l
* Y" G- B5 I7 U9 T& Z5 c用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過( ~( z3 u6 J; |1 m# L7 Z/ O
4 f  y8 N8 {/ g7 o
Tena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家
% o: F6 q# G9 C" o% j6 d0 M' T# `8 u0 z* m1 z
最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!0 F9 Q6 U9 Q9 s9 ?
% m$ Z# N, l7 N* d- L' \; x8 k
我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!5 g/ H' B) P3 C+ \4 V2 s

7 O9 Z/ y$ r4 B. H' m$ A: I[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   ( S* k/ \) [( L4 d9 g
得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
6 D8 i1 O! t3 h; n& u/ ~1 x6 t$ E& k' l" U
我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d ' T. V# M8 w3 |* Z" O7 F& W2 j' @3 m
( R& W' {# Q/ B
要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
& `: ]& l- \0 E4 c6 n& s& y0 Q6 J. d8 k
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,& p1 _0 t) Y" u. b

4 n4 [# o! \3 R; S) D著住瀨尿會漏水,又 ...
- p* K% e2 \6 q
6 x+ Z& F" [, r9 _( N) _
我用M SIZE,$ _% l$ y/ [# l) e8 O8 K- N! ~# p
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
) w7 {- X+ k% L而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
, Z+ N. G7 h3 v; `+ `8 f; w( Z& B( z& p% `$ _+ @

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
5 [1 y6 f( I9 Y+ q8 E5 N- {7 |) z* o" J
" o+ ^- {! n& y" _( V
我用M SIZE,$ S# \0 l8 j! q4 {: r2 c. w
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯! N* y' ?* w* b
而家轉O左用ABU 之類既ABDL片
3 ?5 y2 P" o+ B3 A7 n: T
9 E! n6 q- `/ |' s9 }' |* x2 bhttp://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
" p) U+ R. |7 [4 |/ M  z% F9 p+ w, h/ f, O% a6 }# e
- H+ Y& p, {0 y* ^* r6 t
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
: E7 b8 [" ~8 z2 V; d呢個星期都只好包TENA.......
; w4 I9 \" k  u( m) m過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   
/ w8 d3 r" F$ |
' z7 `9 s. Z* L1 G
- [6 B4 ^* ^- ?, S. f, Z9 F( c
' F% P+ }3 E6 e6 x/ @屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......
0 q0 T  m  }# J" Z* ^! M. J% k呢個星期都只好包TENA.......; E# H& N1 ^! X8 E3 q6 X/ S
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
, h" h" o8 i" F) W
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   7 @. u6 o% i' e) {- U* G$ z
* G' ^4 O5 j+ W. D
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
! f- p4 M3 d; i! Q5 W# V0 P: U
% Q: i# ^. C2 H( ~0 b6 J+ `4 ]) R4 D
問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   
- o3 J; e7 c; Q! r/ m" `* c% ITena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
) x* I( H7 E7 F: \# F可惜香港買唔到膠面,
8 ]/ u* D1 C+ _# C7 Z8 r棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,+ K" M! L1 Q5 q& |9 C! d

( H7 F. o3 P" l. [# A! z6 ~買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短7 A- f/ V: R7 p* H& m, ^" H

; ]: Q+ {. C! o2 u" A2 j又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   3 n* b+ q: {2 [7 Q
你地會落街買?
: B8 f( e* ]( _) ?我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   
7 E+ N- h" [8 m, q# u' Z8 Q$ c3 [% W各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
6 f. f% ?* J7 l
淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
4 K* S0 S) V) ^$ `1 m- X& `/ `你地會落街買?
- \. ~$ K$ N- M. B
最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   ; Q% ~, S" _3 @. o( }; Q7 X
Where? What websites
* m3 k" h- B4 j5 ]/ f
: o; k+ t: f0 [: C5 k7 I4 P" ~好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到3 _& r# Q( P! k( o) J2 K$ Y
[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表   + r$ B0 }7 T2 B3 P3 |+ g
) r! {: n1 v  Q# r6 P% i: F( y1 P
可惜香港買唔到膠面,- k+ H% z5 ]) k4 s) |
棉柔都係唔係我杯茶
* k7 C: @* U, l1 K- f+ ?$ c1 F9 i2 M2 d1 n/ l
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...