嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   
8 e* {* T4 W4 @' \2 m被人插口就有興趣,插後面真係會驚
7 q; R( a! F  k6 N: F5 F3 ]# L( V& y3 |5 Q
. |. I0 s( n2 @; [- u
其實係驚D 咩呢?
0 t6 W7 B" D4 Y; l" S, M純粹八卦下

想試用口: l  \7 V. X) ]
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   9 Z$ h+ W% ^! i3 {4 b- Y0 {
想試用口( l+ `0 G. e( K. p6 L; z9 ]
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
- H$ C' k% s: [" \1 V- o' S: F

$ J# D6 d0 t6 T1 V* C, L9 z
, w- I2 z. K6 _7 d  @" O其實唔會好痛
; D) W  s) A+ z# V4 F( ]! Y學習下放鬆就OK7 ^! L# v7 u! @! u) c/ ?

$ n* ~+ c9 z8 p# O2 P# I. s慣左就其實唔會痛: t1 d6 c. h8 h( q/ H
仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   # l( X1 f) v2 \, Y. ~5 e
被人插口就有興趣,插後面真係會驚
0 }. V/ L$ l7 f8 u5 E插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   8 c) R6 |- K/ d& J, R% b
- \0 ^0 q5 v, D9 K; J; M; F
  l8 F& Y; v8 W6 p/ I+ N
$ G8 w( D3 l0 I/ t
其實唔會好痛
/ T! p) }" j1 O5 A' t0 \' |0 S! b學習下放鬆就OK, ^$ l( o0 w8 B. c" p8 d$ H

' |- H& ~2 S& Z7 R慣左就其實唔會痛
) _$ J2 j2 a6 D! n8 H/ ~6 K仲會好享受
, s" Q+ O, D4 n7 ]3 u你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛..., v+ J7 v- w5 m' A
+ i# j/ }. p) H  n; ?7 m, Q
我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   
5 N+ M2 i& \$ n' ^: P3 V* t+ a& m$ g3 w+ ]
你試過丫????
2 E/ W: _. b5 r# L& Q  F

! N7 `2 i0 b: k: _3 Q5 \5 ^- O' p( N' A8 M; F6 ^7 G. Z% }
早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插# S2 o' Y7 x) ]# f' `/ s6 T3 `
睇下同自己用玩具玩有咩分別; n" i3 D1 L7 s) N* R
但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插