嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,3 L3 O8 @0 t; L6 K  y
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏4 |1 [, P7 k, Y3 W. N& O5 v! A
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
$ I7 E0 g6 J/ Q/ E. S$ b, Q! Y6 H/ g' M/ h% J+ ]% Y* f

# T2 \, g$ E2 X- J! R
7 E4 n% L! ~* c, e/ g# ~$ p3 ]/ ]- P0 x6 @

( G( N0 g4 G8 R) I' q( U& J; A

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   8 Z+ r# ?. j1 t; v
乖啦!唔好郁.幫你換尿片
. b; k7 o$ r2 A# V. _) `9 }& g* ^
好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   + f1 S/ s8 m) {( D% O9 i
. F0 F2 H0 A- k
好濕丫,快的幫我換片片
( ^% Q. |) e: m+ z( }! W5 Q
打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   
! r. g9 i, A0 U1 k. N. N
, t2 R, Y; L, s2 \; ^- V6 T打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
: p9 Q2 }- h; K# ?* Z. E

3 h5 U# c& U- ^$ `$ G' p
2 [5 c& O% z) i6 w$ ^. _做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   7 a! \- \4 W0 Q; V
因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
& Y$ X# _+ K; n7 e" _; N- t- x% E- c2 F7 x* N4 _/ e5 X9 T- K$ _# Q

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   
. g  L. s  H7 Y5 ?濕得好平均,不怕漏
8 x1 U- Y/ M7 h  q* ~
( L; l0 a3 K7 K. V3 }+ _: @
. Q# P3 K3 a' ]! I' h係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   
, y2 }8 F/ R" D+ x' b  i4 y! v' ?其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,
1 }7 [. T  x& H0 ~9 _: L, s  d8 [基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏1 F" c0 m: o- ~$ Y1 f% T
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
! r9 h/ L5 n* `3 n/ j( T  q+ U0 q  k7 d* b7 O
http: ...
! L- r8 _4 D- q7 l$ h
) X  ]7 w  v. p( P% O包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
5 o( |( J+ v& S2 d; e5 M聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   6 x. l9 k" w! _+ f" ]  m: T$ L
: ]+ K0 A2 z8 [8 p, C/ D. Z

( p  u7 \% `2 d5 J9 W包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
& W6 a. B' t3 ]( e" l; Y% [' W聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
& x% Y( p, _  Z. G( B% |" z7 [1 |1 K去德國試過,會問有的咩,
: z( D) {; i2 V( Z/ [" b, J答左尿片仲會伸手入去摸下確認。