嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尿片中的皇者,Abena

其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,  n( r: {1 b9 t0 }3 C
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏3 H. _6 W- Z7 a) M
早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~
4 S; Z9 o) ]2 W; Y
# r/ W1 Q  Z- J0 ~, ?! i9 D) }( `/ L- `" \+ z$ v. g* f
+ m! ~1 D$ J' \

9 u5 ^& f) `" n, z- N2 u! q8 f' S2 v; N1 X

乖啦!唔好郁.幫你換尿片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-19 20:14 發表   
  T) [+ w- S( n( j5 A% t; \. F乖啦!唔好郁.幫你換尿片
! Q9 c3 ~7 F' f
好濕丫,快的幫我換片片

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-21 15:28 發表   4 I# b5 f; W0 w, \
" M4 A& @# C  m9 m+ `
好濕丫,快的幫我換片片
, z- W. ^/ i* z/ T& C- U打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-21 19:20 發表   
5 C2 o5 I: l# ~! e  M% e$ v
2 K$ f+ w, y' \1 W打你Patpat成日瀨尿又要我幫你換片片
( T  Z; x9 R) N% y, W8 g
6 |; s8 n/ g$ S* I" I2 U# q5 m6 g6 g, L7 ?6 P- H- q6 T- s: k
做咩打pat pat,BB仔懶尿鴨片好正常

因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat

濕得好平均,不怕漏

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-4-22 18:24 發表   7 `% R& M$ d# |$ u  z
因為你要我摸你塊片片有無濕.要換片片.所以要打patpat
" D5 U' L4 |# k1 M' d0 Y5 F4 o

8 C4 s6 S' y2 F- q$ U; c

引用:
原帖由 1qazwsx 於 2017-4-28 19:43 發表   
( O+ P+ o0 s* y6 h9 ?& q濕得好平均,不怕漏
# m) n2 z/ `# Y3 w. i4 E" y. I) u7 P' r2 b

* F1 a( J& P! T( h係濕到漏,所以好平均

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2017-4-19 19:22 發表   ) i( A6 S$ [5 W' _8 R
其實用過ABU系列你就會知道真係返唔到轉頭,# j* b; Y' G9 C$ T
基本上一日一夜,2片足夠全日不停懶尿都唔會漏
+ I! g8 v; V+ V/ F1 Y早上鴨好片一直到放工再飛到日本先換片都冇問題~! Z0 V( @$ m% i2 ^' N  P

1 h0 Y/ e6 o/ k% F4 `http: ...
( m' ^) D" c4 ]) N4 ~

# o0 P- G  n8 ^# A3 `2 {5 [包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
$ ]4 L/ w5 N! h1 z- z0 [  h- O聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...

引用:
原帖由 diaperfan 於 2017-11-1 13:42 發表   & Q, \0 k% a( X8 p# }) ?

% y% X  f/ ~4 ~* l3 o! P& ^8 Q9 w6 c- ^  k4 A& R  y
包濕片 過安檢 ... ... 請問有無試過被叫停搜身 ?
$ J* h8 v- l$ ?& _2 U7 T聽聞美國 過 X光 就麻煩... 因有水份 ...
& M; O! c! t. o: f% |去德國試過,會問有的咩,  C4 V6 r: P- B, J9 o& l
答左尿片仲會伸手入去摸下確認。