嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連身泳衣喜歡什麼款的背肩帶

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:26 發表   ( v6 b2 ?7 O# s& N
1 O, V/ _5 {& S/ L. q
著上身會有泳衣痕,緊緊包住patpat同菊花,包得好舒服
2 t/ s% h% f* E% h0 n  a2 Q# ]  d5 E3 e- p! E- G4 o' |' d, [
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:35 發表   % u) r5 f) U" S* c( E9 b# f

3 z: D& G0 B3 J. h9 B- Z* a) M' R3 c# I" T. c1 s& m9 X# c* |8 V
膊頭會拉住呢,如果是三角,體會內側也會勒住了啦。
: B3 k! K0 F2 X& U/ s# X$ g
係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。
0 N7 N4 k& }' K5 w" J; N不過至少我著得落女仔碼

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:36 發表   9 H2 Y7 W# h; k' v! n7 \* Z4 ?

$ ~9 Z& X5 H6 g2 A8 M- j8 J係啊有陣時會勒到痛,蛋蛋都唔太舒服,所以爽一陣就要除。。。9 C9 ?& }4 H7 r7 g' D0 p9 I
不過至少我著得落女仔碼
; f3 J4 w2 ~. X& E
2 X. H) z5 s8 m) N. _對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:40 發表   
+ `! V4 {' n: V+ m
4 n( D1 j( ]3 @# R% R1 K, w# X5 P* a# \$ n! K
對啊對啊,蛋蛋唔舒服,特別是晚上抱住枕頭的時候。
- h) {9 I1 ?3 q4 x' p- S
但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:43 發表   
1 R2 j. [$ o% c9 m% u- m. ]' q$ S. V  _& O1 E  o
但係摸菊花都好正,刮下刮下,諗起都覺得爽
$ s) H3 N6 R- H; o8 u  P" w$ ~

# s% T0 D+ ?6 Q3 B2 p1 L後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花," ]; Y1 l' i, w% _. j; f
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 21:51 發表   " G8 r7 ~% l: g9 R. r

2 a0 z& M2 M# N) H' p2 a4 {, ~
* m7 b; r  {7 {; T, ^) y後面我會放個小氣球了啦,空氣壓住菊花,- P7 a) ]6 e( X+ J4 J5 I
不過加一點潤滑會好些,因為氣球「絕肉」的啦。
/ H* F  U- i* M. k: _屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 21:56 發表   
  M. i& W5 ?( M: ?* g) e% M- V' u( c1 D% n3 g& S' }7 u0 B
屋企連凡士林都無,無得潤滑啦,只可以用呢啲方法玩菊花。。
) R# e5 N, ]- K2 l- Y3 p# Q4 N

4 h" j" ?' ~* E/ Y) |凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。5 c* C( k  k3 u9 g9 w5 u5 Z' o
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:01 發表   ' K* Q. y5 c2 x% s( c

- ~7 N% q( I" T3 M% R. ^' s* _9 q# e0 v/ J
凡士林很便宜,十蚊一大瓶,不過之後要洗乾淨。2 R0 H! `$ g7 Z0 V% ^
一般都不建議凡士林啦,但是水性會乾,不能維持整晚啦才用啦。
. G0 ?! F) B1 }& ?$ Q
那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:02 發表   
! u$ p4 f1 Y7 W' Y  g9 {8 s
& S, _6 u3 s" l' V, N/ ]% y那麽有無試過用完之後著住沖涼清理?
2 U: i- k' d# q5 T5 Y

* z1 v" w- h! ~8 h還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:05 發表   
- K' S2 S5 r% ~% e: L) w) U: q( [! J3 B; R" C
# r/ R) _5 ?- U# p( J0 S
還沒,試過嗎,會穿住塗沐浴露嗎?
# k  E% w2 e. `% z應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:08 發表   3 y# p$ G+ X" `* [% O, |! e
$ u$ }: e) {  s3 c# f! z9 F' J
應該會整到布料鬆曬,用清水沖最好,濕咗水就更加緊
% s  J! d/ u$ z4 {4 H; |7 D1 w& Z% a0 x) G. d6 R4 C
對啊,所以不會這樣吧

