嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,
$ F5 Q1 q, x) t; j4 `4 ~& x) c! i基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
. n6 s& b* u# J' x早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~0 j# s" N& O9 ]: p4 }1 X" N
% i, g; l+ Y6 ?. ]1 R
5 a8 A, Y. |& N4 M  @+ s. o

* O1 c- w1 v& m2 @1 H; J" p5 a0 y3 Z1 W, Y- H
1 p- j5 O3 K  u9 u( x

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   5 N4 I" l8 ^# v2 Z$ d! q/ L! S0 p
乖啦!唔好郁.幫你換尿片
4 K. O* H3 g) |好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   0 @  b: x$ J1 {% N6 ]+ S( ]

8 G' O2 F8 `: \! J# E) @2 l  {好濕丫,快的幫我換片片
6 P! a% g1 \7 ~打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   
9 u* j$ E+ z1 j7 X8 `' e1 [" f0 J* N+ ]  \. W' ]
打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
1 e1 e& H) i8 ?8 |2 ~: V
: z. p7 `5 D% G; A3 r4 l1 V
" V" |9 e+ i0 m) h; K7 B9 o1 A做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   ( c' [0 p/ L) F* M
因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
- o/ i" d3 [4 f/ g4 r$ {4 H* i) f* a  a; ^- `

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   
5 _# P6 t$ q8 e: k濕得好平均,不怕漏
4 B: Y$ C; T4 h* P( w$ v( v( o. @+ \% H( `; ?1 |/ `! V* p

0 F, R, Y4 ^: A9 f$ G+ Q+ r係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   ! t+ y: d1 \  W) z: s% X
其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,
6 B" K3 p" L* @2 l; N基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏# b; k" g2 F5 u
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~5 |, l5 b8 t$ c6 R! m! W" T' i

) o! ?, ^: w8 u1 b: J# r" z: Ehttp: ...
& D- _% j' u! h6 |

; ~% J# ?$ z' v, u包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
: {5 _- d! o' G聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   ( }; a9 W6 R2 {$ V

9 @2 N* V- D0 \4 S- b6 y% {
* [. W9 B* A  d6 D/ \包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
2 I5 x; Q( F" f- C0 t. q/ ?# `聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
1 i5 u' B" h9 F/ S' E# ]3 }
去德國試過,會問有的咩,
9 \, v8 W* x0 M' S* h! O答左尿片仲會伸手入去摸下確認。