嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
& y/ B) q2 L7 u; o% h直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。( t6 H0 _- [+ g) y9 }; }
) f3 }: ^# u& v5 g: h' u5 i, t3 N
各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   " m: |  u$ Q* Z0 v" ?. ^% Q  t+ T
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
, ]8 u7 A# |8 f1 L2 z直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
8 r; D6 K2 j# [, a) V

- f! h% u) H) v1 B7 Q( A8 D* u我也有同感
: S! x5 K' I* s真的阳具,有溫度) V4 O3 N! p3 r( b5 ^
在我洞子活動時,
1 j+ Z8 s9 T1 o# s: g; r我感到自己像女生可以" C& `) b' e/ A1 H% X
享受阴道高潮⋯⋯

想試 , s- `8 g$ q( O' K8 ~, k3 ^
麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   
( v6 ~0 c6 B5 L0 r, z9 v! B! d+ R. u3 L2 Q

2 i3 N* s+ h3 r& k  ~我也有同感9 W9 T3 O1 c5 O" D% G# M  t8 C
真的阳具,有溫度
& G6 S) ?- M) i$ A% Q6 \在我洞子活動時,: v" M( @2 `, y/ k
我感到自己像女生可以, }5 K* ~5 q- }' K" J
享受阴道高潮⋯⋯
- ?3 ~5 S4 L) g: z+ M& \
7 U2 A5 o. ^! ?% k
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 , J! M# |  {+ y( N# r( C! }
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   * H0 o$ D" _- `6 M. l( F
$ D2 v, Z. v: J0 Y& V4 U" z
' Q; w9 Q  @! ^1 z' w
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
1 Q9 H5 D# q  I9 Q: t$ J$ @) e

. D( p) G6 ?$ q, m- P6 R7 h假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感+ _% B7 g( E, d8 \  h- C! m
,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   ( M8 q: \4 j. ~/ G7 P
內射
# S: T1 s# k  ?  y# G驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
2 V8 T, @) n" W1 C7 [8 L
- m5 _3 I) ^# W% X- w4 n% F5 o我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   
9 |0 K* n. g3 K5 \$ f8 i1 s& l小心傳染病........
, Y- ]" n3 v8 \* o
3 T2 @) P0 e, N& I' E7 ]0 f我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   
' z8 B& J/ J% W! s! o5 U內射
+ i4 I. m$ T+ \5 w驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   
  f; E* w1 g& t+ F. g% I
5 t+ N: u- c- _, {
1 i0 G& ]- I5 o* X1 z假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
. ^" C5 J- L4 P( Z,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
- s; k# v8 q. ?3 _佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
3 i( G2 n' x6 @1 x2 R
4 i0 v2 ~5 x- B: y/ y
我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   & q7 R, r! I* c$ W% T( b
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
. A" U) l7 A) \
" o7 f# B3 a, U! I; |+ h! l- x7 e
你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   3 V1 J5 {8 P: [* Y; p8 k6 O
安全是最緊要的。
* U( ~# A: b& v+ t; r6 C' U

* X+ J7 @% |( [& S; U* N# n好多男人很貪心的
/ s; i( ~# I( m! F$ b& N) c初相識時叫吹
0 x8 M' v" b* C" [2 y之後不想用安全套,外射
7 Z) N, @' \& \; w我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   
5 F) ?, o+ i6 Y; l2 `4 e男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
5 H: X7 E) {* }+ Y+ i6 n4 |/ V# ^& A; ?) @
同感的,真的阳具,
2 a6 {; B( M9 q. f含時囗感也好
- S( U- v+ C2 J) g1 N會流出奌分泌
3 Q$ t: P1 O% h  c! Y. Q我會吞下,