嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   , @  F/ d/ v' k! d$ X, l

y& L; }2 E# B( l# M- V# V著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
3 B: B! z7 |! M" L  h6 S
& ?; V# C3 ~! t7 m, z* {% ^
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   
) A$ |; s! V5 S+ J8 T, b6 ]. g6 `5 H8 u" F) y: l
1 d) Z! @( M7 L% a) Z' P
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
% w8 |! n7 c! m係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
8 j- s4 ]0 y  ]6 [) f- C不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   
$ D; _. v& T- `- S5 J
  Q& V0 v* V% T4 ~8 F" z7 P- q係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。7 `  O. G2 `* W9 q* f
不過至少我著得落女仔碼
4 O/ V) F+ t1 S; P3 \# ~& U- q2 x3 o, P' H
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   
1 I+ H% w4 `$ @% s2 u; Q, x+ {" r5 ~( D8 t

# k1 G( B& q! b" W/ h  h  Y對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
* U# v6 G3 x( f1 j
但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   
% p! L1 S; w7 F8 u) s- L% o/ W; B) C+ P5 W* k; e- w, |1 K
但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
1 d7 \. u; V% Q: h" ]; r/ a% h% G- @: U' m4 S
後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,9 z, U: q1 [! ~3 M
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表     ]/ Z5 _6 f4 O0 o- U
, K; \2 e3 ^9 K1 r& \# C
9 h" k3 D6 S4 g! |6 V: f
後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,6 N! A! G  f9 ]/ Z: @
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
  E$ A! P1 |$ p2 e
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   
# K2 Z* k7 N5 T) a( q$ ]3 X
% C) V6 v5 C5 Q7 F4 [. J屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
1 O: H! ^. L$ x) J* P

' Z( s" r1 i: U# e+ }1 i8 G( r凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
. Y6 Z% {+ q3 r1 z一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   
/ u8 c" c0 r/ _: C) u8 R7 X" L2 v0 U7 b0 d. E
1 X0 X, C' C$ n( D
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。
5 I! ?/ N6 F* H4 W' `) `4 q! c一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
5 E' j6 a; n& }  U4 @: W
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   $ ?( G1 a# l# \6 [" p' M2 ~
' `5 n5 N4 v: l2 g" {- R
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
1 C1 @' _9 S# Z& G  X7 R8 K

9 m; O- L- g$ O" p, A還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   
* ~: k9 W  F+ _& ^# @. w& q' Z0 ?2 P; K( P- K* n; [' b

! L# x8 \. v, B* K還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
( u  F# V  M/ v& q應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   9 o6 y( X" p# }

7 |( `5 ?" k, z! g6 t應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
& l" H, Z0 N( _, F2 V$ M& J# M, t$ I3 a% u+ Y
對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   
% P& l* C) x% Q, D- |' e5 j5 \6 F$ X& ^' ]# y

$ f+ B, {, `( T; @; e( i對啊,所以不會這樣吧
0 ^. z# C- z$ I0 o
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   % ~1 I  q0 t* j5 v5 Y4 d+ Q1 D- l

2 D0 ]8 \1 t* z, |無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
0 y3 v) p7 ~$ e8 a0 ^
$ ^" h9 M5 s/ c6 u* E: ?( J要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   3 e6 j- s; I, k9 ^# ]: y

1 V; ~/ O4 F- g4 W0 I* o
0 F8 Z5 w4 P" `/ x3 R6 m( H要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
4 I+ S. o3 K9 ]6 w! \所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表     z/ u8 y4 k+ c2 e5 M* e

# z/ [, o) s5 t7 L1 M% ~4 a5 `所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
% w6 D: Y; }, a+ ~# _) m" P& u$ M$ h0 l. f1 o
可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。1 d1 W4 J6 I4 y' W$ g  }
不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   
+ _% m- l& d1 V* k
( z2 O+ L( N$ l# e
4 V+ s) x! _) P( c可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
. h+ P. |( Q7 P  y9 j8 B( Q不過要落少許軟滑了啦。
8 \" `/ k' q) E, F# e
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   
: l" O/ P% ]2 a: d* t% |2 U0 F
, h0 ^5 M. V7 \) N* k# {8 s屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
/ P. {0 e/ W& P) g6 L  c9 c6 H8 s$ y( h( b, J
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
( F/ K$ s7 }. r然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
* _9 f2 Q5 _0 @2 A5 Q; Y, L( m. E& B- c1 ?. G: y8 v* H; t
兩面不同感覺的啦,
4 t* H; Q3 N( [裡面有紋,外面比較啜。" [* m) d' w8 g2 `  I
不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   
( I$ Z( b7 c5 \' R* `0 w5 T3 ~
: z! {- t' J2 K' t+ C
3 J9 Y! c# i) g& h! R4 j接位要包在袋袋後面,下體要向上放。4 [+ I7 h. _- e5 P. t" w
然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
* z" \  p3 g. ^5 |# `8 @: m8 X3 S0 k; O' o
兩面不同感覺的啦,
( z3 O* N7 |" ]裡面有紋,外面比較啜。
, [4 Q3 i! j% q" H8 |6 G, Y不過一定要落潤滑啦。
* I. @! ]$ v; x6 s2 @
潤滑劑會唔會漏出嚟?( r/ _3 c6 S# N5 d' Z0 I* M- D
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   
- w& {6 O% h- V3 x3 H9 h) [1 b; E  x- S) x  z
潤滑劑會唔會漏出嚟?
% j0 J2 z3 o6 S: z, U0 u6 `& h其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
) A8 K2 u: o" |; ~
: p+ ?5 H* \! z& Q不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。: s) ?2 Z# r. D0 V* R
如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   
# F  f/ v/ d: X$ F  X+ ^! t& \  F5 o: W. T! @
# ^% _" P7 m6 P' p
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。8 e7 h, R0 u" k, O. B3 p
如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
7 ]2 x7 ^% H" R/ g7 K8 H. v+ b
ky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?