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:10 發表   ! ]9 _9 {  d0 R" z5 o2 ]. ?
7 I' s1 M$ S+ i8 C& w( ^8 K

/ z, ^- v+ U/ c7 ^* [對啊,所以不會這樣吧
6 p( X* W( \% n! u- w
無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:13 發表   7 Q% `$ K/ D& a  d$ ^$ P

, s' i7 I- a/ M7 z# x8 s無得去泳池就唯有係屋企沖涼啦。。。
* S% ~) D5 U' A. X  ]: g

- [' X( }2 P, z* E* N2 y/ ^要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:18 發表   
% t* R3 q% {3 R: K5 [' k3 [! y9 c& h2 Y& G& V9 A5 p" u! v& g% t1 H

% v& Y( ~4 T/ u- g3 G  a! V% t5 y要錫住布料了啦,洗太多不好了啦。
9 Y9 X& E) h# A: Z& n所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:23 發表   
* d' o4 o% @2 T/ B# e7 [" R
" k, p8 T% V, ]7 x4 M4 r2 Q所以我如果唔係整污糟咗都唔細,我會好小心唔好漏太多出嚟
* b1 d% N5 f* U' V8 X9 Z

# \: N$ I2 H6 M5 [: m9 _可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。: P+ A2 {8 \! C- Y: C& G
不過要落少許軟滑了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 22:32 發表   
2 \5 A. @& g' i+ w
4 b+ J+ C, n. m& ]7 Y
6 r/ r( ^1 E6 H可以試下用膠料泳帽套住下體和袋袋,不會漏觸感也好了啦。
9 ?: r7 ^0 y1 y0 s& y% v  K4 C; G' W不過要落少許軟滑了啦。
: z9 y5 U: k8 ?
屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 22:42 發表   
7 B3 H* c+ d# ?
: d+ M; B1 ?+ C& H: G0 W$ n! H6 y屋企有喎,今晚可以試下,不過泳帽唔會太大咩?
; I- z  V2 t2 X3 W5 Q1 ^$ @3 b- u! ^
接位要包在袋袋後面,下體要向上放。
) A- [+ n8 S5 @4 l- l/ V4 ?然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
: L9 j+ M5 [! U5 N, e8 s7 Y, f* a" u+ Y5 s* z+ N) Z, A7 x- a* \
兩面不同感覺的啦,
6 c9 Q/ Q2 ?, m0 b" X0 A9 ~& y. T裡面有紋,外面比較啜。
' W9 N0 m' ^: J# M- F% r不過一定要落潤滑啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 23:17 發表   . [& X& Y8 M$ U# A5 d

; r5 q5 V& z: J
$ u, S$ E, v4 G/ X3 D接位要包在袋袋後面,下體要向上放。! I" t! I1 f( y
然後多餘的部分就接起可以力,漏可以包緊點。
1 ]  P) j0 u8 Q2 G- k% w) d- r
0 _6 Q+ W; ^: H0 Z, l兩面不同感覺的啦,
  ?# L2 Q3 @# ^; s: N裡面有紋,外面比較啜。# D  L, k& p# s5 J4 F
不過一定要落潤滑啦。
  a  V: j. E& V潤滑劑會唔會漏出嚟?6 B) |; M1 `+ f: A8 Y2 @+ N( u  D
其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-29 15:10 發表   
# w# Q' c3 z; Q% q' y. m2 Z; v, c0 A, k" a/ X. J6 f
潤滑劑會唔會漏出嚟?
4 \4 p$ a9 B5 [5 I; D% k0 g其實興奮漏出嚟嗰啲都可以做潤滑劑。。。
4 {0 }5 S  _! c/ u4 R
7 `$ j. b% D9 C  I不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
) [: s: m+ e1 g* v8 A- u/ A如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-29 22:04 發表   
. q7 k+ n3 N. d& F) c' ^2 V! a" D0 x+ n$ t5 o  X8 p% y
4 V5 T5 ?# C, q% e
不是啦,是水性、油性的潤滑劑啦。
0 e/ K3 @) ~  t$ @8 w* v如果容易買到,就是 KY、BB油、凡士林之類的啦。
' P8 }( x0 a1 n/ Y/ J& S4 T
ky定bb油會好用啲?bb油可以用係菊花?