嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   ! S3 g9 F/ C) {- d& S; F, @7 j1 _. T
2 C+ n* v# A* [2 c7 `. s4 ?; O5 m% Q) e1 M$ r' |/ D. ^' U

5 {  H; n1 A7 g! L' Z: I其實係驚D 咩呢?8 v. X4 M! J% W) h
純粹八卦下

想試用口+ b6 h8 }" n- }4 a4 w/ u7 D" X
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   6 \$ e6 c7 |0 M, V+ H% l, v8 n  v
想試用口& b& i' d1 P) H/ H! O' o# `( r
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
. V* g# C8 g% {/ ]
- Y  H4 `/ Q7 i
3 r/ P, i# Z; m' O, ~- ^其實唔會好痛- g6 c( R7 r/ a& Y1 ?& I
學習下放鬆就OK( X& K* D! b; y3 }4 T" f7 K8 R

: O8 K: _7 B; d! r/ k$ D慣左就其實唔會痛
- o4 r* w+ E4 @  Y$ i仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   ' g; f4 x2 [% }) ]4 c1 G* s4 v2 ^
; `% g% v. X( t7 k; G* g插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   
0 }2 x+ w, _, G# l! j( Q& ~* G* d/ G6 k$ P  ^# d

2 J5 \, I' d& U! }0 ?$ \( V. C& `* `0 p. W) j( Y( s+ T: w" J8 Q
其實唔會好痛
  ^9 b9 Z7 T- m+ c8 t4 W$ K' C7 l; r學習下放鬆就OK
. z  L1 d* g3 ?8 s( I. w& T7 R- \# J
慣左就其實唔會痛
5 q! J- ?) U- o- ?4 r  @仲會好享受
% H: b* }& e' d/ r: d; w你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛...5 f5 ~% D. V: p% E6 w
# E, h: Z7 H( H  e5 ?6 A
我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   0 `8 h8 l! ]; M
' F( B# ^$ s5 c
你試過丫????
6 L% ^) F) C. O2 R2 Q1 a% {

/ ]* n2 f0 c7 Q. c, x6 A0 \1 ?
1 ^) @! Q) y3 l( y早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插
5 D, R/ D7 `; C( Z' c' H& A0 e睇下同自己用玩具玩有咩分別* F$ [" v/ v! g% A
但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插