嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無cd姊妹分享插感覺

被人插口就有興趣,插後面真係會驚

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   
+ l+ G2 v- i" N- B* C/ Z5 k# v被人插口就有興趣,插後面真係會驚
4 \+ |0 c' p& \* ^
# b7 B. y# K4 u% ~/ K' I! |1 n! [" l6 b) M' j% Y
其實係驚D 咩呢?
4 d9 Q& N8 S0 P' o純粹八卦下

想試用口
0 _0 |6 |, X6 u( N5 ~( H後面真係未想過,怕痛、唔敢啊

怕痛既買支,麻醉ky查查完冇咁痛我之前啲partner都話好用, 不過唔係咁多地方有得賣
Wechat:wahhim

如果比女用strap on 插, 我諗多啲人會buy

引用:
原帖由 sally888 於 2017-5-15 23:23 發表   
. `+ W; L6 i2 o; L& L想試用口/ |2 f, `8 i! ?/ d# o/ ]- P
後面真係未想過,怕痛、唔敢啊
) |$ _. F. Q( }+ t" o
9 {. b% Y) M% a3 l
( B4 \2 |4 d3 J! b- _8 }其實唔會好痛
* k1 c7 t$ n. h3 _# x學習下放鬆就OK
  m: F+ z; W5 j$ ?; T$ }+ d  {/ c8 C
慣左就其實唔會痛2 \% [. k% r5 C; p% {
仲會好享受

我諗試用口69

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2017-5-13 02:01 發表   
" Y! Y2 y$ `: Y8 t7 t被人插口就有興趣,插後面真係會驚
1 B# [* m, i5 e! ]9 w  X
插口 應該好正

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-5-19 17:35 發表   
7 e4 h2 F& Z6 P1 W
5 S% n/ [4 v2 G0 |0 a+ [5 y! W# O2 @& n4 N  g: o
1 S0 S$ R& l1 L+ N+ Z" I; O
其實唔會好痛
  ]- F% ~0 v4 W" `9 q$ ^學習下放鬆就OK8 C8 ?+ l$ ^4 n& x7 g
- O2 Z+ X, I! O* y
慣左就其實唔會痛
0 }: O& H% Z# i# m/ _仲會好享受
- q. e' C8 F, ~. \你試過丫????

我都想試下係點呢~

Interesting and evil

好想試下插人同被插

就是...會痛...
: ]) \7 s: U+ ^# X/ E$ x1 l
( N$ k# Q4 S: F7 _# q' a我是覺得滿痛的啦

引用:
原帖由 judy99945678 於 2017-5-20 02:41 發表   ' |, h( _; F, ?$ G

; I  o" @! D6 C$ g' p你試過丫????
% T' f& T; a& n1 ^% ^
% ?) E& h  S, S  t

& d8 F8 K& B. g8 w# x1 I6 c3 c早在十數年前第一次被插入肛門

想試下69多D

有時想試下比人插  F5 e+ O# s& w8 Z5 v, u- h% o. i5 D
睇下同自己用玩具玩有咩分別  V6 D- O3 u5 e. v) @+ b0 I6 H
但玩玩下發覺玩具已經好足夠

其實我都好想試

插後面同真正女性 有咩感覺上既分別??

回復 11# 雨娟 的帖子

要試試真的嗎?

好想試下被插