嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

尿片中的皇者,Abena

得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
+ Y0 V6 l. }. r
: b- \3 `, `  J$ J, i( l2 N, J我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d " d2 y5 I. Y) A, e: d

% E1 S) h  D/ T4 _0 n& ^要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
, }1 [7 g% r% O) J
" h% v3 Y; ^, ~& j) \. a我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,
/ L. K# J: z: F/ b6 @
5 L4 A9 x9 h6 x/ u著住瀨尿會漏水,又薄,仲要令到JJ痕,搞到有hard feeling - r+ K5 D" h. @/ M
7 v2 h" i9 R. L! F' w
之後買左台灣既Dr 包大人,好似厚d,$50蚊10塊,瀨三次先漏水
; Y7 M* x4 y9 |9 B
4 @9 K0 A8 _. b, N$ _用黎打飛機最好,d 棉花都散曬,覺得都係唔仲意,之後都試過3 {/ Q# j+ p: `1 B: V" v

9 [7 L# Z! c# l% x+ p0 y6 [+ ~Tena 佢有網,都幾厚,但人永遠搵最好既野用,而家就話比大家
5 c2 f2 E+ Y8 a! U. G9 z4 t
8 ~( }0 R" q# @最正既野,Abena XL2, 呢個係入門級大包圍尿片!
  [# Q$ O* ^7 ^# ]" u
- q1 F9 E9 V! P6 b$ I我覺得夠曬大,顏色、用料超舒服,射精果下可以包實射!0 M( z: k0 b# ^1 H$ E) B

7 T# B' {* ?) I: c/ x! l- g[ 本帖最後由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:25 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

請問係邊到買

真善美,入面有唔同size, 同佢講XL

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 01:04 發表   
( B* y: t2 j# R  z7 \* v得閒行過真善美,有好多不同顏色既尿片
( q. j) ^1 A; K, G! l% q
% t# }: ?9 S$ @* t7 _我玩左尿片都十幾年,發覺要舒服,對自己JJ好d
7 {8 @" \) c( P! N! F9 U
; _/ U# u. y& O2 j- k& [要買著岩用,又吸到水既尿片,係要付出金錢
5 O9 u% ^" _, F! k' X7 s( p+ K+ y/ G% z  b- D
我細細過偷偷地唔比呀媽知道,用$35買成人紙尿片,& }; x4 g* L( l; p1 ^# u

+ y7 c/ Y2 B% V% Z: q# ^' \6 I著住瀨尿會漏水,又 ...
( u* k2 T- [! s% a$ O

6 _/ ?, c" Z9 w6 C" s/ ^1 Y我用M SIZE,
2 k; g! V" V4 z# AAbena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
3 S: c8 B& R; i9 R! n& o7 E" _而家轉O左用ABU 之類既ABDL片% B+ f4 n) f" p0 }" l% T

3 `7 ~3 ~8 q5 P9 T: L' g; e

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-17 19:22 發表   
0 r2 \$ n* h* n$ T7 }" z4 o+ B6 ?1 m8 T9 b
1 u, e/ S' \% J$ H! i; ?& P2 g
我用M SIZE,5 A3 U* i# u! q  T  d/ `2 b6 t
Abena From M4都覺得唔夠厚,會響入面再加尿片芯
/ H5 N# u' P) F+ m7 e6 G$ |% o/ C而家轉O左用ABU 之類既ABDL片) {2 A/ K: W; W" Y4 v: J! w
5 q1 B/ I( L- y+ q# |* f6 d+ ?
http://c1.staticflickr.com/3/2941/3267537947 ...
& G* q3 F9 C  A$ o) [7 H& g% ?# H2 k

/ h8 r. K4 S9 E2 ?' n1 z3 p4 [* i  `8 `8 w  V' ?% B
屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......4 s! [0 E1 n7 W: S8 X8 }% M
呢個星期都只好包TENA.......: F) s8 |3 u: a& F& F
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......

引用:
原帖由 willy 於 2017-3-17 20:25 發表   
$ a( X# E2 [, ?+ m5 `3 O- b  C. `) U' {$ ^# y

1 y; o7 m. c2 Z& J3 p
8 J! u, i8 O) x' b( V+ l$ a屋企人返左呢個星期返左鄉下; 本來想買M4. 但係全線無貨......2 B, V" U8 [1 y- b( L' \
呢個星期都只好包TENA.......8 R3 m$ i# R9 H+ B' d$ w
過埋今晚又唔可以光明正大禁著裙同包尿片......
0 L* l% }6 r, x& J1 u. ?' Q& x
你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知

我喜歡TENA夜用多些

回復 7# maria-ng 的帖子

Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 22:30 發表   
1 t6 [  O9 r* L+ O! J
- H+ ?+ }, R8 m你自己有間房.臨瞓前包尿片.朝早起身先除左塊片.屋企人唔會知
, v  W0 p* G8 o) g9 j& p- M
! a' P; Q" B9 j, p問題係屋企無安全地方收埋D片, 無理由日日去倉度

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 08:55 發表   
, ^2 A9 S5 B. @$ `8 @Tena 係好用,如果你去試試用Abena XL4就有唔同睇法
7 [9 }  M  L& A$ n6 c0 O/ K
可惜香港買唔到膠面,* @  |1 l) l' U8 m5 s
棉柔都係唔係我杯茶

回復 9# willy 的帖子

我都係收埋床上閣仔到,因為唔想比人知道,7 K3 d: I# K" B  Q

* r& Z# B6 u5 A8 {- D買返黎又怕,又要避開看更呀姐呀叔,成日都問長問短  a$ \, H8 C3 Y8 c$ W

) v1 s( Y* Y4 K又問點解會用 關你鬼事咩!

你地應該有櫃可以鎖住

你地會落街買?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
# i! M  j6 T* }9 k" @, F/ B" ?3 I你地會落街買?
. ^/ u  P9 Z, U- R4 a( ?
我去超市或者服康用品舖買

各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 22:23 發表   1 A& c" e: x: W1 C
各位師兄有冇得搵Tena 環帶型夜用比我?邊到買到?
% y- g; a5 f, x7 I! ]* _; C2 W2 W淘寶好似有得買

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-18 18:14 發表   
0 i' j- {# @3 U% W0 s: r你地會落街買?
9 U9 Y0 S, ^5 ^" u* b4 N最近買AB專用既尿片都係上網買,之後寄返屋企

Where? What websites

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-19 23:07 發表   
& w1 k* m* ]' hWhere? What websites
  y) p$ g* Z( L, Q  a

7 @4 g- W  W& U好多,上google 就找到,Abu 之類很易找到/ ]  N8 `& B4 y, [0 b
[url]https://www.abuniverse.com[/url〕

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-3-18 12:56 發表     C5 Z+ t" V+ G) X  n' b
6 ]/ c: p# y* M
可惜香港買唔到膠面,& W/ u- U7 j% m
棉柔都係唔係我杯茶
  Q/ x, w' K$ \  K& a$ c2 x7 j& F2 l# j; u0 z8 j* `
現在各大品牌都轉了 棉柔面 ... 根本是 開倒車 ... 不舒服 ... 唯一好處是 靜音 ...