嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   
+ g1 n; n+ X: }( Q0 t8 P3 b9 Y/ O* N% X$ L& e
著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
7 W+ i* J! ?+ q9 v! W2 ]
' _% v2 ]/ @0 k; B/ b- M
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   
* w  p0 K2 h& I% o+ a8 t  L
9 _7 [, Y2 ^5 R/ V$ x9 U2 k' Q; l$ C% j
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
' v4 a+ t% y  H7 [. s1 t8 V4 q, r. Q係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。+ V% S: H, G: f% _+ l* ^
不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   
8 Y* M! Y/ w! j. X5 ]3 |. `9 @( h/ @- Q% j2 T; z+ z3 V, P
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。" R0 A. W5 K; c9 U. a* P
不過至少我著得落女仔碼
1 ^, X( @0 {; g, n
% s0 M9 i% e2 d7 p
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   
; q6 W7 p- r% }* r/ s. U3 L. ?/ b, t5 k
  C$ }8 B! V; U* y7 ^
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
& M& ~+ w, i# n  X
但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   
# q$ V  l" g. d% ^# o/ P
( O2 Y! _! B1 m2 N8 t但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
, L" E7 u. h( ^# m, P5 A1 L. }3 J4 x$ r) J8 t  `& t
後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,
# Y7 I( l! g  T不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   
  y2 P' R& R) [. f6 u* ?& M1 ]$ W* `

/ i" y3 b+ t. X6 |0 T( K後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,+ H, Z7 R# s4 q! h# _% `2 [: T
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
. W' ^# A7 g6 k屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   
. {$ m5 |# k7 E; t5 y+ c4 {+ w* V2 Q3 J* f, f
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
6 q( @( c- r% ?* l/ c* _& y0 W/ N
0 y; z. K5 L" g& c- d凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。) _  H# Y1 N% b! k) f: g
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   
# Y6 \; u- s. S. |. U
+ ]2 P$ z4 C- k
+ N3 v8 m0 k, U3 o6 [+ z凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
& K1 {" g3 }8 b" r- x8 d一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
  f1 ~0 u: B& J$ A9 D
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   
, a+ z5 S" U* d! E# o+ S: X+ h% i9 h2 O
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
8 Y9 h4 e. N* ?" _

+ s- ~! ]3 j4 ^0 x( l還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   
/ i' t+ h" \% b$ U- P% }% K
# ~( z# q1 Z0 g1 _1 S, L3 @5 n6 H+ ~/ r+ {  k
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
3 W( k& U; @: c! u* g3 h& p0 K% k
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   " Y, T* d2 a$ P9 E- u; W  J% Z2 G
  O/ D/ Z  ^4 A- k8 v* {! Y
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
7 B; v2 N: C5 ^: a: W  O; X" F

' M. n9 C# {" r對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   5 q. {* {( S5 C. C7 x

, s; ]0 I  E: p
9 m" q2 b5 _: }9 K# q* v對啊,所以不會這樣吧
& ~1 l0 P4 D# K1 |7 [
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   
" `/ S: E# K; `& R) _3 z, s2 u9 {. l, S
7 ]: e" [* l. }& j無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
) B8 K7 ]2 i6 R3 v$ p0 D# s5 M4 W+ K! O) z" @' V4 ?
要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   
, `- e8 P4 V. L
3 h1 t' r0 i( O- E/ T: l
* w9 `( j  r8 ~( i3 E% ?$ B& q要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
) L; f0 L# `& f  E
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   
7 [* \) \0 k- e- w+ ~) T) a; u& ]! g- u: p, e( L4 F3 M
所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
3 O7 t2 u5 T6 h) f/ p8 E
3 x- [$ g4 j+ N% ]) Z
可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
& d/ Z0 A& m, P7 O. T不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   " T$ h/ G  I- @5 o1 @2 E$ O& {0 o1 m

+ U5 |7 ?7 g; v) \' r+ I" X* e
8 P) o& @5 _3 R7 t% U9 n, n$ d) ^* m可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
4 N& }9 I/ o+ Y9 G" T& K不過要落少許軟滑了啦。
+ K( G: T' ^1 I; r& G0 v& Q$ D
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   
) o7 z( L0 u1 w8 H" T0 H0 m- d0 `. d* v' w& G
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
& {; B6 c8 v7 U! M% _* i. n
: O) L2 ~4 \# I+ G( o
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。  S: v2 H) T" t1 V
然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
9 c* f. P5 F0 N2 O: b
" ~- e, z- V5 N8 A/ v! `& ^兩面不同感覺的啦,
( b( d* T. c. }: X+ |( S# E裡面有紋,外面比較啜。
* n9 r& D" f" S不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   8 @  T" p6 U& |9 K

# A- t' V0 F1 \2 D- x0 |/ X5 i6 b- w% `. ~3 B5 S, {7 F6 [
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
) l$ p6 r0 [/ Q# O% E8 U4 a然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
; {: w5 l( ?6 X
: K+ E# F* l7 b/ x1 Y! E/ C& j兩面不同感覺的啦,) n) Y. T( e1 y5 N$ W
裡面有紋,外面比較啜。
. Z4 W' q  H7 s$ c0 `; p' m$ w不過一定要落潤滑啦。
) D: U' u0 q" a; v6 s潤滑劑會唔會漏出嚟?" [: |! ]: z6 i- j3 l+ ^5 _
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   * W* H, @! C, c1 f+ W
5 \1 p. R0 Q: q
潤滑劑會唔會漏出嚟?! |" P! `- l  e$ |
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
$ ^3 r# j  C% p) }: p  y5 |8 o3 A

/ `- J1 w8 N6 H/ m& D) ^0 Y6 I不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
7 w( W/ K7 e5 m7 W& v7 `. h' u如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   + m/ F) H9 k1 J+ Q* c2 }0 r3 v% M% W6 _
0 w2 Z% t% o. i5 ~
* W4 |) J8 z, p
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
% }& w2 r: a8 d! e; b/ e3 G$ i如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
+ x* Y+ X3 K1 j8 u0 y3 ?ky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?