嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

着呢種泳衣去游水會唔會奇怪

請問你橙色個件係邊到買?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 21# 芭蕾小精靈 的帖子

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-3 09:54 發表   * u. j7 t5 P  T$ `, V# U+ Q
https://m.intl.taobao.com/detail ... ;utparam=%7B%22x_ob ...
0 M) j6 O6 C% S$ Q
& v) z( t' r/ \3 s% r$ R' ?+ t8 Z3 [9 V
* u7 a! j% _5 ^; j0 D' B
lee款有180 遲D買返件先0 h. _$ b. I2 q6 D% B
' C  l  z# Y7 y! K, S

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 11:33 發表   
  p* u6 ]' X5 I6 T) l7 O) ~4 G# y/ b5 U
. ^- u; n$ D: W" r, E  K9 X

6 M3 v6 s$ F) k9 g. Y
& j4 C  H: [) x9 _lee款有180 遲D買返件先
% W5 |0 i2 G5 t; t$ o0 j2 B著180唔會太鬆咩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:42 發表   
. S1 k* V& V" D: f; L& ]8 \( d  C8 s+ N5 m
著180唔會太鬆咩?
4 l  f0 Y. Z0 P! z
180 岩岩好 唔會太鬆

回復 25# 芭蕾小精靈 的帖子

我之前着開170

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-3 21:36 發表   
9 s& @' a7 H  ^" m" y' r( `, X& ]) |我之前
! `4 L- D) H( E好少會有170碼喎,難唔難搵啱泳衣?多數淘寶?
3 p4 u7 [: B8 l! S
6 F1 s: m) \2 u7 l[ 本帖最後由 KT4135 於 2019-1-3 22:24 編輯 ]

回復 27# KT4135 的帖子

TYR類似呢啲款以前有16(170)

回復 23# 芭蕾小精靈 的帖子

諗住買咩色?

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-2 17:47 發表   
/ A! t* H1 e4 a$ ]+ q你地比下意見
7 U" a. C7 o6 ]! y+ q! i利申:男
+ t: X$ E* U( j# \$ W! b7 f' k1 h+ y( x4 a% O: a$ k7 R' }
幾好睇丫
  S: {9 l2 h" M( W( T8 C我覺得冇問題
. J  C: G. \- R: V/ ~
) r; R! \  Q6 n! N% T男著都好低調

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-4 00:08 發表   3 m7 J8 y3 @! L1 P
TYR類似呢啲款以前有16(170)
* j( \6 S; u% I9 r! p' Z
tyr有無後拉鍊款?

回復 31# KT4135 的帖子

應該冇" F" m/ I7 }  X" e- E0 o
0 p0 J$ M; `; H( S1 Y$ G
不過呢幾年最大得14碼

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-4 16:06 發表   ; F, u: @: ]' v3 c7 d" L
應該冇4 M% C* i# W( \* g% X7 T1 [: @; B

) ^, j7 t+ G( _* U3 k不過呢幾年最大得14碼
8 c" Z; e8 \6 t! J" i, K. x
140都勉強得,但係保暖衣就未必得。。。

回復 33# KT4135 的帖子

不過其實呢啲連身款細路仔身形着先好睇

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-4 16:20 發表   + E% i  M" e5 Z6 T
不過其實呢啲連身款細路仔身形着先好睇
1 U% Z% @, m5 l: r& X
* ~: v) D  E9 D! ?  j$ |5 B女孩子著,有前有後,會好看
! }0 Q; n4 n6 X6 ^
$ v5 f5 _6 L4 h: {- j, |  f4 u
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-4 11:05 發表   
' L2 s, V* g6 y1 F諗住買咩色?
2 F% I: o* y2 d, {8 ^$ {
淺藍 橙個件

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-4 16:58 發表   
" c$ D. r3 T$ G# M; M7 B$ f- Z" N+ p* Z; B2 W, E8 c
* x. B, {3 {, D* e# q! t0 D
女孩子著,有前有後,會好看
4 [9 a3 R9 |, e6 G% S3 g* ~+ t, M) b7 d# z4 x! h( V
$ i! ~0 W: ?; G3 `9 K著呢啲款通常係細路,都唔會有前有後啦。。

tried before at pool..
9 x, c5 H- M6 v9 W. x, T. @* v' L5 K. j1 |% j- }( l! E
http://hkcd.tv/thread-35307-1-1.html
+ t. |6 C% a. W6 `: h4 Q3 t0 ?1 v2 d9 r8 L' h/ k7 E

$ s6 i; f8 K2 h4 D+ I) a' h0 E, f- l& a% a
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:02 發表   . d) |- A  l+ V
, ^0 @0 f  d: W5 V( J6 I/ D
淺藍 橙個件
" s  _8 |' L5 ]! x; e
原來都有人鍾意呢啲款泳衣,話時話八卦問吓點解你地會鍾意呢啲款?
+ Q5 D+ I4 P2 f
' S& a+ W& ~$ H我自己就因為細個着過覺得好舒服

[quote]原帖由 純情學生妹 於 2019-1-4 22:38 發表   
+ b* F5 U' S0 Y( d; a4 @
, R0 D- W" h7 n4 S原來都有人鍾意呢啲款泳衣,話時話八卦問