嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

試過一次真的感覺上癮了

妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,
, i; K+ T( {! b5 M& n( o直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點,佢內射我果下,我感覺自己好似真係女仔咁比人佔有,我叫佢不要拔出來等我感受下回味下,結果佢係我入面硬番,直接第二回合,可惜到佢再射我都試唔到被操射,但呢次經驗我令我好滿足,好想再有下一次。* d& }% m( C; y) r% Z7 z
* a! W( X( \8 v4 r; ?8 Y7 @
各位妙姊姊有無呢個上左癮感覺?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   ! s% f" v) ?" J& i
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,9 o. m; A1 Y, ]
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
; B3 Z3 z0 ?5 d8 ~

1 H2 m8 H* M1 u5 f我也有同感) g: [+ z& a# P" w- k) A
真的阳具,有溫度
- |/ s. z  g0 X6 i0 V在我洞子活動時,
/ B5 U, J; u0 ^4 l) }8 s# c" h( \我感到自己像女生可以5 w, d% O2 u- }
享受阴道高潮⋯⋯

想試 - Y4 e( {2 M* W% Z' b" j. E  W
麻煩師妹借個男朋友來

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-2 17:50 發表   
5 L; B$ Q% Y! c
& Q& O9 v/ e; A" N+ B' q
- O; K$ Q0 g7 v$ U: a我也有同感
$ I; O4 e; |8 x' ?; o0 {- Y真的阳具,有溫度) T# A9 ]7 @% q2 h" N* t. I
在我洞子活動時,2 ~) _! `2 \7 G: v- |5 w; {
我感到自己像女生可以
( Y- H: b& F% t8 z2 n, F/ v1 Y享受阴道高潮⋯⋯
$ R, r! ?* P. d6 }  q( L3 t4 J3 L
# n$ X2 U1 t/ ]7 X, S) S
沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好

回復 3# 出租myleg 的帖子

男友不外借,除非男友想三人行

內射 0 g% @& U3 G5 e# y2 ]0 U) K
驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯

小心傳染病........

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 23:18 發表   + r/ A! ?! ~- T: X' i
6 I# m/ A0 b' ^! j* |6 Q% e

0 H& I$ X4 R6 ]& N0 Z7 W4 K+ `- E* n沒錯,係玩具比唔到既感覺,果刻覺得做女生真好
9 o1 {  ]& u" \. _1 T& l, q0 G: N7 U. M' G# M# X
假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
9 Y, O6 H1 s. U,射精前特別硬

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   & d5 t- C$ I+ u5 [! R0 G* e
內射
7 f, o' f! Q' K/ X6 n2 r驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
% t7 k7 E. _; ?% R/ {7 q

0 v  d# u3 o3 Q+ f7 F6 U% b9 _8 W( F0 ]我要有感情,才給內射

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-10-3 00:11 發表   0 _3 _) E! V0 Z$ H8 w$ z$ Z
小心傳染病........
8 _6 @6 v! `7 s6 m3 `' y) y) J6 d$ T1 D' [3 u# F
我必須有感情,才能不要用安全套

引用:
原帖由 fish 於 2019-10-2 23:44 發表   1 r1 m! {) V9 ]7 ^* |% j) M
內射
& }$ X9 L6 j8 z驗下有冇事.  唔好比人呃蝦條做免費飛機杯
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 00:21 發表   
7 Q, i  s) I( v6 X% T2 ]5 S
- t1 C0 j! m: h
% _1 }0 p6 |3 [: N$ k- H假的阳具就算多大,也永不及真的阳具質感
& V# G2 i, h; J7 k* B,射精前特別硬
佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
( |: y, z4 L; A! X3 Y: p- N佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
) P. K) Z/ U  n* C9 D4 J3 |
# C; z0 S+ l: v+ t* q
我也是好喜歡洞子,被填滿感覺

見你搵到位愛你的另一半替你高興,不過要注意安全
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

安全是最緊要的。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

回復 14# Spottedcrocuta 的帖子

多謝,放心有好好注意安全

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:02 發表   : `% t# _8 ~0 R/ x4 d/ T
男友先可以內射,而且我觀察左佢好耐,確認佢唔係玩玩下先比佢
- t  X+ ^- c3 U2 h4 m* o

% E, D& r- P- F3 a7 R你觀測到佢有冇病咩?

引用:
原帖由 JessBB 於 2019-10-3 10:05 發表   
2 t2 W. d1 l' r. V) F安全是最緊要的。
% ?* Y. G+ T. d3 U! y

" q: [& ?! g0 P好多男人很貪心的
7 o8 j: d: G2 G$ H: F" h, f5 h5 d, g8 D8 m初相識時叫吹
: G# X, B5 o8 Z2 h' x之後不想用安全套,外射
* F4 A6 r2 l9 r6 o- W& B6 N我肯時又想口中出,最後又想要吞精

回復 1# Siuyan1812 的帖子

男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-10-3 22:16 發表   
1 P$ n0 v4 W4 w, |5 g8 Q& ?男人進入有溫度,舒服好多,我覺得自己已經翻唔到以前
/ A. V  ~& i) ^1 J
: R' u' W) k9 R0 l5 F
同感的,真的阳具,
7 b9 b+ N1 r% m" V! J) ^含時囗感也好
4 i# K% X" v$ J7 r0 {會流出奌分泌
7 T4 v: d; w' U9 |我會吞下,